Annonce:
Annonce:

10.000 følger scoretricks fra kultbog

Når det bliver en livsstil at nedlægge kvinder

. Jeg pressede mig selv til at gøre ting, jeg ikke ville have gjort ellers. Som f.eks. bare at gå hen og snakke til en vildt fremmed person, fortæller 'gameren' Thomas. (Foto: BL FOTO)
. Jeg pressede mig selv til at gøre ting, jeg ikke ville have gjort ellers. Som f.eks. bare at gå hen og snakke til en vildt fremmed person, fortæller 'gameren' Thomas. (Foto: BL FOTO)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

'Hej. Jeg så dig derovre fra, og jeg synes, du ser helt vildt dejlig ud. Jeg hedder Thomas.

Hvis du hører den replik på gågaden midt på dagen, så kan du været ret sikker på, at du har hørt en åbningsreplik fra en ’gamer’.

Det hele startede med bogen 'The Game' af journalisten Neil Strauss, der beskriver hans vej fra nørd til scoremester. Bogen er fyldt med tricks, råd og vejledninger, der i sidste ende skal føre generte fyre fra åbningsreplikken og hjem i pigens seng.

Ønskebogen for de fyre, der synes, at det er svært at forstå kvinder… altså en bog for alle mænd. I kølvandet på bogen er der opstået et internationalt scoremiljø, der dyrker principperne fra bogen, og selv i Danmark er der vokset et miljø frem omkring thegame-online.dk, der nu har rundet de 10.000 medlemmer.

Læs: Bliv scorekonge på 30 dage

Annonce:

Utilfreds med livet
Vi har snakket med Thomas, der er en af de gamers, der har lært en masse af at komme ind i miljøet.

- Jeg læste ’The Game’ for to år siden, og jeg havde egentligt en kæreste, men da jeg kort efter slog op med hende, blev jeg medlem af hjemmesiden. Men for mig handlede det om ikke at være tilfreds med mit liv.

- Jeg var altid meget genert, indadvendt og studerede på DTU og havde svært ved at finde den rigtige kæreste. Og her var en historie om en fyr, der forbedrede sit liv. Det var nok det, der fascinerede mig. Han gik fra at være en taber til en helt.

Men det kan være svært at kaste sig ud i miljøet, når selv de simpleste sociale øvelser kan virke ekstremt grænseoverskridende.

- Jeg begyndte at tage på workshops med en fyr, der kalder sig 'Magus' i miljøet, og hans tilgang er meget simpel. Man har egenskaberne i sig, og man skal dybest set bare tro på sig selv. Og så komme ud og lære at komme i snak med kvinder.

Annonce:

- Jeg mødte andre, der var i samme situation, og vi begyndte at gå ud sammen. Og jeg pressede mig selv til at gøre ting, jeg ikke ville have gjort ellers. Som f.eks. bare at gå hen og snakke til en vildt fremmed person.

- Den første aften vi var ude sammen, ville jeg bare sidde og kigge, men jeg blev sendt hen og snakke med en pige, jeg tidligere havde udpeget som flot. Jeg var dødnervøs, og gik bare hen og sagde ’hej’. Men det gik faktisk fint, og bagefter var jeg helt høj over, at jeg havde overvundet min frygt. Det gav håb for, at det nok skulle gå.

Læs: Scor - eller pengene tilbage

Princippet der virker
Selvom 'The Game' ikke er en magisk tryllebog, der løser alle problemer, så er der alligevel strukturer og principper, der bare virker, ifølge Thomas

- Første fase er at tage kontakt. Altså at åbne. Næste trin er så at få kvinden engageret i en samtale. Der er også ’stickingpoints’. Altså situationer, hvor man sidder fast, og dem skal man lære at komme udenom.

Annonce:

Men det er meget skræmmende at henvende sig til kvinder, særligt hvis man ikke har haft så stor succes før, så forventer man nærmest at blive afvist på forhånd.

- Vi bruger også af og til wingmen og sarge-venner, som er en slags scorehjælpere, men det er svært at få til at fungere i praksis. Det kan lyde meget taktisk, men man er nødt til at improvisere for at få det til at virke. Mange af dem, jeg startede med, er ikke kommet særligt langt i forløbet.

- Rutinerne er jo appellerende, fordi det er den her idé om, at man siger nogle magiske ord, og så bliver pigen forelsket i en. Det virker slet ikke i begyndelsen, men hvis man øver sig, så lærer man at få det til at virke. Man skal bare tænke udenfor boksen.

- Jeg har prøvet alle de her dumme fejl, og til sidst får man så en åbenbaring og forstår, hvad det hele handler om. Men det kræver, at man sætter sig udover de gamle vaner og regler, og idéen om at piger ikke vil have en.

Læs: Sådan afslører du en scorekarl

Annonce:

Motivation
Og det er ikke som at være på introkursus til salsa. Det kræver en masse arbejde, stor motivation, og derfor mener Thomas ikke, at det er for alle.

- Der er nogle, der er psykologisk for skrøbelige eller for socialt uudviklede. Man skal være åben for at prøve ting, der virker vanvittige, men man skal tro på, at det virker. Jeg har haft behov for hele tiden at skulle bevise mit værd overfor andre. Men det kommer af en usikkerhed, og det er den samme usikkerhed, der viser sig, når man skal hen og snakke med en fremmed pige. Men det opbygger karakter at gøre, og jeg føler, at jeg er blevet meget mere selvsikker.

Thomas gik i byen ca. to-tre gange om ugen, og udover at udvikle sig generelthavde han også et helt bestemt mål. Nemlig at få en kæreste.

- Der er mange, der bliver afhængige af den bekræftelse, og jeg mærker den da også. I dag har jeg en kæreste, så jeg lever mit liv på en anden måde, men jeg er jo blevet bevidst om de her mekanismer, så de er blevet en del af mig.

Annonce:

- En af de ting, jeg lærte, var at være mindre teknisk, når jeg var i byen. Det kom til at virke som om, jeg forsøgte at imponere. Man kan let afsløre sig selv, og der er også piger, der begynder at genkende teknikkerne. Jeg startede egentligt, fordi jeg ville have en kæreste, jeg virkelig var forelsket i, i stedet for en kvinde jeg bare var tilfreds med, som det var i mit gamle forhold.

Læs: Så skal der scores, drenge!

Sociale problemer
Ifølge Thomas finder man masser af ’gamers i miljøet, der ikke løser deres sociale problemer, men måske bare får en anden type problemer.

- Jeg kender en fyr, der sagtens kunne have en kæreste, men han kan ikke slippe jagten, synes aldrig, at de piger han får fat i er gode nok. Der er jo dem på forummet, som påstår, at de har stor succes, men måske aldrig har haft en kæreste. Er det så en succes?

- De fleste gamers er måske mellem 25 og 35 og typisk lidt nørdede og utilfredse med deres datingliv. Men der begynder at komme meget unge brugere helt ned til 18 år. De ældre har jo mange års dårlige erfaringer og vaner med sig og har meget højere krav til sig selv og mindre mod, mens de yngre har lettere ved bare at kaste sig ud i det.

Scoreteknikker lyder som en form for manipulation.

Annonce:

- Jeg føler aldrig, at jeg har manipuleret nogen og har altid meldt ærligt ud om, hvad jeg vil. Jeg ser det mere som en slags værktøj, hvor det handler om at ændre sit verdensbillede. Og hvis man har den ide, at man skal snyde nogen for at få dem til at gå i seng med en, så hænger man måske fast i det forkerte verdensbillede.

- Men det her miljø tiltrækker mange mærkelige mennesker, og der er folk, der er manipulerende og slet ikke har nogen realitetssans, men det er også ret fascinerende.

Læs: S ådan scorer du på fem minutter

Dating om dagen
En af de mere alternative former for gaming foregik ikke i nattemørket i en halvbrandert rundt omkring på barene i byen, men i et helt andet miljø.

- Daygaming. Særligt på Strøget. Det er samme principper, man skal i snak med kvinden, spørge om vej, bede om deres mening, og så starte en samtale op. Men det kræver noget mere mod at gøre det om dagen, men på den anden side er kvinderne også mindre på vagt der.

Annonce:

- Jeg koncentrerede mig mest om ”one night stands”. Mange går efter at få et telefonnummer og så sætte en date op en anden dag, men det er ikke mig. Dels havde jeg ikke så meget tid, og så bryder jeg mig ærlig talt ikke om date-situationen. Det handlede om at ’close’ med det samme.

Læs: Fire kvindetyper du kan score

Hjælper andre
Thomas går ikke i byen for at score længere, da han fandt den kæreste, som han startede ud for at finde. Men han er stadig aktiv som hjælper.

- Det er snart et halvt år siden, jeg fandt en kæreste, så jeg gamer ikke længere, men introducerer stadige nye og i starten var det svært at lade det ligge. Jeg savner det da også af og til, men jeg lærer også utroligt meget af det forhold, jeg er i nu. Og det er jo heller ikke sikkert, at jeg er sammen med hende her for evigt.

Man kan lære meget om sig selv og andre ved at være gamer, men det er ikke alle, der er interesserede i at udvikle sig overhovedet.

Annonce:

- Man kan sige, at kvinders psykologi er blevet en hobby for mig, og det har været spændende og utroligt overraskende. Men jeg tror ikke, alle lærer af det her, for mange er der jo bare for at score. Men hvis man bruger det rigtigt, man kan udvikle sig meget og få klarhed over mange ting, siger Thomas.

Læs: Vær cool og scor

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: