Sol og sex hører sammen

Hvor skal vi bolle i dag? Naturen har masser af steder, som kan bringe sanserne på overarbejde

Ni ud af ti mænd og otte ud af ti kvinder kan lide tanken om sex i naturen, viser en afstemning på ekstrabladet.dk, så det er bare om at komme i gang.
Ni ud af ti mænd og otte ud af ti kvinder kan lide tanken om sex i naturen, viser en afstemning på ekstrabladet.dk, så det er bare om at komme i gang.

Maj-solen er kommet frem, og vi behøver ikke længere at henlægge sexlivet bag fire mure. I stedet kan vi søge udenfor og have sex på den mest ... ja, naturlige måde. Her kommer sanserne på overarbejde – duften af græs, blade og partnerens krop kilder i næsen, lyden af fuglene fylder ørerne, synet af den – forhåbentlig – blå himmel øjnene og vinden, der sammen med partneren kærtegner en, gør kroppen ekstra sensitiv.

Det er dejligt, når det sker spontant – når vi går en tur og pludselig opdager, at vi er alene et sted, der indbyder til erotik, men tit er det nødvendigt at planlægge, fordi vi som vanedyr kan have svært ved at foretage os noget impulsivt, hvis det ikke er vores natur.

Læs: Så frækt er mit liv med dogging

Hjælp kæresten ud
Hvis den ene i parforholdet brænder for at prøve friluftssex, og den anden er tøvende, kan man starte i det små ved at tale om, hvordan betingelserne skal være for at udleve det. Hvor vil I føle jer helt trygge? Skal der det helt store udstyrsstykke til i form af picnickurv, tæpper og vin, eller vil I fare vild i skoven og se, hvor og hvordan I ender?

Hvis en af jer er usikker, er det bedst at begynde i det små – i haven eller et meget ugenert sted. Behold tøjet på, hvis det føles mest trygt. En kjole uden trusser er let at komme til, og hvis der kommer nogen forbi, kan den hives ned i en fart, men underkend ikke spændingseffekten. Det at skulle holde lyde tilbage, når man pludselig hører stemmer på den anden side af hækken, eller holde en lille pause, fordi man hører skridt, er med til at gøre sex i det fri ekstra ophidsende.

Udendørssex er en oplevelse, det er synd at gå glip af, så hvis en tur på terrassen kan give startskuddet til flere oplevelser, kan det bestemt anbefales. Og netop i haven er det frækt at kunne sende hinanden et blik over grillen: ’Lige her havde vi sex i går’.

Det kan være svært at huske den ene episode fra den anden, når man dyrker ’husmandssex i ægtesengen’, men erotik under åben himmel er en helt anden sag. Det bliver noget, man har sammen. Et fælles minde, som allerede var frækt, da vi luskede ud i skoven for at have sex i al hemmelighed.

Læs: Sådan bekæmper man fri sex i det fri

Her kan der knaldes
På hjemmesiden Sexidetfri.dk er der et Danmarkskort over gode steder til udendørs-sex – både steder hvor flere mødes for at swinge i naturen – og ensomt beliggende steder, hvor man kan være i fred med sin partner – med mindre der lige er et andet par, der har studeret Danmarkskortet samme dag.

Her er markeringer af strande, skove, rastepladser, parker og andre områder, hvor man kan slå sig løs blandt andet Ejstrup Strand i Nordjylland og Utterslev Mose ved København. Mange af stederne er der ligefrem personlige tips til – for eksempel et så prosaisk sted som Piberhus rasteplads, hvor et par meddeler, at de ofte har sex og gerne vil have selskab.

På siden er der også personlige beretninger om udendørssex, men vi vil hellere høre jeres historier, så skriv til hvis du har en oplevelse, du – anonymiseret – gerne vil dele med læserne.

Læs: Fri sex i det fri

0 kommentarer
Vis kommentarer