Annonce:
Annonce:

Forkæl hende med ekstra mand i sengen

Guiden til mand-kvinde-mand-trekanten

Der er visse ting, man skal være obs på, hvis man kaster sig ud i en trekant. (Foto: All Over)
Der er visse ting, man skal være obs på, hvis man kaster sig ud i en trekant. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Trekantsex er populært, og varianten mand-mand-kvinde er i fremmarch, hævder swingerkonge. Der er dog aspekter, man som par bør tænke godt over, inden en ekstra mand inviteres med i dobbeltsengen.

Trods nok så meget snak parret imellem, inden en ekstra mand inviteres med ægtesengen, så findes der altså en del faldgruber, der kan slå selv den nok så selvsikre ægtemand af hesten.

- Flere og flere par benytter swingerDating.dk til at finde en ekstra mand til trekantsex - og singlemænd, der ønsker at stille sig til rådighed for legesyge, er der helt klart heller ingen mangel på. Det oplever man både på nettet og rundt om i landets sexklubber, lyder det fra manden bag swingerdating,dk, Morten Fabricius.

Annonce:

Men er man som par helt ny i gamet, er det altså en rigtig god ide på forhånd at sikre sig, så godt man nu kan, inden man laver den første trekantsaftale, forklarer Morten Fabricius, tidligere indehaver af tre københavnske sexklubber, der i dag driver SwingerDating.dk.

Læs: Joan Ørting om frække trekanter

Frem med målebåndet
Selv om det for mange måske lyder lidt plat og banalt, påpeger Morten Fabricius, så betyder længden på egen penis altså ekstremt meget for rigtig mange mænd. Så at få en fremmed mand med i sengen, der har en længere penis end en selv, er altså ikke altid det bedste træk - hverken for ham eller den kvindelige part.

- Vi mænd vil nemlig altid skele til, hvordan andre mænd er udstyret, og når det kommer til situationen, hvor ens hustru skal bolles af en fremmed mand, så kan det altså pludselig skabe problemer. Måske ikke lige i situationen, man har jo trods alt sin stolthed, men om ikke andet så efterfølgende. For var det nu mere lækkert for hende med denne her ekstra lange penis?

Annonce:

- Desuden kan det også komme til at hæmme hendes udfoldelser og nydelse. For det skal jo helst heller ikke se ud som om, at hun nyder denne her store penis lidt for meget. Så allerede her kan et nybagt trekantseventyr være godt på vej i graven - og måske endda ægteskabet med, hvis det efterfølgende udvikler sig til det helt store drama.

- Så er man i det mindste i tvivl, om længden kommer til at spille en rolle, så bør man, hvis da overhovedet muligt sikre sig, at den ekstra mand i sengen bare ikke er så stor mellem benene. Måske burde man endda angive max længde på penis i sin søgetekst på nettet, anbefaler Morten Fabricius.

Læs: Derfor drømmer kvinder om trekanter

Find en yngre mand
Et godt råd er også, at man bør forsøge at finde en yngre mand, gerne måske 10 år (eller mere) yngre, der formentlig aldrig ville kunne blive en trussel i forbindelse med ’overtagelse’ af hustruen.

Omvendt er der i disse år også ret stor fokus på såkaldte ’cougars,’ altså kvinder, der tænder på meget yngre mænd, så man skal nok lige tage en seriøs alderssnak med sin hustru under alle omstændigheder.

Annonce:

En trussel imod ægtemandens mandighed kan også være af mere økonomisk karakter. Så lad være med at tale job og indkomst, nøjes med at være frække sammen, forkalrer Fabricius.

- En helt tredje ting, hvis man ønsker at undgå unødig ballade på hjemmefronten, er at lade manden i huset have kontakten til denne her mand/mænd, man som par sexleger med. Lad ham om at finde og arrangere.

På den måde kan han vælge en mand, han ikke umiddelbart selv føler sig truet af, og samtidig behøver han heller ikke være bange for, at den ekstra mand i sengen og hustruen begynder at have noget kørende bag ryggen af ham.

For når hun hverken kender til hans telefonnummer eller til hvor på nettet eller andetsteds, kontakten er blevet skabt - ja, måske kender hun ikke engang mandens rigtige navn, så er risikoen selvfølgelig også forsvindende lille for, at noget ubehageligt for parforholdet efterfølgende kommer til at ske.

Læs: Sådan får du hende med på en trekant

Annonce:

Giv ham kontrollen
- Hertil kommer så også, at mange ægtemænd har det ret godt med at have kontrollen over, hvem der kommer til hustruens skød eller ej, mens mange kvinder synes, det er vildt frækt, at de på den måde bliver 'lånt ud' til fremmede.

Det gør nemlig kvinderne meget bedre i stand til at læne sig tilbage og bare nyde besøget, mener Morten Fabricius fra swingerDating.dk.

- Til slut kan jeg anbefale, at husvenner ikke bliver mere faste, end man forsøger at finde en ny efter måske tre-fire besøg. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre at have den samme husven år efter år, for det kan det sikkert.

- Men ønsker man at holde det på et plan, hvor det udelukkende handler om sex og ikke andet, så bør man af indlysende årsager ikke have besøg af den samme mand igen og igen. Så opstår nemlig risikoen for, at der kommer lidt mere end gensidig sexlyst og liderlighed ind i billedet mellem hustruen og husvennen.

Læs: Her er pigernes frækkeste trekanter

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: