Lær scoretricks af bi-piger

Scoreguide: Tre piger fortæller, hvad der skal til for få en kvinde på krogen

Regel nummer 1, når piger scorer piger: Gå langsomt til værks. (Modelfoto: colourbox.com)
Regel nummer 1, når piger scorer piger: Gå langsomt til værks. (Modelfoto: colourbox.com)

Der er skrevet hundredvis af scoremanualer og guider omkring vejen til kvindens indre. Der udbydes workshops, hvor man kan lære at forføre kvinder.

Der er nogle, der slår sig op på at være scoremestre, og som helt sikkert har fundet mange genveje til kvindernes hjerte eller trusser.

Men der er en gruppe mennesker, der kender kvinder bedre end nogen andre, og som kan fortælle mænd, hvad der foregår.

Og det er kvinderne selv.

Vi har snakket med tre kvinder, der har brugt meget tid på at lære at forføre piger, både på nettet og ude i virkeligheden. Pigerne er ikke lesbiske. De kan bare godt lide det ekstra krydderi. Og desuden ved de også, hvad der virker på dem selv, når mænd henvender sig, og hvad der slet ikke virker.

Læs: 10.000 danskere følger scoretricks fra kultbog

Slap af
Anja, 36 år, farmaceut - og så er hun swinger med sin mand:

- Det er egentligt slet ikke kompliceret at få kontakt til kvinder. I hvert fald ikke for andre kvinder. Nogle gange skriver kvinderne så til os, fordi der jo er mange kvinder, der gerne vil være sammen med par. Og de fleste kvinder slapper mere af, når det er en kvinde, der henvender sig. De er ikke så meget på vagt og har ikke så mange forsvarsværker oppe.

- Og så skal man typisk ikke starte med at snakke så meget om sex. Det kan man altid komme ind på. De fleste kvinder gider ikke have smasket sjofle forslag lige op i ansigtet. Men bare start med at snakke stille og roligt om verden generelt og alt muligt. Man ved jo godt begge to, hvad det handler om, men det er jo en del af spændingen, ikke at snakke for meget om det.

- Jeg tror, det bedste råd, jeg kan give mænd, der skal prøve at score kvinder, er at lade være med at være så tydelige og lige op i ansigtet. Når en mand henvender sig til en kvinde i byen eller på nettet, går hun altid ud fra, at han prøver at komme i bukserne på hende, og det gør han jo også tit.

- Så slap af. Start stille og roligt med at snakke og prøv i det mindste at lade som om, at det ikke er en scoresituation. For de fleste kvinder er stadig opdraget til at være 'pæne' piger, og derfor rejser de næste automatisk forsvarsværkerne, når en mand nærmer sig, og så er det svært at komme igennem. Så ingen desperation, ingen rambuk. Snak udenom.

Læs: Scor hende med en joke

Ikke direkte
Birgitte, 29 år, single, butiksassistent:

- Jeg har været meget aktiv på scor i snart seks år, men det er først for et års tid siden, at jeg er begyndt at skrive til kvinder, og det er jo helt anderledes.

- Der er mange fyre, der skriver breve som: 'Skal vi kneppe?' eller 'Du er fræk'. Og så har de måske vedhæftet et billede af deres pik. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der foregår i hovedet på sådan nogle fyre, og nu ved jeg selvfølgelig ikke, om der er nogen kvinder, der svarer dem, men det har jeg svært ved at tro.

Læs: Du skal ikke køre den ind med penis

Da Birgitte opdagede, at der var et helt nyt jagtområde, der kunne indvies, gik hun helt amok i kvindedating:

- De første kvinder, jeg skrev til, svarede slet ikke, eller kom med overbærende tilbagemeldinger. Og jeg opdagede, at jeg var blevet vant til at skrive med fyre, hvor det hele er meget mere lige på og klare udmeldinger.

- Så jeg gik ind og læste mellem linjerne på kvindernes profiler og tog fat i små detaljer og spurgte ind til dem, og det var virkeligt noget, der virkede. Plus, at kvinder ikke er lige så afvisende overfor andre kvinder som overfor mænd.

Læs også: Singler: Sådan får vi sex

Succes
Det krævede en hel anden måde at tænke på, men Birgitte lærte sig efterhånden at nedtone den eksplicitte sexsnak, og det var en succes.

- Jeg kan godt lide feminine piger med stort hår og smart tøj og i det hele taget den type piger, nogle kalder poptøser. Jeg elsker simpelthen at få dem til at hvine og bolle dem med min strapon. Ja, undskyld, men jeg er måske ikke en typisk pige. Men jeg har lært, at når man skal ind til pigerne, så må man gøre gode miner til slet spil. Kan lide feminine tøser, der skal kæmpes lidt for.

- Man er nødt til at smile og nikke og snakke dem meget efter munden. Og det er nok det vigtigste trick, jeg har lært. Vær opmærksom på de små detaljer i profilteksten og billederne og grib fat i dem. Vi kvinder elsker opmærksomhed - og ikke kun omkring patterne.

- Så mit bedste råd er nok at være opmærksom og lyttende. Og så lad være med at lave en kaffedate, hvor man sidder og stirrer på hinanden. Gå en tur, eller bedre endnu, tag ud og shop sammen. Det elsker kvinder.

Læs: Derfor er machomænd gode til at score

Slavinder
Pam, 47 år, gift, stylist:

- Jeg søger kvinder til at lege med selv, uden min mand, og det er han helt indforstået med. Vi har et slave/herre forhold, om end ikke 24/7. Så jeg søger slavinder, og i begyndelsen søgte jeg kun erfarne slavinder, men nu har jeg opdaget, at jeg egentligt bedst kan lide totalt uerfarne, yngre piger. Men det kræver væsentligt mere finesse.

- Heldigvis er de fleste unge piger meget nysgerrige i dag.Så jeg starter altid med at lokke med lidt snak om tøj og udstyr. Jeg har jo samlet på frækt undertøj i mange år og har en stor garderobe med alt fra silkelingeri til læderkorsetter.

- Og frækt tøj er noget, næsten alle piger kan relatere sig til, meget mere end lesbisk sex, s/m og dominans. Også selvom det er lidt vovet, men det er på en eller anden måde sikkert, og det er typisk altid det, jeg starter med at skrive til pigerne om. F.eks. at jeg synes, de har en fantastisk figur til en dragt, jeg har.

Læs: Tal trusserne af hende

Tøjet
Men på trods af den listige tilgang er det alligevel lidt af et spring fra at snakke undertøj til at blive bundet og kneppet af en moden domina.

- En ting, jeg har opdaget, og som også må gælde for mænd, er, at de fleste unge piger i dag meget gerne vil have taget kontrollen fra sig. Det skal bare gøres på den rigtige måde. Hvis man anlægger en myndig tone, både når man skriver og når man taler, så adlyder de fleste unge piger faktisk.

- Det er nok nemmere for mig, fordi jeg er kvinde, og de fleste piger ikke fatter mistanke, når jeg henvender mig. Men ret hurtigt kommer snakken ind på sex. De fleste unge piger har jo masser af frække fantasier, som de ikke rigtigt tør udleve eller snakke om.

- Men det gælder om at skabe et tillidsforhold, og det skal gøres, når man skriver sammen. Så det gælder om at virke seriøs, så undgå platte kommentarer, og lad være med at spille alt for morsom.

- Og når først man har skrevet lidt sammen, så spørg ind til seksuelle fantasier. De fleste nok så generte piger kan bedre skrive om deres fantasier på nettet, hvor de føler, at de stadig er forholdsvis anonyme. Sørg for at lytte rigtigt meget til, hvad der bliver sagt, og lad være med at presse på for at mødes. Antyd at det ville være nemmere, men virk aldrig desperat.

Læs: De ti bedste flirte-fif

Ivrig
Og det er nok der, de fleste mænd har et problem. Det er svært ikke at virke meget ivrig, når en fræk tøs er indenfor rækkevidde.

- Der var en pige på 21 år, som virkelig var en uskyldig sag for Nordsjælland, men meget nysgerrig. Normalt ville jeg ikke have tålmodighed til at vente så lang tid, men jeg skrev med hende i to måneder, før jeg fik hende gejlet så meget op, at hun bare måtte have noget af alt det, jeg havde fortalt hende om.

- Hun var dårligt nok kommet ind af døren, før jeg greb hende, gav hende bind for øjnene og førte hende ned i kælderen. Der fik hun så rykket en del grænser, og det var ret frækt. Der findes ikke noget bedre end at få en ung pige til at give sig fuldstændigt hen, men det kan kræve tålmodighed, for de fleste piger, eller kvinder kan have meget svært ved at indrømme deres lyster overfor sig selv. Også selvom det er helt almindelig liderlighed, og det er man nødt til at forstå, hvis man skal få pigerne i nettet.

- Alle de klassiske forførelsestricks, blomster og så videre virker bare ikke via nettet og tit heller ikke ude i virkeligheden. Lyt og læs og overtag så langsomt kontrollen. De fleste piger vil takke dig for det i sidste ende.

Læs: Vær cool og scor

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.