Sådan skal du vise dit begær

Mænd og kvinder vil have den forskelligt

'Jeg er liderlig - giver du ikke noget fisse, jeg ved, du har!

Det er muligvis sådan, den mandlige hjerne fungerer - det er vanligvis bare ikke måden, man får mest succes, når man(d) har lyst til sex.

'Nå, jeg går seng.'

Det er muligvis sådan, den kvindelige hjerne fungerer. Men resultatet er nok bare, at han siger godnat og kaster sig over fjernbetjeningen.

Vi har spurgt en han- og en hunsexolog om, hvordan kvinder gerne vil have mænd viser deres begær - og om hvordan mænd kunne tænke sig, at kvinder gjorde det samme.

Læs: Sådan vil kvinder tages

Dette er Ricky Jensens seks bud på, hvordan en kvinde skal vise sit begær efter sin mand:

1. Vis du kan lide mandens pik, giv den opmærksomhed - uden det behøver føre til noget. Det kan være, når I kører bil, sidder på cafe eller i bio . så lige tag din hånd og rør uden på bukserne, fortæl eventuelt, hvor dejlig den er.

2. Skriv en sms til din mand, hvor meget han betyder for dig, og fortæl ham, hvad du vil gøre ved ham når han kommer hjem, eller når I skal i seng i aften. Skriv det, som du ved, han kan lide, du kan give ham. Hvis du er i tvivl, fortæl ham, at du er hans i aften, og ar du vil elske at stå til hans rådighed. Det er så meget vigtigt at holde fast på den forventning, man har skabt: Vi er, hvad vi gør, og ikke, hvad vi siger. Så det tænder, at vi har tillid til det, som bliver sagt.

3. Manden er ofte meget visuel, så send gerne et par vovede billeder over mobilen eller på mail af dig selv, eventuelt når du går i bad eller ligger forførende i sengen. Spørg gerne, hvordan han ønsker at se dig, det kan være en sjov og pirrelig optakt til en hyggelig aften, sammen og du vil også finde ud af, hvad som tænder ham visuelt på dig. Hvis han f.eks tænder på dig, når du har frækt undertøj på, kan du lave mad og tage imod ham kun iført det, når han kommer hjem.

4. Kærlighed for manden er også, når kvinden støtter manden i det, som gør ham glad. Selvom det aldrig bliver din interesse, og du måske ikke kan hele FCK’s holdopstilling, så vis din interesse for det, som betyder noget for din mand. Han vil på et plan føle sig begæret, fordi han godt ved, at det ikke betyder noget for dig, men at du gør det for ham. Du kommer ikke til at erstatte gutterne ved det, og det skal du heller ikke, men det er nok at vise, at du interesserer dig bare lidt for det, som han godt kan lide.

5. Arrangerer en aften, hvor der kun er dig og ham. Det kan være en kombineret hygge/filmaften, så han ved, at han også skal slappe af. Når I ligger i sofaen, fortæl hvor dejlig du synes, han er. Kys og nus ham og vis, du har lyst til ham. Manden tænder meget på, når hans kvinde tør vise sin lyst.

6. Der er flere veje til mandens hjerte - som punkt 1 til 5 - men generelt ønsker manden at gøre sin kvinde glad, og ved at lade ham mærke, at han også skal arbejde på at vinde dit, kan du vinde hans.

Læs: Sådan vil mænd begæres

Langsomme kvinder
Ifølge parterapeut og tv-sexolog Katrine Berling tænder de fleste kvinder langsommere end mænd, og derfor er det ikke altid nok, at han bare vise sig begær her og ned ved at tage fat i hende. Kvinder skal forføres lidt, gerne nogle timer i forvejen eller - endnu bedre - dage i forvejen.

1. Vis hende, at du elsker hende ved at komme med blomster, overraskelser, små sms eller email.

2. Kig hende i øjnene, og fortæl hende, at du elsker hende.

3. Hold om hende i lange, intime knus, så I virkelig mærker hinanden.

4. Vær en mand, vis hende, at du tør hende og er der for hende.

5. Elsk hele hendes krop, berør hende over det hele, når i har sex, prøv ikke at gramse, men rør hende med kærlighed og går ikke direkte mod hendes køn.

6. Giv hende al den tid, hun har brug for, for at varme op, og gå først til samleje, når hun er klar og beder om det. Vær til stede under sex, kig hende i øjnene, og gå langsomt frem.

Læs: Kvinde - kom nu ind i sexlegen

0 kommentarer
Vis kommentarer