Gennemkneppet drejebog stinker

Vores læsere fortæller, hvad der er de største sex- og romantikdræbere

Hans små vaner kan drive dig til vanvid: Det var måske næsten charmerende, da han kørte sin sexstil af første gang - siden fandt du ud af, at han kun har et tempo, og det er fremad, speederen i bund, stiv pik og håret tilbage

Eller det var også dejligt, at hun var til genert og tilbageholdende de første gange - men det hidser dig op på den forkerte måde, at hun stadig ikke giver dig en ordentlig rusketur.

Læs: Eksperternes bud på sexdræbere

Vores læsere beretter om de største sex- og romantikdræbere:

Sten: For skemalagt
Noget, der virkelig kan ødelægge en fræk oplevelse for mig, er, når der går ritualer i det hele, spontaniteten forsvinder, og det skal være alt for planlagt. Det skal ikke forstås sådan, at jeg ikke virkelig ser frem til en aften, hvor vi har planlagt en aften i romantikkens eller seksualitetens tegn.

Men når vi så først er begyndt at hygge, så skal det altså ikke køre efter en ’gennemkneppet’ drejebog - først gør jeg sådan, så gør hun sådan, så ender vi sådan og tager de der to stillinger, inden vi slutter sådan...

Hvis spontaniteten forsvinder, så mister jeg interessen og går fuldstændig kold. Så vil jeg hellere tage en spiller, så jeg kan fantasere mig til noget andet en rutine-sex. Så derfor prøver jeg selv at undgå ritualerne - både ved selv at være - men også opfordre min partner til at være spontan og bruge fantasien.

Læs: Fem grunde til du ikke får sex nok

Jette: Taler om kedelige ting
De største sex- og romantikdræbere for mig er, når fyren snakker om ting, der på ingen måde interesser mig. Mænd kan hurtigt se på os hvis der er noget, der ikke interesser os, så stop, inden vi vender ryggen til. At sidde på en date og snakke om en byggeplads eller lignende, siger mig ingenting.

Jeg vil rigtig gerne høre om dig som person på en date, men ikke om dine kollegaer. For at forhindre fyre i at komme for godt i gang med at ødelægge stemningen, plejer jeg at dreje emnet, få fyren til at grine eller sødt sige, at jeg smutter på toilettet, så er emnet glemt, når jeg kommer tilbage igen.

I sengen er den største dræber, hvis han snakker samtidigt eller tror, at vores bryster kan rives af. Det kan de ikke, så lad dem lige sidde. Fyren må meget gerne røre mig bryster, men han skal ikke rykke dem af. Det er mine, jeg er glad for dem og vil ikke af med dem.

Lotte: Han skal ville mig
Det er vigtigt, at begge parter vil det lige meget. Hvis jeg kan mærke på min fyr, at han ikke vil det lige så meget om mig, så plejer jeg at tage en snak med ham om det, og om vi evt. bare skal vente til en anden dag, hvor vi begge har lysten, så man rigtig kan nyde det sammen. For sex er noget som skal nydes.

Den største romantikdræber er, hvis der bliver negativ stemning, og man begynder at skændes over småting. Jeg er en pige, som helst vil snakke om tingene, i stedet for at man bliver sur med det samme. Så hellere tage det, før der bliver en stor sag ud af det.

Læs: Hygge ødelægger dit sexliv

Malene: 'Jeg kommer - jeg kommer!'
Sexdræber hos mig er absolut, når fyren spørger under sex, om det er godt for mig, og om jeg kan lide det, han gør, eller om han skal gøre noget anderledes. Og når han kommer, skal han ikke sige ’ jeg kommer, jeg kommer.’

Fyren må gerne give mig kærlighedserklæringer og fortælle, hvor glad han er for mig og elsker mig, men han behøver ikke gøre det hver dag - et knus kan også være nok for mig. Gør han det, skræmmer han mig væk, for jeg synes, det er for klæbende, hvis han gør det ofte.

Når jeg indleder et forhold med en fyr, fortæller jeg ham fra start, hvad jeg kan lide og ikke kan lide, og så er jeg sådan indrettet, at hvis han ikke kan klare det, skal det ikke være os..

Maiken: Kræve og ikke yde
Den største synd, en mand kan begå mod en kvinde, er, at ’han vil have det sådan og sådan’, mens kvinden til gengæld ikke får orgasme. Manden glemmer helt at tilfredsstille kvinden, så snart han er mæt.

Det dræber min lyst til at sexe med ham igen - i lang tid. Men manden glemmer det hurtigt igen, selvom jeg har haft en ’samtale’ med ham om den ’manglende ydelse’ fra hans side.

Rikke: Samme procedure
Den største sexdræber for mig er, hvis det er samme procedure hver gang eller flere gange i træk. I gider jo heller ikke æde det samme hver dag, selv om I spiste op i går? Så skriv en opskriftsbog til dig selv eller få damen til det, så kan du se i den for inspiration.

Jeg er selv elendig til at sige, når jeg synes, der er noget der dræber sexlysten eller romantikken, før det er for sent. Men har da selv skrevet en ’guide’ til kæresten for at hjælpe ham.

Charlotte: Hår på ryggen
Hvis en mand har en eller anden ide om at hygge er at prutte, er det virkelig frastødene, eller hvis han råber ’goal’ eller ’touchdown’, når han kommer, mister jeg også gnisten. Og hår på ryggen, det kan jeg slet ikke, så står jeg af og lukker.

Hvis de snakker om det sex/romantiske oplevelse, de havde med en eks, så kommer man altså ikke længere den dag. Jeg er typen, der siger, hvad jeg kan lide og ikke kan lide. På den måde ved en fyr, hvad der går an og ikke gør. Hvis man bare tier og snakker med veninderne om det bagefter, kommer man jo ikke langt i forholdet.

Steffan: Hun skal nyde det
Den største dræber er, hvis pigen giver mig indtrykket af, at hun kun dyrker sex, fordi jeg presser hende. Hvis det hele modvilligt handler om mig, så bliver jeg skuffet. Selv hvis hun gør noget for mig, skal hun nyde det, hun gør ved mig. Det handler jo om, at begge får en dejlig oplevelse ud af det

Melanie: Kan ikke finde klitoris
Hvis manden siger mit navn under sex, det er vildt turn off for mig, eller hvis han famler rundt på min krop og tror, han har fundet klitoris, men han er faktisk fem centimeter fra.

Det værste er nok, hvis man hjælper ham med at finde de gode punkter og guider ham til, hvad han skal gøre, og han så ikke gør det, så kan jeg ligeså godt opgive at komme, for jeg irriterer mig over, at han ikke magter at høre efter.

Med hensyn til romantikdræbere er det nok, hvis øjeblikket ikke lever op til de forventninger, man havde om det, fx en romantisk skovtur, hvor man havde forstillet sig, man skulle ligge og kæle hele dagen, ender med at man bliver angrebet af myre - eller hvis kæresten beslutter sig for at tage et langt telefonopkald angående arbejde, når man bare skulle være sammen.

Læs: Derfor mister hun lysten til sex

Tina: Han skal vise lyst
Største erotikdræber for mig er, hvis ikke min partner er i stemning til at sexe og bare gør det for at få det overstået. Han skal vise mig, han har lyst til mig, ellers duer det ikke for mig. Det, jeg gør for at forhindre dette, er at pirre og gøre mig lækker for min partner.

Det kan også være børn, som forstyrrer midt i en intim stund. Så kan jeg heller ikke forsætte og trækker mig.

Line: Tissemand
En af de største turn offs var godt nok en aften, jeg havde gjort klar til en hyggelig aften med min daværende kæreste. Jeg havde tændt stearinlys og iført mig min nye skolepigeuniform, smidt en sms om, hvor jeg var at finde, når han kom hjem. Jeg havde lagt mig klar på sengen, og da jeg hører bilen, åbner jeg døren på klem, så jeg lige kunne kigge ud af vinduet. Der kom han så - med øl og sin lillebror. Så var den aften lidt faldet til jorden. En anden lille sexdræber er, når mænd kalder deres egen penis for tissemand, i min verden er det sådan noget, små drenge har, og det er ikke noget, jeg finder ret sexet.

Jan: Passiv
Turnoff i sengen: At hun er passiv og forventer, at jeg gør alt arbejdet - med mindre vi har aftalt, at jeg skal kommandere med hende. At hun lugter. At hun er lydløs og uden signaler. At hun ikke vil give bjowjob. At hun snakker. Enhver rejsning kan snakkes ihjel. Hun skal kun sige noget, hvis hun vil have mig til at gøre noget andet. Ellers skal hun bare stønne og hyle.

Læs: Sexgudindernes 10 lysttricks

Elisabeth: Sokker i sengen
Den største sexdræber er helt klart, når fyren har smidt tøjet, men beholder sokkerne på under legen - det kan jeg bare ikke klare. Det er så usexet for mig. Så skal han hellere beholde bukserne på også. Og jeg er ikke bange for at sige det direkte til ham.

Den største romantikdræber er nok, hvis én, man er på date med, ikke forstår at ’opvarte' en kvinde, men bare behandler hende som sin bedste fodboldkammerat. Og igen - jeg er ikke bange for at fortælle det til fyren - fatter han så ikke hentydningen, ja, så er jeg den der er skredet. Så er det tidsspilde for begge parter.

Inge: Smålighed er usexet
Forstyrelser - hvis partneren fx holder øje med klokken under selve sexakten. Smålighed kan også dræbe romantikken fuldstændigt. Jeg kan ikke tænde på en person, som går op i en spids over, hvis tur det er til at handle ind eller ikke kan undvære en 20'er. Har også svært ved nærighed, da det tit er personer, som samtidig holder deres følelser tæt til kroppen og ikke formår at give noget af sig selv. Det dræber al romantik og lyst for mig.

Jeg mener, det er meget vigtigt at kunne sætte tid af til hinanden og virkelig give sig hen til akten. Og så kommunikation. Man skal kunne snakke om alt, så der er luftet ud for dårlig stemning. Ellers vil det være svært for mig at få noget ud af romantik og sex. Og så er det vigtig med kærtegn i dagligdagen, så gnisten bevares, så er det også nemmere at få lyst til sex og til at bruge tid på romantik.

Torben: Dårlig hygiejne
Dårlig hygiejne, hår under armen, på benene, et stort spiritusforbrug. Jeg gør ikke noget for at forhindre det - hvis jeg opdager det, bliver hun skiftet ud.

Læs: Sådan undgår du sexdræberne

0 kommentarer
Vis kommentarer