Sådan finder du din indre 'bad boy'

Mand dig op og sig fra og til: Du får bedre selvværd og mere sex med i købet

Du kan vælge den hurtige løsning: Det skaldede, tatoverede look. Eller du kan mande dig på og 'be alll you can be' ved at droppe hundeøjnene og slaverollen overfor kvinderne. (Foto: All Over)
Du kan vælge den hurtige løsning: Det skaldede, tatoverede look. Eller du kan mande dig på og 'be alll you can be' ved at droppe hundeøjnene og slaverollen overfor kvinderne. (Foto: All Over)
Følg Sex & Samliv

Kvinder elsker at styre. Kvinder elsker at sige, at de vil have, at manden giver dem modspil. Hvilket jo er lidt af en selvmodsigelse. Så hvordan manøvrerer man som moderne mand i det krydsfelt?

Man siger: Fuck det!. Man siger: Jeg styrer selv. Man siger: No more mr. nice guy! Man siger: Mød the bad boy!

Vi har fået mandeterapeut Tomas Friis, der i mange år har haft succes med at få drengerøve til at blive mænd, mænd til huske det indre legebarn, og ikke mindst med at få mænd til at stå ved sig selv, til at komme med seks bud på, hvordan man finder sin indre bad boy, der kan sætte sig igennem og ikke finder sig i noget pis.

Kvinder tænder på farlige mænd

1. Drop hundeøjnene
Hunde logrer og får hundekiks, hvis de en sjælden gang kommer med i sengen, så sover de i fodenden. Det er ok at være opmærksom og givende, men det skal komme fra det rigtige sted indeni dig selv.

Mærk efter om det (gaven, tjenesten, opmærksomheden) er noget, du har lyst til at give hende. Hvis det kun er, fordi du tror, du så får noget bestemt igen, er du ude på et skråplan: Så er du ved at udvikle dig til en købmandsbutik i stedet for hendes mand.

Lær at holde fast og sige fra, men gør det respektfuldt: ’Jeg kan godt forstå, at du gerne vil køres hen til din veninde, men det har jeg altså ikke lyst til/tid til/mulighed for lige nu’.

Endnu værre: hvis du er bange for at miste hende eller hendes opmærksomhed, hvis du ikke giver hende gaven eller gøre hende tjenesten, så ER du allerede en hund - snup en hundekiks!

Hold nu kæft, kvinde!

2: Vær kæk
Hav dine egne interesser, venner og ting at gå op. Hvad er det, der gør, at du har noget nyt, spændende og interessant at komme hjem med, noget der hele tiden kan give hende nye og spændende vinkler på personen dig Og vær lidt kæk i din form og facon; hvis du ligner, lugter som og lyder som en dødbider, så er du nok blevet en dødbider.

Endnu værre: Hvis du lever livet gennem hendes liv/venner/aktiviteter, er du ikke bare uinteressant, du er blevet afhængig!

Farlige mænd er sexede

3. Se hele verden
Det betyder ikke, at du skal være hende utro - det er meget sjældent et godt scoretrick. Du skal heller ikke gøre hende jaloux med vilje eller spille hard-to-get. Men tag hele verden ind, nyd synet af en god røv, flirt uden at gå for langt - snak med andre mennesker, også pigerne.

Dels giver det energi til dig, dels viser det hende, at du faktisk kan leve livet. Hun er ikke en sovepude og der er ingen garanti. Hun bliver også nødt til at gøre sig umage.

Endnu værre: hvis du aktivt holder dig væk fra alt og alle af frygt for, at hun bliver sur eller ked, så har du vist, at du ikke er parat til at gøre det, der er det rigtige for dig; Du sætter hende højere end dig selv, hvordan skal hun så kunne se op til dig?

4: Egen stil
Hav din egen mening om dig selv, også om dit tøj, dit hår, din mad, din musik osv. Du skal lytte til din egen mening, du skal stå ved den, og du skal handle efter den. Det betyder ikke, at du ikke tager mod fornuft, disser hendes mening, ikke lytter og er afbalanceret osv - men det er dig, der tager beslutningen.

Endnu værre: Hvis du allerede har deponeret alle beslutninger og meninger hos hende er du blevet til et barn, og så er hun blevet din mor. Hvem gider knalde sin søn?

5: Vær rede
Vær parat til at forlade hende, hvis det virkelig er nødvendigt for, at du kan være dig. Hvis hun er det vigtigste på jorden, som ikke kan undværes, så har du ingen handlemuligheder, og uden dem er du lammet. Så vil hun aldrig kunne stole på, at du gør det rigtige.

Tænk på, hvor mange gange Harrison Ford eller George Clooney forlader en kvinde for det, der er vigtigere end ham selv.

Endnu værre: Hvis du er den, der kommer med tungen ud af halsen og bedende øjne, hver gang hun har været urimelig, så har du lært hende, at det er dig, der er dørmåtten. Og så er hun faktisk forpligtet til at tørre hundelorten af skoene!

Beskeden? Om bag i køen med dig!

6: Gør noget
Vigtigst af alt. Gør noget med dit liv. Om du har den ondeste karriere, sætter amerikanerbilen i stand, klatrer i Alperne (eller på Kullen), eller om du hjælper hjemløse med at organisere gade-fodbold, er ligemeget. Men sørg for, at du er mere og kan mere end at være zombie med fjernbetjeningen, drikke bajer og se porno natten lang.

Det er ok at stene, flippe ud og fyre den af - en gang imellem. Men hvis det er det eneste, du har, og det eneste, du kan, så har du fortjent at blive droppet til fordel for en mand - sådan en, der gør en forskel.

Endnu værre: Der er ikke noget, der er værre end at have glemt, hvad fanden meningen med sit liv er. Hvis du har glemt det, så skal det være din førsteprioritet!

Hvor macho er du?

Den lette løsning
Hvis ovenstående svigter, eller du bare ikke orker den rigtige løsning, så kan du tage en den nemme løsning:

- køb en Harley
- få nogle tatoveringer
- prut, bøvs og klø dig i skridtet
- karseklip dit hår - lad evt. en mohikaner stribe blive tilbage
- tykke guldkæder er altid et hit
- rod dig uklar med domstolene og tag en tur i spjældet

Læs mere om Tomas Friis her

Det mener læserne om nice guy/bad boy - gigolo/Jesus

Liselotte: Sammensat
Jeg gider ikke være kæreste med hverken en gigolo eller Jesus. Jeg kan godt lide en mand, som er sammensat. Personligt tænder jeg max på en pæn, kompetent, kontrolleret mand, som med et glimt i øjet giver en antydning - men kun den mest underspillede af slagsen - af at han er en frækkert på et lagen. Sådan en, som rummer lidt af begge dele - det pæne og det frække - er da den helt optimale pakke.

En decideret bad boy er et totalt turn-off på mig. Jeg kan spotte dem på lang afstand og går i en kæmpe bue uden om. De er spild af min tid, og jeg gider ikke være et hak i deres bælte. Been there, done that.

Malene: Dominerende
Jeg er ikke til de kærlige fyre, jeg vil tusind gange hellere have, den fyr, der viser dominans, spiller smart og alt det. Så synes jeg, han er sjovere at gå efter, og han tænder mig mere, i stedet for bare at være den kærlige.

Tror godt, at nogen mænd kan være begge dele, men ikke alle. Jeg har oplevet nogen, der er den følsomme type, og som så vil prøve at spille hård, men det går ikke, for så er de blevet nervøse for, at de er gået over stregen, fordi de måske bliver for hårde, og er bange for, det gør ondt, eller man bliver ked af det, så jeg tror at enten kan man eller ikke.

Find din indre hulemand og få bedre sex

Tina: Ingen tøffehelt
Jeg vil ikke have nogen tøffelhelt - det er livet for kort til. Og tøffelhelte kan ikke andet end kys og missionærstillingen. Gaaab.

Nej, frem med de rå mænd, som tør svare konerne igen, især når vi kvinder bestemmer for meget. Lad dem blive til charmerende skoledrenge med et glimt i øjet - du ville kunne trække tøjet af os med øjnene.

Melanie: Adrenalin
Mine kærester har set lidt til politiet, været op hele natten og haft alle de branderter, der er mulige - alle steder. Der er jo noget spænding i det, og man er nødt til at have prøvet en badboy. Det er en erfaring, man er nødt til at have, før at man forstår den gentleman, man vælger til kæreste senere i livet. Jeg har altid elsket, hvis jeg har kunne opnå spænding, adrenalin og grænstest, men der er ingen tvivl om - efter at have boet sammen i over 2 år med en gentleman - at stabilitet det vigtigere. Adrenalinen har vi klaret med årskort til Tivoli.

Ann: Kompleks
Jeg har efterhånden erkendt, at jeg har et gigolo/jesus kompleks: Jeg tænder ikke på sød sex med en sød kæreste. Jeg skal have en, der æder mig råt og som ta'r mig hårdt. Rigtigt hårdt. Jeg havde en soldatermand, der gjorde det. Seksuelt var alt på toppen, men han havde ingen sans for, hvem jeg ellers var. Eller måske var han bare ligeglad.

Jeg var også kæreste med en pædagog. Sød, kærlig, opmærksom. Hele tiden. Alt for meget af det gode. Og han kunne slet ikke styre mig i sengen. Jeg elskede ham, men han tændte mig ikke.

Frugtbare kvinder klar på machosex

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+