Mænd vil også have store dillere

Vi kører den ind med penis...

Det er mere populært end balder og fødder tilsammen - og næsten ligeså eftertragtet som den del af den kvindelige anatomi, som rimer på bisse.

Ifølge Ogi Ogas, der sammen med Sai Gaddam har skrevet bogen ’ A Billion Wicked Thoughts’, om mænd og kvinders begær set ud fra søgninger på nettet, er mænd mest interesseret 'pussy' (fisse), kun marginalt mere end 'big dick' - stor pik.

Deres analyser viser også, at mænd er meget fascineret af størrelsen af den der tissemand: Ud af de 42.337 mest populære pornosites i verden fandt forfatterne 1.072, der handler om store penisser. Tilgengæld var det blot tre, der drejer sig små dillere.

Men hvad skyldes denne mandlige fascination af penisser, der også viser sig her på ekstrabladet.dk, idet ' Sådan får du større penis’ og ' Vil finde landets længste lem' var de mest læste på sex&samliv sidste uge?

En forklaring kan ifølge forfatterne søges i andre primaters penisbrug: En stiv penis ses som et tegn på aggression over for andre mænd, til at afmærke territorium og som en invitation til kvinder.

Læs: Undgå penispanik

Stor forvandling
Sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen tror, at mandens fascination af pikken blandt andet skyldes, at den meget markant og over relativt kort tid forvandler sig fra at være en lille diller, der nok både kan kilde, stritte og tisse, men som ret pludseligt nærmest kræver opmærksomhed uafbrudt i de unge teenageår.

- Mange mænd har beskrevet det som den nærmest får sit eget liv og ene vilje, når hormonerne pumper rundt i teenager-kroppen. Ikke noget at sige til, at I mænd bliver fascineret, og eftersom mænd er konkurrencemennesker, så bliver den 'fantastiske' diller selvfølgelig da også et konkurrence-objekt. Tillige kan den bruges til at sprede sine gener med- og derved det maskuline instrument og symbol på mandighed.

Det forklarer fascinationen af egen penis, men vel ikke af andres?

- Well, det handler selvfølgelig også om de kvinder, der penetreres af den 'mægtige' penis. Men jeg tror, at fordi mænd er så konkurrencemindede og fordi de bliver så overvældede af deers egen penis i teenageårene, så bliver det ret interessant at lure på de andres - og jo større de er, jo mere 'årh hvad!'-værdi får de. Årh hvad-værdien består som bekdnt af to dele utilsøret beundring og en del slet skjult misundelse, siger Bentzen.

videnskabssitet faklen.dk kan du læse om fallosdyrkelsen i historisk perspektiv, hvor både mænd og kvinder har givet penis ekstra meget opmærksomhed. Og over artiklen her har du mulighed for at se, at også de småt udrustede japanere er fascineret af den store fallos, idet de hvert forår afholder penisfestival.

Og så er kan du more dig lidt over Tim og Gordons fallos-is her.

0 kommentarer
Vis kommentarer