'Jeg nyder at være en billig tøs'

Danskerne under dynen: Ann er en uartig hotwife, der nyder, når hendes mand finder fremmede fyre til hende

Slut er det nye sort. Ann elsker at være billig. (Foto: Pelican Foto)
Slut er det nye sort. Ann elsker at være billig. (Foto: Pelican Foto)

Det er givetvis ikke for enhver. De fleste mænd ville nok sige nej til at se deres kone blive knaldet af op til flere andre mænd på en gang.

Og heller ikke mange kvinder vil spille den indre slut helt od og blive gennemblæst af fremmede fyre, som husbonden har fundet frem.

Derfor har mange ondt i røven over den måde, ægteparret Ann og Peter har skruet deres sexliv sammen på - og en af de store fordomme går på, at det er altødelæggende for ægteskabet.

Peter er såkaldt hanrej, der låner sin hotwife ud til sex med fremmede mænd. Ann nyder rollen som 'billig tøs', der elsker at lægge krop til diverse levende dildoer - et udtryk hun benytter om de mænd, der kommer forbi for at ordne hende.

De er begge i 40'erne og bor i Jylland.

Du kan læse om hanrejen Peter fredag

Billig tøs
- Jeg nyder at være en lidt 'billig' tøs. Blive udnyttet og samtidig begæret af en fremmed mand. Det er det, der først og fremmest tænder mig. Samtidig er det dejligt befriende, at jeg ikke selv skal tage ansvar for de ting, der nu skal til at ske, siger hotwifen Ann.

- Det gør min elskede, nemlig, min mand Peter, og jeg ved, at jeg er i 100 procent trygge hænder hos ham - hver eneste gang, der under ingen omstændigheder ville kaste sig ud i de her sexlege med fremmede mænd alene.

- Hvis jeg gjorde det uden min mand, så ville jeg med garanti slet ikke kunne finde denne her forbudte og kinky side af mig selv. Man kan sammenligne det lidt med, at den normalt så pæne pige holder lidt ferie, hvorpå min indre tøs får mulighed for at komme frem og slå sig løs. Min krop følger simpelthen dens natur - at blive erobret og bedækket af forskellige hankøn.

Sexlegen foregår over tre halvlege
- At vi 100 procent er sammen om det, min mand og jeg, gør, at vi både har optakten, selve sexakten og den for vildt dejlige tredje halvleg sammen. Specielt den sidste del, altså tredje halvleg, der dyrker vi en masse dejlig og ekstrem intens sex.

- Og vi får mindst lige så meget ud af optakten og ’afslutningen’, som vi gør under selve akten, hvor der er en fremmed mand inde over, fortsætter Ann, der ikke ønsker at stå 100 procent frem, da hun godt ved, at mange ser skævt til denne her type af sexlege indenfor ægteskabet, hvor fremmede involveres.

- Der findes rigtig mange fordomme omkring det her. En af de mest fremherskende er faktisk, at det - om ikke andet på den lange bane - ødelægger forholdet. Men det er altså kun fordomme og bliver som regel da også udelukkende fremsat af personer, der intet kender til realiteterne.

- Vores helt personlige oplevelse, vi deler med langt de fleste andre, der dyrker sammen former for sexlege er, at man tværtimod bliver meget tættere i forholdet - at man kun knytter sig endnu mere til hinanden.

- Desuden er det jo heller ikke sådan, at jeg og Peter i forvejen ikke har - og tidligere havde - et super godt sexliv, og vi er fortsat da også meget forelskede i hinanden. Denne her leg er reelt kun et ekstra krydderi for os.

- Fyren i legen betyder heller intet følelsesmæssigt for mig. Han er bare en slags levende dildo, og jeg forventer at være nogenlunde det samme for de mænd, Peter hen ad vejen vælger at lave aftaler med.

- Dog må lige indskydes, at det er en stor fordel, synes vi begge, at den ekstra mand i senge er sød og venlig og til at tale med. Det giver nemlig så meget bedre stemning og kemi.

Sluter det nye sort
- Er man som pige seksuelt sammen med to mænd, føler man sig tanden mere slem end en mand, der er sammen med to piger, er min helt personlige oplevelse og opfattelse. Og endnu slemmere er det, hvis man er en pige i forhold, eller endda gift. For så bør man jo SLET ikke kaste sig ud i den slags 'griserier'.

- Heldigvis er det dejligt forbudt at være en slem pige. Hvis ikke det var det, så tror jeg egentlig slet ikke, at der ville være grobund for denne her type af fantasier og sexlege. Forbuden frugt smager bedst - og gør mig slem! siger hotwife Ann, der mener, at der skal et rigtigt mandfolk til at låne sig hustru ud til sex med andre mænd.

- En usikker man ville nemlig aldrig kunne klare det, hvorfor han heller aldrig ville gå med til det.

Hotwife/slutwife Ann og hanrej/cuckold Peter driver sammen forummet og søgesitet hotwifecuckold.net.

0 kommentarer
Vis kommentarer