Annonce:
Annonce:

Seks ting jeg hader ved dig

De største sexdræbere: To sexologer forklarer, hvad der hæmmer sex og romantik

Manden glemmer tit at sætte en god og lystfremmende stemning... (Foto: All Over)
Manden glemmer tit at sætte en god og lystfremmende stemning... (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Dårlige vaner: For nogle er forudsigelig sex det værste, for andre sokker i sengen den største sexdræber.

En ting er de små, sære kønsspecifikke vaner - som hun synes, dyr er så nuuuttede, at hun tillægger dem menneskelige følelser og tanker - og at han åbenbart har så dårligt syn, at den nye fladskærm skal fylde det meste af den ene væg.

En anden og mere relevant ting for disse sider er, hvad der er de største sex- og romantikdræbere. Vi har fået en mandlig og kvindelig sexolog og en række af vores læsere til komme med nogle bud på det.

Læs: Find fem sexfejl

Kvindens største turn off
Først på podiet er sexolog og parterapeut Rikke Thuesen, der giver sit sine bud på de seks ting, som kvinder finder mest sex- og romantikdræbende ved mænd:

Annonce:

1. Dårlig hygiejne - og her taler jeg om ting som beskidte negle, flossede neglebånd, madrester mellem tænderne, dårlig ånde, nusset tøj, forvaskede underbukser osv.

2. Kikset stil - hvide tennissokker, som han glemmer at tage af, manglende opmærksomhed på, hvordan han selv ser ud, eller mangel på umage, han bliver f.eks i arbejdstøjet, efter han er kommet hjem, det hæmmer spontaniteten og kvindens lyst til lige at lave en lille, impulsiv sexleg foran tv’et.

3. Går for hurtigt efter målet - mænd der straks griber efter skridtet og ikke kan vente med at få den ind i varmen, er både uromantisk og dræber sexlysten. Det får hende til at føle sig som en genstand - som om han bare vil have sex, og det er vigtigt for hende at føle, at det er netop hende, han vil have sex med.

Læs: Hun vil kæle - han vil knalde

4. Upassende snak - det kan være om ekskærester, eller om hvad andre har gjort ved ham før, eller måske dirty talk, inden hun er rigtig klar til det

Annonce:

5. Et klask bagi på det helt forkerte tidspunkt. Mange mænd tror, at et klap bagi virker ophidsende på kvinden, og ja det kan det da også gøre, men man skal være enige om, at det er den leg, man leger - et umotiveret klap i numsen kan slukke sexlysten på et sekund.

6. Manglende stemning - man behøver ikke at strø rosenblade og have et violinorkester stående for at skabe stemning, men hvis han præsenterer hende for en blændende arkitektlampe, nusset sengetøj, rod i hjørnerne, heavy metal musik og en halvlunken øl til deling, så er der ikke meget romantik på sengekanten og dermed langt til den store sexlyst.

Læs: Mandens 10 sexfejl

Mandens største turn off
Her fortæller sexolog og parterapeut Ricky Jensen, hvad mænd synes er kvindens største sex og romantikdræbere:

Læs: Mand - sådan får du din sexlyst tilbage

1. Afvisninger - en mand, som føler sig afvist mange gange af sin kvinde, vil føle, hun ikke haft lyst til ham. Han vil føle sig som mindre mand og usikker på, at det, han gør, er rigtigt. Det kan så bevirke, at han søger den bekræftelse andre steder.

Annonce:

Kvinden skal huske - hvis hun afviser ham seksuelt - at give ham et andet tidspunkt/dag, hvor det passer hende bedre, så vil han ikke tage det personligt og vide, at hun stadig har lyst til ham.

Læs: Ikke lyst? Så dyrk sex!

2. Mangel på initiativ - manden ønsker også, at kvinden tager initiativ til sex. Det viser, hun har lyst til ham, og det tænder ham. Hun må gerne tage det frække undertøj på, forføre ham på sin måde. Være aktiv og vise, at hun kan lide sin krop, uanset form og figur, og at hun nyder at lege med sin mand. En kvinde, som ikke tager initiativ engang imellem, og som ikke er aktiv, kan blive kedelig for manden.

Læs: Lad hende tage styrepinden i sengen

3. Kritik og negativt livssyn - når kvinden kritiserer og hakker på sin mand, vil han føle, han ikke gør det godt nok. Manden kan lide en positiv og glad kvinde, som gerne kan give konstruktiv kritik, men fokuserer på de gode ting. Fortæl gerne din mand mindst en ting, han gør godt hver dag.

Annonce:

4. Rutine og hverdagsting - det er usexet, når kvinden tager hverdagsting med i sengen, som når kvinden snakker om indkøbslister, børne-hentning, ubetalte regninger osv, når akten er i gang.

5. Dårlig hygiejne - dårlig lugt generelt, og når kvinden ikke længere gider gøre noget ud af sig selv. Men manden elsker, når kvinden gør sig lækker for ham. Det behøver ikke at være hver gang, men engang imellem er det dejligt, når kvinden hun har været i bad, barberet sine ben, ordnet negle, børstet tænder, taget en let duft af parfume på og viser manden, at han kan tag hende.

Læs: Ti ting der ødelægger dit sexliv

Annonce:

6. Fake - en mand ønsker at gøre det godt for kvinden, så når en kvinde lader, som om det, han gør, er godt, og hun ikke er en særlig god skuespiller, virker det modsat på manden. Han ved godt inderst inde, at hun lader som om, og han synes så heller ikke, det er særlig godt. Han vil føle sig mindre værd og ikke slå til. Han vil meget hellere have, at hun siger til ham, hvad hun kan li. Hun skal tag hans hånd og vise ham, hvordan hun ønsker han skal røre dig - eller gøre det selv, så han kan se, hvordan han ønsker det.

Læs: Kvindens 8 sexfejl

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: