Prøv analsex på en ny måde

Analsex er ikke kun for kvinder - leg med rollerne og tag ham med en strap-on

Nogle mænd nægter at prøve analsex, men det er synd, for de går glip af en sexoplevelse ud over det sædvanlige. (Foto: colourbox.com)
Nogle mænd nægter at prøve analsex, men det er synd, for de går glip af en sexoplevelse ud over det sædvanlige. (Foto: colourbox.com)
Følg Sex & Samliv

'Hvordan tager jeg min fyr med en strap-on?’

’Jeg kunne godt tænke mig at lege med en strap-on eller buttplug, men min kone er helt afvisende?’

’Jeg elsker tanken om fuld penetrering. Er jeg biseksuel?’

Vi får ofte breve fra læsere – kvinder og mænd – som har lyst til at lege med en påspændings-dildo, men som enten er i tvivl om, hvordan de skal tale med deres partner om det, hvordan det skal foregå, og om de er mere perverse, end hvad godt er.

Svaret til det sidste er: Nej. Det er hverken perverst eller underligt at lege med tanken. Og det er tanker, som mange har. Dybest set handler det om dominans og om at bytte roller – i et samleje er det tit manden, der styrer slagets – eller sexens – gang, og kvinden der ’goes with the flow’.

Læs: Derfor er analsex til mænd frækt


Kvinden bestemmer
Når kvinden tager manden med en påspændings-dildo, strap-on, er det til gengæld hende, der tager ham. Akkurat som når hun sidder og rider ham og bestemmer tempo og bevægelser. Kvinden får lov at være den, der er i total kontrol og manden får lov til at underkaste sig.

At han også kan få orgasmer i to’eren, er en bonus, der er værd at tage med.

– Mænd kan få utrolig kraftige orgasmer, når man tager dem analt – især når deres prostata bliver stimuleret, siger Joan Ørting.

Prostataen sidder fem cm oppe – mod maven. Den føles som en lille valnød, og trykker man på den eller laver små vippe-bevægelser med fingeren, giver det ham en stor oplevelse.

– At tage en mand med en strap-on – et bælte, hvor der er spændt en dildo fast – er et stort skridt, hvis I aldrig har ’leget numselege’ før, siger Joan Ørting.

Derfor anbefaler hun, at man går langsomt til værks med en finger, to fingre, en mindre butt-plug eller dildo.

Læs: Sådan styrer jeg manden seksuelt

Følsom indgang
– Det vigtigste er, at manden kan slappe af. Vi er vant til at presse numsehullet sammen, hvis der er noget, der generer os, men her skal han gøre det modsatte. Kvinden kan slikke ham, bruge glidecreme og lege med hans åbning, hvor der sidder masser af nerve-ender. Hun kan så langsomt og forsigtigt prøve at trænge ind med fingrene. Hvis det går for hurtigt, gør det ondt i stedet for godt.

Nogle mænd nægter så meget som at prøve analsex – hvis det handler om, at det er dem, der skal tages, men det er synd, for de går glip af en sexoplevelse ud over det sædvanlige. Området ved og oppe i numsehullet er ekstremt følsomt, for eksempel har det dobbelt så mange nerve-ender som pikhovedet.

Læs: Læsermænd fortæller, hvordan analsex føles

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind