Glade piger glade for oralsex

Og glade drenge kommer hver gang...

I den tilsyneladende uendelige tsunami af videnskabelige sexundersøgelser fra USA fokuserer denne nyeste for en gangs skyld mere på de positive sider af sex end de negative (fx kønssygdomme, dysfunktioner og overgreb).

I studiet, publiceret i 'Journal of Adolescent Health,' påviser forskerne fra Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, at der er en klar sammenhæng mellem unges sociale og psykologiske udvikling og deres sexliv.

3237 repræsentativt udvalgte unge mellem 18 og 26 danner grundlag for studiet.

Læs: Unge sportsfantaster får mere sex

Seksuel velvære
- Seksuel sundhed er mere end fraværet af kønssygdomme, uønsket graviditet, vold og andre problemer. Det handler om at have det godt seksuelt, siger en af forskerne bag, Adena Galinsky, ifølge medilexicon.com.

Undersøgelsen så sammenhængen mellem tre udviklingsparametre - selvværd, selvstændighed og empati - og tre mål for seksuel nydelse blandt unge mænd og kvinder - orgasmefrekvens, nydelse ved at modtage oralsex og nydelse ved at give oralsex.

Læs: Kunsten at slikke hende til orgasme

Det viste sig, at der for kvinder er en klar sammenhæng mellem at score højt på de psykologiske parametre og alle de tre mål for seksuel nydelse. Med andre ord: Jo mere harmoniske og sunde de unge kvinder er, jo højere var orgasmefrekvensen, og jo mere nød de at give og modtage oralsex.

Læs: Barberede kvinder har bedre sexliv

Empati
For unge mænd så billedet lidt anderledes ud:

Seksuel nydelse på alle områder hænger kun sammen med empati.

- Vores hypotese er, at empatiske individer er mere modtagelige over for en partners behov og er derfor gode til at tage initiativ til en god cirkel, forklarer Galinsky.

Generelt scorede mænd højere på alle de tre sexparametre end kvinder. For eksempel kommer 9 ud af 10 mænd hver gang de har sex, mens det samme var tilfældet for mindre end halvdelen af de unge kvinder…

Læs: Sådan var vores sexdebut

0 kommentarer
Vis kommentarer