Annonce:
Annonce:

Lad hende sidde øverst

Fem frække stillinger, der virkelig virker

Op på hesten … eller rettere: Hingsten. Det er godt at skifte mellem at være aktiv og passiv, og når kvinden er øverst, tvinger det hende til at tage styringen.
Op på hesten … eller rettere: Hingsten. Det er godt at skifte mellem at være aktiv og passiv, og når kvinden er øverst, tvinger det hende til at tage styringen.
Annonce:
Følg Sex & Samliv
Annonce:

Små hjul kan flytte store ting. Ofte skal der bare en lille variation til i yndlingsstillingerne for at få en helt anden effekt, end den man er vant til.

De fleste seksuelt aktive mennesker har prøvet klassikerne: Hundestillingen, missionæren og kvinden, der rider på manden. Men stillingerne kan varieres i det uendelige, og vi præsenterer her fem frække forslag over temaet ‘kvinden på toppen’. Stillingerne er især gode, hvis kvinden har vænnet sig til, at det er manden, der er den mest aktive. Den, der styrer samlejet.

Når kvinden sidder øverst, bliver hun den, der kan styre tempo, indtrængen og bevægelser – og dermed får hun en lille øvelse i at være den styrende. Samtidig kan hun blive stimuleret netop sådan, som hun gerne vil have det.

Men det betyder altså ikke, at manden bare skal ligge fladt på ryggen uden at ’arbejde’. Han kan netop kærtegne, kysse og give en hjælpende hånd eller to på hendes hofter, så han også er med til at sætte tempoet. Netop denne stilling giver rig mulighed for at komme til det meste af kvindens krop.

Læs: Her er din sexstil

Annonce:

En hel håndfuld stillinger
Klassikeren: Han ligger fladt på ryggen. Hun sidder overskrævs på ham med knæene hvilende på begge sider af hans hofter eller med fødderne i gulvet. Hun varierer ved at ride siddende og læne overkroppen frem mod dig, så I kan kysse hinanden.

Derfor er den god: han har fuldt udsyn til hele hendes overkrop. I kan se hinanden i øjnene. Hun kan stimulere sig selv, mens hun rider på ham, og han kan hjælpe rytmen ved at tage fat i hendes hofter.

Omvendtslev: Han ligger på ryggen. Hun sidder på hug med ansigtet vendt væk fra ham, så han kan se hendes ryg og baller bevæge sig.

Derfor er den god: Hun styrer selv, så hendes klitoris bliver stimuleret så meget, som hun ønsker det. Han får en smuk udsigt – især hvis hans hoved hviler på en pude, så han kan se, hvad der foregår.

Siddende: Han sidder og hviler ballerne på sine fødder, læner sig tilbage, så hænderne er i gulvet. Hun sætter sig overskrævs og rider op og ned. Han kan også sidde i en sofa med hende overskrævs.

Derfor er den god: I kan styre rytmen sammen. Han trænger så langt op i hende, som han kan komme. I kan have øjenkontakt.

Læs: Læsernes hemmelige sextricks

Sengekanten: Han ligger med benene spredt ved sengekanten, så underbenene ’hænger udover’ sengen og fødderne støtter på gulvet. Hun sætter sig omvendt med ansigtet væk fra ham. Hendes ben er samlet.

Derfor virker den: Hun kan selv bestemme tempo og stødenes ’hårdhed’. Han kan holde om hende og nå hendes bryster, mave og kønsben.

Dovenkroppen: Han ligger fladt på ryggen, hun ligger sig over ham med strakte, samlede ben. Her kan hun rokke underlivet frem og tilbage eller op og ned, som det passer hende.

Derfor er den god: Den er meget intim og rolig. I kan kysse og være helt tæt. Pikken bliver ’klemt’ på en måde, den ikke bliver i andre stillinger, så det er ikke en stilling, der kan anbefales til mænd, der i forvejen har problemer med at komme for hurtigt.

Læs: Læserne: Dette er god sex

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: