Nu kan du blive sextester

Erotiksite søger par, der vil afprøve sexlegetøj

Kunne du tænke dig en masse gratis sexlegetøj, så læs videre her. (Foto: colourbox.com)
Kunne du tænke dig en masse gratis sexlegetøj, så læs videre her. (Foto: colourbox.com)

Markedet for sexlegetøj er eksploderet indenfor de seneste år, og konstant kommer nye producenter og udbydere til, der ligeledes ønsker at få del af den fortsat voksende kage.

Denne skærpede konkurrence er uden tvivl med til at begunstige forbrugerne. Men det omfattende uvalg gør det selvfølgelig sværere for forbrugerne at navigere rundt på nettet.

Derfor har side6.dk længe har en månedlig test, hvor to sexperter afprøver diverse sexlegetøj. Men det er ikke nok, for nu skal brugerne også komme til orde.

I samarbejde med Side6-shop.dk, en af landets førende netshop med sexlegetøj, søger side6.dk nu efter en række par til at teste nogle af shoppens helt nye produkter.

Side6shop.dk har legetøjet, og som par skal I have interessen og lysten til såvel at teste som at skrive nogle ærlige linjer om det/de produkter, vi fremsender kvit og frit til jer.

Artiklerne med jeres tests vil bruge bragt på side6.dk. Par, der vil stå frem med billede (kun ansigt), vil komme forrest i køen.

Er I som par interesseret i at blive del af side6.dk's faste testerteam, der løbende vil få nye produkter fremsendt, bedes I maile lidt linjer om jer selv til frank_e@mail.dk

Alle par, der i sidste instans bliver valgt ud, vil få nogle faste guidelines omkring de ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med test og bedømmelse af legetøjet.

Læs: Sextester vovet lemmet for din skyld

0 kommentarer
Vis kommentarer