Forfør ham for en aften

Sådan får du manden til at gå fra lunken til brandvarm

Hvad skal der til for at gøre en mand helt og aldeles salig – og samtidig godt og grundigt liderlig?

Deep throat? Cirkulerende samlejebevægelser? Våde kys eller et ridt ud over stepperne? Ingen af delene. Nok kan han blive tændt af det, men hvis han skal være helt vild i denne sommervarme, handler det ikke om tekniske manøvrer. Det handler om kvindens adfærd. Hvor åben er hun? Hvor våd? Hvor liderlig? Hvor glad og tilfreds?

– Hvis aftenen står i hans tegn, skal det være en rigtig konkubineaften, hvor der ikke er noget til debat, hun er bare glad, smilende og leverer en god stemning, fortæller Joan Ørting.

Hendes forklaring er, at mænd har svært ved at være to steder på en gang. Hvis parret begynder at diskutere politik eller vanskeligheder på jobbet, er det dét, han fokuserer på – ikke hvor lækker hun er, eller hvordan han glæder sig til at ’tage hende’. Men hvis samtalerne er lette og ikke kræver de store analytiske tanker, kan han sidde og kigge på hende og fokusere på den sexede stemning.

Læs: Ti tips der tænder hende

Ud med det perfekte
– Mænd skal have tid til at komme ind i stemningen og tune ind på hende. Når hun giver af sig selv, får han også lyst til at give i stedet for at knalde hende hårdt og hurtigt. Det, kvinder ikke ved, er, at de er kærlighed, og det vil mænd gerne have. Det eneste, hun skal gøre, er faktisk at åbne for den kærlighed, siger Joan Ørting:

– Mænd er så trætte af det perfekte, at alt skal være så rigtigt og pænt. De længes efter en kvinde, som er glad for det, hun får. Som har det godt med sig selv og tilbyder sig selv uden at være den aktive, der flår hans lynlås ned og malker hans pik. Hun skal se sig selv som en æske chokolade, hvor låget er taget af, og man kan tage et stykke. Med sit kropssprog, stemme og opførsel åbner hun muligheden for, at han kan tage hende.

Læs: Forfør din partner - igen

Hold nu kæft
Når der er lagt op til en forførende aften, hvor kvinden ønsker at give manden ’the time of his life’, indgår tunge samtaleemner ikke som en del af spillet. Tværtimod.

Kvinder slapper dejligt af, når vi lader munden løbe; fortæller om problemer, snakker om arbejde og planlægger, hvad der skal ske i ferien. Med mænd sker der det modsatte. De sætter hjernen på ’problemløsninger’ og stresser ikke af ved at gennemgå hele ugens fortrædeligheder eller stressfaktoren på jobbet.

- Tænk på, hvem der er mandens bedste ven, når han er lidt stressramt og træt: Remote controllen. De første par gange, vi er på date, er vi lette og åbne. Vi går ikke ned i sorgfyldte detaljer eller læsser – forhåbentlig ikke – samtlige problemer over på datens skuldre. Vi prøver at tune os ind på hinanden og er vores bedste jeg, men hvorfor ikke prøve det med den faste partner?

– Forestil dig en dejlig sommerdag i kolonihaven, hvor man slapper af, trækker vejret dybt og nyder at være væk fra det hele. Det er den stemning, det handler om. Mænd kan selvfølgelig godt lide, at man slikker deres pik, men det største for dem er at gøre hende glad. At det, han gør, virker på hende, og han ikke skal igennem en modstand eller et panser for at få sex, siger Joan Ørting, der lover, at al den forkælelse og åbenhed også rummer en belønning til kvinden.

– Når hun gør sådan, får han lyst til at gøre sig umage.

Læs: Sådan skal du vise dit begær

0 kommentarer
Vis kommentarer