Annonce:
Annonce:

Bliver liderlig af at skrive om kinky sex

Smæk på bloggen: Bloggere fortæller, hvorfor de lader andre få indblik i deres saftige sm/-verden

Der er smæk på alle tangenter, når de sm-folket blogger om deres frække hverdag. (Foto: All Over)
Der er smæk på alle tangenter, når de sm-folket blogger om deres frække hverdag. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sex er ikke blot kønsdele i friktion. Slet ikke for disse tre bloggere, der skriver om deres liv med smæk, tvang og underkastelse.

For dem er s/m en livsstil, som de vælger at blogge om. Som sexnørder nyder de at være i den seksualiserede tilstand, og de fastholder den ved at skrive om det.

Mød Hans Kvinde, Fanny O og Black Matrixx, der giver dig indblik i et univers, hvor manden ofte tituleres 'Manden' eller 'Herren', og kvinderne betegnes som 'tøs' og 'slave.'

Læs: Derfor er frække ord mest for kvinder

Hans kvinde: Fastholde gyldne øjeblikke
Bloggeren Hans Kvinde er 40 år, mor og har et job med stort ansvar. Hun er som mange andre kvindelig bloggere submissiv.

Annonce:

Hans Kvinde mener, at s/m-miljøet har fostret rigtigt mange blogs, fordi der er så mange nye og for mange mennesker 'forbudte' erkendelser, der skal sættes ord på. Det er stadig ikke helt politisk korrekt at vedkende sig sit køn helt og fuldt; men der er mange flere, både mænd og kvinder, der drømmer om det.

- Min blog blev til som et udslag af ønsket om at fastholde de gyldne øjeblikke af intensitet, nærvær og begær mellem min Mand og mig selv. Den blev også til, for at jeg kunne få en kanal for alle de tanker, jeg gjorde mig. Fremfor alt blev den til, fordi jeg nyder at være i den seksualiserede tilstand af begær og umiddelbarhed, som Mandens begær giver mig.

Læs: Perversioner er godt for dit forhold

Ikke ekshibitionisme
- Min blog handler ikke om at eksponere mig selv for andre end - mig selv. Det er ikke ekshibitionisme, der driver skrivelysten. Overhovedet ikke; men jeg glæder mig over, at så mange finder det værd at komme tilbage for at følge den rejse, min Mand og jeg rejser sammen.

Annonce:

- Vi bruger ikke min blog som redskab til at pirre os. Snarere som redskab til at fastholde den seksualiserede tilstand og som monument over min endeløse kærlighed til Manden. De ting, jeg skriver, kan være meget tæt på. Langt tættere på end noget, jeg nogensinde ville fortælle selv en meget nær veninde om. Men bloggen giver mulighed for at fastholde vores sexliv og sætte ord på det.

- Vi har fået nogle få, nye kontakter på baggrund af bloggen. Jeg har god kontakt på mail og chat med nogle stykker – både kvinder, mænd og par. De kender ikke min rigtige identitet, og det skal de heller ikke, før vi eventuelt mødes. Og måske mødes vi slet ikke i 'det virkelige liv'. For der er også noget meget givende og smukt ved at kende hinanden - indefra - uden filter. Som man gør gennem chat, mail og blogging.

- Der er flere blogs, som jeg selv følger med i med stor glæde. Helt typisk fordi de er ægte, tankefulde, velskrevne, udfordrende og intense. Det er altid lidt risikabelt at fremhæve enkelte frem for andre - for alle er unikke, og jeg følger med i rigtig mange. Jeg vover det ene øje og nævner alligevel Blå horisonter og kys og
Whispers in The Dark

Læs Hans kvindes blog

Annonce:

Fanny O: Skriver fordi det gør mig liderlig
Bloggeren Fanny O er 39, fraskilt, alene med to børn, har haft sadist-kæreste gennem to år. Bor i København, har lang videregående universitetsuddannelse og arbejder indenfor sundhedsvæsenet i chef-stilling.

- Bloggen startede jeg, fordi jeg efter over et års kæresteforhold indenfor BDSM - uden at nogen i min omgangskreds kendte til det - havde et tiltagende behov for at dele det med nogen og tale med nogen. En aftale om en fræk weekend med min kæreste - Herre . og en anden pige blev det, der fik bægeret til at flyde over og bloggen til at starte. Nu er det lige så meget et ekshibitionistisk ønske om at forsøge at skrue et velskrevet indlæg sammen, få mine læsere til at nyde det og give et smil på læben, som det er ’kiss and tell’.

Alt, hvad Fanny O skriver på bloggen, er sandt:

- Jeg har vist kun beskrevet enkelte fantasier, og inden da fortalt, at det var fantasier, og ikke seancer. Jeg tror egentlig, det er reglen mere end undtagelsen i de danske blogs, jeg læser, at man holder sig meget til sandheden, som den opleves, hvor der er andre udenlandske blogs, som er mere fantasi end virkelighed.

Annonce:

Læs: Spring ud som pervers

Liderlig af at skrive
For Fanny O er der noget submissivt i at fortælle verden, at hun har en fantastisk kæreste:

- Jeg skriver dog lige så meget bloggen for ham for at give ham et indblik i, hvad jeg tænker, under seancerne, bagefter, og fordi jeg ved, han bliver glad og lidt stolt over at læse, hvad jeg skriver.Men bloggens indhold ændrer sig hen af vejen. Til at begynde med brugte jeg slet ingen billeder, lige nu er der en del billeder, og om et par måneder måske noget helt andet.

- Det er afgjort seksuelt pirrende at genfortælle sine seksuelle historier og oplevelser. Det bringer oplevelsen tættere på igen, både at genfortælle den og senere læse den. Jeg decideret liderlig af at genfortælle mine oplevelser.

Læs: Sådan blev jeg masochist

Kvinder deler
Grunden til, at der er så mange submissive kvinder, der blogger, er, at de netop er kvinder, mener Fanny O:

Annonce:

- Kvinder snakker, fortæller, deler, med veninderne, og har et betydeligt større behov for at vende tingende på den ene og den anden side end mænd har. Samtidig har mange submissive kvinder nok et større behov for at få anerkendelse, og den kan også fås gennem blogskrivningen, at andre læser og nyder ens indlæg, sætter pris på dem, og hvis man er heldig, endda vælger at kommentere dem.

- Mænd har ikke det samme behov for at fortælle og dele som kvinder, hvilket helt sikkert er én af grundene til de færre blogs fra mænd, lyder det fra Fanny O, der tror, at den store overvægt af s/m-blogs skyldes, at kræver mere mod at skrive en sexblog, og er man modig, har man også modet til at udforske sine mere skjulte seksuelle sider, og der dukker kinks'ene frem. S/M er lige så meget en livsstil, og hvor sex (og andet) bliver en livsstil, vil man også have behov for at kommunikere det ud.

Fanny O's vil ikke fortælle om sin favoritblog, idet hun ikke vil såre sine medbloggere.

Læs Fanny Os blog

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: