Giv hende en fræk påske

Æggende gaveguide: Fem frække ideer til fælles senge-fornøjelser

Striben af hellige påskedage med masser af traditionel og ofte lidt for fede frokostanretninger venter lige om hjørnet, hvorfor det kunne være en god ide at droppe påskeægget med fyldte chokolader til fordel for et stykke energi- og lystfremkaldende sexlegetøj - til fornøjelse for ikke kun ham/hende, men i sidste instans for jer begge.

Her kommer en række gode bud på, hvad du påskesøndag (eller tidligere, hvis du bare ikke kan vente) kan begave din partner med.

Gaveideer til hende:

Påske-hare til fingerspidsen
Kanin eller hare? Hun kan hverken se eller mærke forskel, når først der er fyret op under vibrationerne.

Blot dyret har lange og frække gummi-ører, der evner at vibrerer og stimulere hende mellem benene, går hun nok ikke så forfærdeligt højt op i, om det er det ene eller andet dyr.

'Rabbit finger' er en minivibrator, der placeres på (pege)fingerspidsen, hvorpå den er klar til aktion. Nem i brug, billig, vandtæt og meget effektiv. Kan med stor fornøjelse finger-kontrolleres af både ham og hende.

Pris: 99,00 kroner

Køb den her

Ægge-leg til hverdag og sex-fest
Hvis du endelig skal forære hende et (påske)æg, så køb måske dette til hende.

Ægget er til både hverdag og sex-fest, og kan benyttes både hjemme og ude (endda i det offentlige rum), uden at en levende sjæl aner, hvad I har gang i.

Trådløse Shaky Egg stimulerer hende indvendigt i skeden, og kæresten kan via den trådløse fjernbetjening fuldstændig styre, hvor og hvornår, hun skal få kærligheden at føle. Voksenlegetøj, når det er bedst - og som voksne legebørn kan lege i det skjulte med.

Pris: 189,00 kroner

Køb det her

Luksus-legetøjet til hende (og ham)
Hvis du seriøst ønsker at forkæle din kone/kæreste/elskerinde, så bliver du næsten nødt til at smide en YOOO efter hende - til stor fornøjelse for jer begge.

Jo, den koster, men den tre-kuglede vibratorer skulle efter sigende være alle pengene værd. Og det er jo kun påske en gang om året, såååå!

YOOO Principla består af tre kugler med to separate motorer, der kan styres hver for sig - og da vibratoren har oplyst kontrolpanel, kan den altså også nemt benyttes i mørke/under dynen.

Vibrationerne er tunge og kraftige og meget velegnede til klitorismassage, men kan med stor fornøjelse også benyttes rundt om på andre steder af kroppen, hvor en god omgang massage er tiltrængt.

YOOO Principla fra Fun Toys er noget af det mest moderne og højteknologiske, man i dag kan erhverve sig indenfor sexlegetøj.

Pris: 500,00 kroner Køb den her

Vibrator-delfin med kanin-vedhæng
Hvis din hustru endnu ikke har en såkaldt pearldiver at hygge sig med, når du ikke lige er hjemme, så bør du hurtigst muligt forære hende et eksemplar nu - hvis du altså tør!

For kombinationen af stimulation af g-punktet indvendig i skeden, krydret med stimulation af klitoris, denne type af sexlegetøj evner og er så kendt for, kan meget nemt blive vanedannende.

'Vandtæt Dolphin exotic' (og artsfælles i samme kategori) er af mange blevet udnævnt som kvindens bedste legeven. Så her er kun en meget lille risiko for, at du rammer ved siden af.

Pris: 299,95 kroner

Køb den her

Lyserød hjertestav med kærlige vibrationer
Her har du mulighed (råd til) til at smide et påskeæg oven i kurven med legetøj. Samtidig sørger du for at give hende en påske, hun ikke glemmer lige med det samme.

Smoocher vibratoren er så sød og tøset, men alligevel vildt effektiv i brug, at du kun kan blive et hit, hvis du sørger for en sådan til hende.

Den lyserøde stav er med tre vibrations-hastigheder, er vandtæt og dekoreret med små hjerter på siden – og så går den altså lige ind, hvor den skal.

Pris: 69,00 kroner

Køb den her