Jeg vil lære dig alt om din bagdel

Kvindelig sexolog vil være anal bannerfører - for mænd

Sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling vil nedbryde tabuet om analsex til mænd.
Sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling vil nedbryde tabuet om analsex til mænd.
Følg Sex & Samliv

Sexologen Katrine Berling vil have, at heteroseksuelle mænd skider på alle fordomme om anal stimuation. Derfor holder hun foredrag i numselege for mænd:

- Hvis jeg selv havde en prostata, som alle mænd som bekendt har - og som kan udløse de mest vilde orgasmer - så ville jeg da være alt for nysgerrig til at holde igen med at prøve anal stimulation. Og nej, man er på ingen måde hverken homoseksuel eller biseksuel, fordi man som mand nyder analsex. Sex er i den forbindelse rent dyrisk, udelukkende leg og nydelse.

Desuden behøver man jo heller ikke have sex med en anden mand for at blive analt stimuleret: Det kan man helt fint selv klare, enten med fingrene og/eller en buttplug-. eller endnu bedre: få konen/kæresten til at give en hjælpende finger eller to eller lade hende bruge dildoen på manden, forklarer Berling.

Læs: Derfor er analsex til mænd frækt

Afslappet
For det bedste resultatet, den bedste oplevelse, måske endda i sidste instans krydret med en ægte analorgasme, fremprovokeret netop via stimulation prostata, opnår man altså klart nemmest, når man(d) evner slappe bedst muligt af med stimulationen.

- At han har det godt, er afslappet og ikke spænder op, men simpelthen bare nyder behandlingen, forklarer sexolog Katrine Berling, der i aften, 11. januar, afholder sit allerførste specifikke foredrag om stimulation af manden analt.

Et foredrag, der henvender sig til både ham og hende, nybegynderen og den mere garvede ud i anal stimulation. Man er er mere end velkommen til at komme med så mange spørgsmål, man nu engang har lyst til - og nej, ingen spørgsmål er for dumme eller banale til at stille.

Læs: Sexlegetøj til mænd - frækt eller fimset?

Fortæller om egne erfaringer
Sexolog Katrine Berling, du over otte afsnit på TV2 i løbet af 2011 kan opleve som arbejdende sexolog i den nye sæson af ’Sexologerne’, har aldrig været bange for at fortælle om egne seksuelle erfaringer, når hun afholder kurser, foredrag eller har solo-klienter.

For ofte kan folk nemlig meget bedre forholde sig til tingene, når den man sidder overfor, selv har været der, selv har oplevet det enten positive eller negative i situationen.

- De mænd, jeg selv har givet analsex, er altid - uden undtagelse - kommet tilbage efter mere. Dermed ikke sagt, at alle mænd derfor er til det - også selv om de har prøvet det. Men bliver det til at begynde med gjort på en stille og rolig måde, så man slapper af med stimulationen, så er det altså kun færreste, der ikke i en eller anden grad bliver hooked - også selv om manden pludselig skal til at vænne sig til at være den modtagende part, hvis han fx dyrker det sammen med sin kvindelige partner.

Læs: Onani: 6 håndfaste tips til mænd

Bytte roller
At bytte roller er noget, begge parter have stor glæde af. Og har han det fortsat bedst med at være den, der styrer og kontrollerer slagets gang, så er ridestillingen, hvor hun har påspændings-dildo på, god.

- For her kan han nemlig fortsat helt selv bestemme farten, fortsætter Katrine Berling, der i forbindelse med foredraget blandt andet vil komme ind på, hvordan man kommer i gang med stimulation af hans anus, hvordan man forbereder sig, hvorfor det kan være positivt at bytte roller, samt hvordan man helt konkret gør rent - så det altså ikke lige er den del af numselegen, der i så fald afholder og afskrækker.

Byt roller og lad hende styre i sengen

Tabu
Desuden vil den kvindelige sexolog, der personlig selv kan opnå orgasme ved at give en mand analsex, have diverse former analt legetøj med til foredraget, så man samtidig kan få en god ide om, hvad der findes på markedet af netop den type af legetøj.

- Jeg håber meget, at foredraget i aften kun bliver det første af slagsen. Jeg håber dog endnu mere på, at det tabu, der i dag er omkring analsex til mænd, der ikke er homoseksuelle, hurtigst muligt vil blive skudt i sænk. Ikke mindst til glæde for de mange mænd, der i dag snyder sig selv for en masse fede og givende seksuelle oplevelser på grund af ældgamle fordomme, siger Katrine Berling, sexolog og orgasmeekspert.

Foredraget holdes i Human Being Center i Skindergade 23, 1559, Kbh. K, kl. 19 i aften, hvor der fortsat er ledige pladser. Læs mere på Facebook.

Læs: Analsex sundt for mænd

Numse

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind