Sjovt sexshow til unge

Komiker og seksualunderviser vil underholde skole- og gymnasierelever med et humoristisk foredag

Mads og Nanna vil underholde og oplyse unge med deres Sexshow.
Mads og Nanna vil underholde og oplyse unge med deres Sexshow.
Følg Sex & Samliv

Seksualundervisning i skolerne plejer at være noget med en let rødmende lærer og en klasse fuld af fnisende elever.

Det behøver ikke at være sådan. Det mener stand-up'eren Mads L. Brynnum og sexeksperten Nanna Quvang, der sammen har lavet et foredrag om sex, porno og 'plastikpikkemænd'. De kalder det Sexshow, og det henvender sig til gymnasier, handelsskoler og folkeskolens ældste klasser.

- Seksualundervisning er typisk sådan noget, hvor det meste af tiden bliver brugt på at fnise over det, læreren siger. Vi vil have de griner i stedet. For fol,k der morer sig, hører tit ekstremt godt efter - det kunne jo være det næste, der bliver sagt, også var sjovt, siger Mads Brynnum i en pressemeddelse, hvor Nanna supplerer:

- Det er også lettere at snakke om sex med nogen, man ikke ser til hverdag. Og så gør humor det mere trygt. For hvis man kan grine af sex, er det måske ikke så farligt, som det umiddelbart kan virke. Desuden er min erfaring, at humor er et effektivt redskab til at aflive myter og håndtere tabuer, som er essentielt for en vellykket seksualundervisning.

Mads L. Brynnum er stand-up komiker og kendt fra Vågn Op! på radiostationen The Voice. Nanna Quvang er uddannet seksualunderviser fra Sex og Samfund, har nannasexblog.dk og er sexekspert på The Voice. Læs mere om deres projekt her.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind