Annonce:
Annonce:

Hun har sex med andre, når han går i krig

Årets frækkeste: Når Michael som soldat drager seks måneder til Afghanistan, har kæresten Rebecca lov til at have sex med både piger og fyre

Michael og Rebecca har lavet den faste aftale, at Rebecca hjemme i Danmark må være seksuelt sammen med alle de kvinder og mænd, hun overhovedet har lyst til, mens Michael er i krig. (Foto: Pelican Foto)
Michael og Rebecca har lavet den faste aftale, at Rebecca hjemme i Danmark må være seksuelt sammen med alle de kvinder og mænd, hun overhovedet har lyst til, mens Michael er i krig. (Foto: Pelican Foto)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

(Henover jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler på sex&samliv: Denne blev nr. 8 og blev første gang publiceret d. 13. september).

I slutningen af januar drager 30-årige Michael til Afghanistan for sammen med soldater-kammeraterne fra Garderhusarregimentet i det næste halve år at være udstationeret i det krigshærgede land.

Samtidig går Michael i cølibat, indtil han - forhåbentlig glad og rask på både krop og sjæl - atter kan vende hjem til Danmark og kæresten og en noget mere rolig og ukrigerisk hverdag.

Sådan er det for langt de fleste danske soldater, kvinder og mænd, der udstationeres rundt om i verdens brændpunkter. Men her stopper det sædvanlige så også.

Annonce:

For hvor de fleste kærestepar (frivilligt adskilt eller ej) i reglen lægger sexlivet helt på hylden, til de atter kan være sammen igen, så har Michael og Rebecca på forhånd lavet den faste aftale, at Rebecca hjemme i Danmark må være seksuelt sammen med alle de kvinder og mænd, hun overhovedet har lyst til, mens Michael er i krig.

Åbent forhold
- Vi lever i et såkaldt åbent forhold, hvor vi giver hinanden lov til at være sammen med andre seksuelt, og naturligvis taler vi kun oftere og oftere om dette her kommende halve år, hvor vi kun kan kommunikere via nettet og telefon, forklarer Michael, der har været udstationeret tre gange tidligere. Det er dog første gang han skal i krig i det halvandet år, han har været sammen med Rebecca, han bor sammen med i Slagelse.

Sex betyder rigtigt meget i parrets forhold. Der er sex på programmet hjemme hos parret hver evig eneste dag, og Rebecca er mindst lige så vild og blodig med det frække, der meget gerne må involvere andre både singler og par, som soldaten Michael er.

Derfor er et åbent forhold frækt

Annonce:

Sex forbudt under udstationering
Da man hverken må have frække blade eller film med under udstationering i Afghanistan, og helst heller ikke må dyrke sex med kolleger eller andre undervejs (sådan er reglerne), så er der altså kun den sex på programmet, man nu engang dyrker med sig selv.

Men det skal altså ikke gå udover Rebecca hjemme i Danmark, mener Michael.

Aftalen er ikke tvunget ned over hovedet på manden. Den er lavet i al fordragelighed og fællesskab, og handler i høj grad fra Michaels side om, at han vil sin kæreste det allerbedste - også seksuelt.

- Michael kan til enhver tid sige fra, både nu og undervejs i udstationeringen, hvorpå vi stopper med det samme. Så må vi hver især bare bide tænderne sammen og holde os på måtten. Men det går helt klart også, smiler Rebecca, der er pigen, der - i normale tilfælde - gerne skal have sex minimum en gang om dagen. Ellers bliver hun nemlig godt og grundigt pigesur, som hun selv pointerer.

Annonce:

Frit stillet
- Selvfølgelig skal soldaterne holde sig til reglerne og landets skik, men skulle Michael undervejs alligevel få mulighed for at have sex med en sød pige, så er han selvfølgelig lige så frit stillet, som jeg er herhjemme.

Aftalen går selvfølgelig begge veje - også selv om jeg da udmærket er klar over, at jeg helt klart kommer til at være den af os, der har både tid og mulighed for at skeje mest ud. Men nu har jeg altså også en ret klar ide om, at sex måske ikke er det mest væsentlige i ens tilværelse, når man befinder sig midt i en krigszone, hvor der sker både det ene og andet forfærdelige.

Det var sex, der første hånd bandt Michael og Rebecca sammen. De lagde ud med at være elskere, bollevenner, men ret hurtigt kom der stærke følelser med indover, hvorpå de endte op som kærester.

Men da ingen af dem havde lyst til at lægge sex med andre på hylden, lå et åbent forhold lige til højrebenet.

Annonce:

- Den længste periode, vi til dato har været fra hinanden, er 16 dage. Så det bliver naturligvis en helt anden form for prøvelse, når Michael skal være af sted i hele seks måneder. Det gælder jo også på alle andre plan end lige det seksuelle, siger Rebecca.

Swingerpige vil have åbent forhold

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: