Farlig festivalsex

Øl, fisse og kønssygdomme: Det er let at glemme gummiet

Musikken spiller, alkoholprocenten og safterne stiger, hvorpå tilfældig sex ligger lige til højrebenet. Men en forkert type knald kan altså koste dyrt.

Få gode råd til at undgå de største sexbommerter, der forvandler optur til nedtur.

- Nu er det festival-tid, og det betyder masser af fest, sjov og alkohol, som ofte kombineres med sex, fordi vi gerne smider hæmningerne og rykker nogle grænser, når vi er på festival, siger sexvejlederen Nanna Quvang fra nannasexblog.dk.

Derfor er det vigtigt at være godt forberedt hjemmefra. For er man først fuld og/eller skæv, er der også større risiko for at dyrke usikker sex ø lige som det er meget sværere at sige nej til ting, vi ikke har lyst til.

Læs: Derfor dyrker vi festivalsex

- Mit råd er, at man først og fremmest medbringer rigeligt med kondomer. Og de skal altså ikke bare ligge i teltet, man skal altid have nogen på sig. I en pengekat, mavebælte eller lignende, for man ved nemlig aldrig, hvornår muligheden og lysten opstår.

En ekstra god årsag til at benytte kondom, ud over at det beskytter imod sexsygdomme og graviditet, er i høj grad det hygiejniske aspekt.

Mange går simpelthen ikke i bad i løbet af festival-ugen, så der kan forekomme yderst uhygiejniske tilstande i de nedre regioner, hvis man ikke passer godt på sig selv.

Desuden sikrer kondomet langt hen ad vejen, at der ikke føres bakterier og skidt med op i skeden, som kan give blærebetændelse og underlivsbetændelse, fortæller seksual-underviser, 26-årige Nanna Quvang

Læs: Sex og sol hører sammen

Kold numse
I forhold til blærebetændelse, skal man også passe på med kulde. Festival-aftenerne kan være kolde, og det mærker man måske ikke lige, hvis man er beruset og sidder direkte på jorden.

Derfor bør man huske noget at sidde på, så man holder underlivet varmt. Det er ikke sjovt lige pludselig at 'tisse glasskår', og ydermere skulle ned på de klamme festivaltoiletter i tide og utide.

- Apropos toiletterne så kan jeg garantere, at lige gyldigt hvor ulækre de end måtte forekomme, så skal man altså ikke være bange for at få en kønssygdom den vej rundt. Det kan nemlig bare ikke lade sig gøre, siger Nanna Quvang, som dog heller ikke ønsker at male festival-fanden på vægge.

For festival-sex kan i høj grad også være fed og givende sex.

- Festival er fedt, fordi folk smider hæmningerne, hvorfor man er meget mere styret af sine lyster. Sex på festival kan umiddelbart virke lidt besværligt, men sex i telt kan faktisk både være frækt og sjovt.

Det kan være vildt pirrende at dyrke sex, når man kan høre folk lige ude på den anden side af den tynde teltdug, og det kan være frækt fx at skulle være helt stille, selvom man i virkeligheden har lyst til at skrige af lyst.

Man kan drille hinanden og pirre hinanden, så det bliver svært at være stille, eller man kan gå hen i den anden boldgade og blæse på alle andre og have højlydt sex, der også er noget frækt og dyrisk i.

Læs: Ni ud af ti har sex i det fri

Kjole uden trusser under kan anbefales
- Hvis teltet fx bliver lidt for trængt, kan man jo altid vælge at trække lidt væk fra menneskemængderne og have sex i det fri.

- Her vil jeg anbefale pigerne/kvinderne at iføre sig lille kjole uden trusser under, så man let kan hive op eller dække sig til igen, hvis det pludselig skulle blive for meget.

Det er IKKE ulovligt at have sex i det offentlige rum, men husk dog på, at folk kan have helt andre grænser end dig. Så hvis nogen ser det og føler sig krænket, så kan det faktisk medføre bødestraf. Men nu er vi jo på festival, så risikoen for, at nogen ligefrem skulle melde det, er nok ikke den største.

Alternativt kan man jo også rykke luftmadrassen ud af teltet i de tidlige morgentimer, hvor de fleste sover, og så have sex der under et tæppe.

Foran scenen er heller ikke et dårligt sted at være lidt fysiske. Sex er jo som bekendt ikke kun samleje, så man kan varme op til mere via kys og kælen, når man står helt tæt til koncerterne. Her kan man helt fint snige hånden diskret op under blusen eller op under kjolen, siger Nanna Quvang.

Læs: Fri sex i det fri

0 kommentarer
Vis kommentarer