Det siger din sexstil om dig

6 typer: Tør du læse, hvad din foretrukne sexteknik fortæller om dig?

Missionæren: Mest for tryghedsnarkomaner. (Foto: All Over)
Missionæren: Mest for tryghedsnarkomaner. (Foto: All Over)

Bagfra eller missionæren. Ride eller i ske. Tantra eller s/m.

Dit valg af sexstillinger siger noget om din personlighed. I hvert fald hvis man skal tro mandesitet askmen.com, som forklarer, hvad de seks mest udbredte fortæller om manden bag.

Advarsel: Det er muligvis skrevet med et glimt i øjet. Og så handler den om mænd.

Nogle mænd vil have det hårdt og hurtigt, andre nyder sex mest, når det foregår stille og roligt. Nogle skal gagges og hænge i hyggekroen med et buttplug, mens fire negerdværge synkronskider på Fido. Andre vil have kærligheden at føle med sloooow tantra og søde ord: Vores sexstil definerer vores mandighed.

Som Batman og Sartre siger: Det er vores handlinger, der definerer os som mennesker.

Læs: 10 ting der er lige så gode som orgasmen

Doggy style
Du foragter i virkeligheden kvinder, og du udnytter enhver chance for at nedværdige dem. Dette skyldes en dyb usikkerhed, som du har fået som følge af de mange afvisninger som teenager, hvor du var hårdt hærget bumser og samtidig ude at stand til at forholde dig til konceptet mode.

Nu hvor din hud er i orden, og du kan købe tøj, der er nogenlunde koordineret, vil kvinder gerne i seng med dig (når de har fået en del drinks). Og for dig er den bedste måde at udnytte og nedværdige nedværdige dine kvinder ved at hamre løs bagfra: Du strafpuler.

Læs: Bagfra er bedst

Missionæren
Du tør ikke tage chancer og kan bedste lide af følge reglerne. Hvilket er grunden til, at du ikke tør leve din drøm ud om at blive trikotklædt trapezartist i Cirkus Arena, men i stedet er blevet fastlåst i udsigtsløs karriere som telefonpasser for en lastbilsudlejer i Hobro.

Du er blevet kæreste med chefens datter, der ikke elsker dig for din spontanitet i soveværelset. Hun holder af dig, fordi du er lige så lidt udfordrende som Schlagertoppen på TV Charlie, fordi du altid bestiller det samme, når I er på Jensens Bøfhus, og fordi du stadig synes, at Amin Jensen er topmålet af humor. Og når hun virkelig vil have pik, ringer hun jo bare til din bror, trapezartisten.

Læs: Her er de mest populære sexstillinger

Ride
Du tror ikke på værdien at hårdt arbejde, og du er vant til at få alting serveret på en sølvbakke. Du er enebarn, og dine forældre adlød selv de mest urimelige krav som rutschebanen i baghaven, den motoriserede børnetraktor og slik, slik, slik, fordi de kompenserede for deres manglende sexliv.

Selv din kæreste er datter af din families venner (du har ikke orket at gå ud eller lave en datingprofil), og den eneste grund til, hun stadig gider at være sammen med dig, er, at hun arbejder for din onkel som konsulent, hvilket finansierer hendes cokeforbrug. Så hvis det eneste, det kræver af hende er at ride dig i fem minutter nu og da, gør hun gerne det: Det er bedre end at trække på gaden. Marginalt.

Læs: Lad hende sidde side øverst

Ske
Det vigtigste i dit liv er at være i et forhold. Du er blevet drillet af dine venner hele dit liv. Og har derfor ikke nogen selvtillid. Bare tanken at stå fast giver dig angstanfald. Den eneste, der ikke mobber dig, er din kæreste: Hun fortæller dig, at din krop er for tyndfed, dit hår er for tyndt, og dine nakkekoteletter i fad er for tørre - for at hjælpe dig, ikke for at nedgøre dig.

Det er derfor, du gladelig ordner hendes negle, lyner hendes kjole op og fylder hendes pung, når hun går i byen med veninderne, og det er derfor, du ser frem til at holde hendes hår, når hun kaster op i lokummet kl. fire næste morgen. For når hun bagefter blakouter, kan du ligge i ske med hende.

Læs: Her er din sexstil

Tantra
Hvis du elsker tantrasex, er sex på tredjepladsen over ting, du kan lide - lige efter fælles bongotromning i kulturhuset og helsefoder. Du har ikke noget imod fysiske orgasmer, men du foretrækker de spirituelle, hvor din uendelige sjæl forenes med din partners uendelige sjæl i et hav af fraktaler og synkronicitet. Desværre nægter din kæreste at give dig orgasme, både de fysiske og spirituelle, indtil du klipper dine dreads af. Eller tager et bad.

Læs: Nej - han venter!

S/M
Du raser over trafikanter, der ikke overholder dine meget snævre fortolkninger af færdselsreglerne. Du leger politimand og kan finde på at irettesætte folk, der går over for rødt lys kl. tre om natten ved verdens mindste lyskryds ved dit rækkehus i forstæderne.

Dine cykelklemmer strammer lige så hårdt som din hjelm og de nosseklemmer som din domina har tvunget på dig. I dit mellemlederjob har du tid til at sende perfide mails rundt i huset (og til sagesløse journalister på netaviser), hver gang du observerer noget, du mener kunne være en fejl.

Inderst inde ved du godt, at du går i meget små sko, og derfor skal du straffes jævnligt af din dominerende kæreste, der er glad for at kunne komme af med sine mange frustrationer over dit evindelige brok. Penetrerende sex får hun af din anden bror, trapezartisten.

Læs: Søren er sexslave

0 kommentarer
Vis kommentarer