Frugtbare kvinder klar på machosex

Kvinder ændrer i høj grad sexpræferencer alt efter, hvor de er i cyklus

Uh, pludselig får jeg lyst til en machomand. Så har jeg nok ægløsning. (Foto: colourbox.com)
Uh, pludselig får jeg lyst til en machomand. Så har jeg nok ægløsning. (Foto: colourbox.com)
Følg Sex & Samliv

Endnu engang har videnskaben fastslået, at kvinder er slaver af deres hormoner - det er tilsyneladende kun et tyndt lag fernis af civiliseret vilje, der holder hende fra at kaste sig over den nærmeste sexede hunk, når hun har ægløsning.

For nylig kunne vi fortælle, at kvinder i løbetid ikke tænder på intelligens, men på klassiske machotræk, som brede kæber, dyb stemme og en ram hørm af testosteron.

Samme forskere, med psykologen Steven W. Gangestad i spidsen, har nu oplyst verdenen om, at kvinder er mere villige til at have sex med fremmede machomænd, når de er som mest frugtbare.

Det fremgår af artiklen i 'Evolution and Human Behavior.'

Resultaterne
68 kvinder blev bedt om at anføre deres seksuelle interesser på to tidspunkter i deres cyklus - under ægløsning og i den luteale fase, som er tiden op tid menstruationen. Og dette er, hvad forskerne kom frem til:

Under ægløsning lægger kvinder mere vægt med en eventuel partners fysiske attraktionsværdi, de bliver i højere grad liderlige ved tanken om og ved synet af en flot, maskulin mandekrop, og de har en større vilje til og interesse i at have sex med attraktive mænd - også med mænd de ikke kender.

Forklaring: Den gamle evolutionsbiologiske historie om, at hun er ude efter gode gener til sit afkom. Men det betyder selvfølgelig ikke, at hun handler på, hvad hendes krop fortæller hende.

(Nogle kunne mene, at denne forskning peger på, at kvinder et par dage om måneden får lyst til at opføre sig, som, nåja, mænd gør hele tiden).

Og hvad kan vi så lære af det? Måske at du ikke skal lade din kvinde gå i byen, når hun har ægløsning. Og slet ikke til fest i Foreningen af Maskuline modeller.

Obs: hun har ægløsning cirka 14 dage efter første menstruationsdag. Som er det, hun får efter PMS. Som er, når hun føler sig oppustet, og når alt, hvad du gør, er forkert...

Fertile kvinder ser efter flotte mænd

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+