Annonce:
Annonce:

Her kan du låne en kone til sex

Datingside henvender sig til par, der tænder på, at han udlåner hende ud til sex med fremmede

Cuckolding hedder det på udenlandsk., når man tænder på at låne sin kone ud til fremmede. (Arkivfoto: All Over)
Cuckolding hedder det på udenlandsk., når man tænder på at låne sin kone ud til fremmede. (Arkivfoto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Når manden i ægteskabet seksuelt tænder på at låne hustruen ud til sex med andre mænd - om han selv er med i dobbeltsengen eller ej - så går vedkommende under betegnelsen hanrej.

Hustruen kan så enten være en såkaldt hotwife eller slutwife, alt afhængig af, i hvor høj grad ægtemanden bestemmer slagets gang, når der kommer fremmed mand/mænd på sexbesøg. Og/eller i hvor høj grad, hun eventuelt ydmyger ægtemanden undervejs i akten med den fremmede mand i dobbeltsengen.

Ikke så få mænd tænder nemlig på at blive nedgjort, at få at vide, at den nye mand i sengen er meget bedre, at han har en større penis, at han er bedre til at slikke osv., osv.

Annonce:

- Jeg og min ægtemand, Peter, lever selv i et såkaldt hotwife/cuckold-forhold, hvor han med jævne mellemrum låner mig ud til sex med andre mænd - og hos os er det sådan, at det altid er ham, udvælger de mænd, der kommer på besøg.

Nogle gange er han selv med i sengen, andre gange tager han billeder eller filmer optrinnet, fortæller Ann, der sammen med ægtemanden Peter står bag det nye forum og datingside hotwifecuckold.net, hvor par med samme eller lignende seksuelle interesser kan dele erfaringer og finde frem til ligesindede og singlemænd, der ønsker vil give en hjælpende hånd med.

Læs: Han ordner din kone

Stort behov
Og behovet for et dansk forum på nettet for par, hvor manden er til at låne hustruen ud til sex, er ifølge Ann og Peter i stærk stigning.

- Vi har arbejdet længe på at få lavet denne her datingside, hvor også nysgerrige, der endnu ikke har taget springet, har mulighed for at læse og chatte med andre, der har mere erfaring på området.

Annonce:

Selv chatter jeg dagligt med nysgerrige mænd, der ofte ønsker at vide mere om, hvordan de bedst kan overtale hustruen til at kaste sig ud i et forhold lignende det, vi selv praktiserer, fortætter Ann, der formentlig aldrig selv kommer dertil, at hun har lyst til at dele Peter med andre kvinder.

Men sådan er det altså for 99 ud af 100 kvinder, mens ægtemændene generelt har det noget nemmere med at dele deres hustru seksuelt med andre. Det er nemlig det, der tænder dem.

Læs: Sådan bliver du husven

Nettet får fantasier til at gå i opfyldelse
Det er langt fra et nyt fænomen, at ægtemænd i en eller anden form er til at låne hustruen ud til sex med andre både mænd og kvinder. Sådan har det været til alle tider, og på daglig basis kan man opleve denne type af hot parleg i hvilken som helst sex- eller swingerklub rundt om i Danmark.

Annonce:

Men før nettet var det svært for mange par med disse former for lyster og fantasier at komme i kontakt med andre, der var til det samme. Det er der nu endegyldigt lavet godt og grundigt om på – og nu, som i mange andre lande, har Danmark altså også fået sit helt egen datingside, hvor man kan blive meget klogere på ”udlåns-sex”.

- Jeg har lidt svært ved at sætte ord på, hvad det helt specifikt er, der tænder mig ved at lade andre mænd være sammen med Ann. Men det er vel nok en form for magt - at det er mig, der langt hen ad vejen bestemmer slagets gang. At det er mig, der bestemmer, hvem hun skal være sammen med.

- Desuden er det også ekstremt frækt at opleve, hvordan ens hustru kan tænde og tilfredsstille en anden mand i sengen, forklarer Peter, der intet behov har for selv at være sammen med andre kvinder.

Han får rigeligt ud af at finde egnede mænd til Ann og arrangere møderne, eventuelt selv deltage i lagenlegene, samt ikke mindst forevige optrinnene på video og/eller foto, parret efterfølgende så benytter i deres fælles sexliv.

Meget mere om den kontroversielle datingside på hotwifecuckold.net.

Læs: Hanrej: Knald min kone

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: