Det mest latterlige sexlegetøj

But why? Nogle slags sexgadgets er mere fjollede end frække

Følg Sex & Samliv

En dildo giver mening. En malkemaskine lige så. Varianter af de to ting er nogenlunde det eneste, reelt brugbare, som producenterne af sexgadgets egentlig har skænket verden.

For - hånden i skridtet - har du haft glæde af alle dine sexindkøb?

Vi har samlet fem af de mest fjollede, ubrugelige og/eller latterlige slags sexlegetøj, som entrepenante sexdesignere har udtænkt og uagtsomme sjæle har investeret i:

Bollefåret
’Mhm - et bollefår. Det skal jeg da ha!’ Hvem udover mænd med zoofile tendenser og pjattede planlæggere af polterabender har været ved sine fulde fem, når han købt en bollefår - eller bollegris. Som de så poetetisk skriver på erotik.dk: ’Så er hun her... Træk hende lidt i krøllerne og hør hende mææææe hele natten.’ Burde måske sælges i den hundedyre gaveshop i Zoo.

I familie med lolitadukken.

Køb den ikke her

Flodhesten
Har man en gang set en flodhest - enten i zoo eller på tv - ved man, at de er store, livsfarlige og meget, meget grimme - og på ingen måde udstråler sexappeal i gængs forstand. Alligevel har nogle producenter tænkt: En nuttet flodhestevibrator - sådan en skal vi da lancere til kvinden, der stadig elsker (med) badedyr i badekarret'. Man fristes til at ryste på hovedet og sige ’But why?’

I familie med badeanden, der forhåbentligt også kun købes som fjollede værtindegaver.

Køb den ikke her

Værkstøjsbæltet
Den nyeste og alle håndværkeres drøm: Værktøjsbæltet med plads til dildoer, glidecreme, kondomer, håndjern og hvad du eller har sexvåben i skuffen. Men hvor tit er det lige, at du står i den situation, hvor du som en anden ’cowboyder’ har brug får at lyntrække din 33 millimeter dildo med seks vibrationer og den selvsiddende monsterplug? Nå, altså lige bortset fra når du er ude på din mandestripperturne i udkantsdanmark.

I familie med leopard-g-streng til mænd, pruttepuder og dildosutsko.

Læs mere her

Læbestiften
Vi indrømmer blankt, vi er lidt gammeldags her på redaktionen: Hvorfor må sexlegetøj ikke ligne sexegetøj? Hvad er den dybere mening bag en minivibrator, der kan forveksles med en læbestift? Køber kvinder den, fordi de tror, at de undgår at blive knaldet for at smugle sexlegetøj ind i Dubai? I så fald kan vi afsløre, at røngtenbilleder netop vil afsløre batteriet… Og har de her kvinder virkelig så meget brug for en orgasme, når de nu alligevel er ude på toilettet for at nettet sig… Ja, vi spørger bare…

I familie med vibratorer, der ligner dyr af alle slags - delfiner og kaniner og fisk, ænder og og og...

Køb den ikke her

Den dobbelt latexhandske
Ikke mange uden for det homoseksuelle fistingsegment med hang til heavy metal er bekendt med denne opfindelse. Vi kæmper stadig med de billeder, den dobbelte latexhandske har fremkaldt på den indre nethinde... Til gengæld koster den 1259 dask og en øm numse.

I familie med Kong Kong-dildo, oppustelige buttplugs og armbånd med pigge - og alskens bondageudstyr.

Køb den ikke her

Boblere: Bollegynge, blowjobbrille, håndjern i lyserødt plys.

Har du bedre/værre forslag end de nævnte, så skriv dem endelig under artiklen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind