Her er alle tiders bedste erotiske film

Årets frækkeste: Tidens Kvinder har kigget dvd-samlingen igennem og fundet frem til de mest pirrende mainstreamfilm

Maggie Gyllenhaal får kærligheden af føle i The Secretary.
Maggie Gyllenhaal får kærligheden af føle i The Secretary.

(Hen over jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler fra sex&samliv: Denne blev nr. 14)

Er du ikke til pornofilmenes direkte sexscener, men vil du alligevel gerne have erotisk inspiration til fredagens dvd-hygge? Så er der godt nyt, for der findes masser af “almindelige” spillefilm med dampende hot indhold, der kan tænde lysten, hvad enten du hygger dig alene eller sammen med din partner. Det erotiske magasin Tidens Kvinder giver dig de ti mest hede sexscener.

Advarsel: Forbavsende få kønsdele.

Eyes Wide Shut: Orgier i erotikkens underverden
Efter at Williams kone fortæller ham, at hun har været seksuelt tiltrukket af en anden mand, giver han sig selv lov til at udforske nogle af sine seksuelle fantasier. På et natligt togt ned i underverdenen ender han i en hemmelig loge, hvor kutteklædte mænd går i seng med kvinder med karnevalsmasker på.

Den bedste scene: William opholder sig i den hemmelige loge på et slot med lysekroner og røde velourgardiner, der adskiller de mange rum, hvor forskellige orgier udspiller sig. I et rum betragter mænd i rober unge kvinder, der elsker med hinanden, i en balsal danser de udklædte med deres nøgne partnere, og i en stor mødesal står en rundkreds af nøgne kvinder, der selv udvælger den partner, de vil være sammen med for natten. Det er dekadent, vulgært og forbudt.

Sidste tango i Paris: Sport i to’eren
Efter sin kones selvmord vandrer Paul hvileløst rundt i Paris. Da han ser en smuk ung kvinde på gaden, følger han efter hende ind i en lejlighed, som hun skal se på. De indleder et seksuelt forhold og holder jævnligt møder i den tomme lejlighed. De aftaler ikke at vide noget om hinanden, ikke en gang hinandens navne. Da filmen kom frem, blev den hurtigt berømt for sine seksuelt udpenslede scener, ikke mindst den berømte analsex-scene.

Den bedste scene: En dag, hvor Jeanne kommer hen i lejligheden, sidder Paul på gulvet og spiser. Han beder hende om at hente smørret i køleskabet. Da hun kommer tilbage, vender han hende om på maven, hiver bukserne ned om hendes røv og tager en klump smør og maser rundt som glidemiddel, inden han penetrerer hende analt. Han holder hendes arme nede, så hun ligger fastlåst under hans vægt, mens kameraet filmer dem ovenfra. På voyeuristisk vis følger man Pauls rytmiske bevægelser med underlivet, indtil han kommer.

Den engelske patient: Forbudt elskov
Under 2. verdenskrig tager den engelske kvinde Katherine til Afrika sammen med sin mand, der er pilot. Mens han flyver, forelsker hun sig vildt i den ungarske greve Laszlo. Laszlo er mystisk og reserveret, han opfører sig som et rovdyr over for Katherine, der falder brat for hans dyriske kurtisering. Deres altfortærende forhold fortsætter i smug, efter ægtemanden kommer tilbage.

Den bedste scene: Det er jul, og sammen med sin mand hjælper Katharine til ved middagsselskabet. Grev Laszlo sidder stærkt ophidset og holder øje med hende fra et lille siderum.

Katharine lader som om hun besvimer og går ud bagved. Laszlo stiller hende op af væggen og lader sin ene finger følge kravebenets linje ved hendes hals, inden han bøjer sig frem og planter et ømt kys på hendes hud. Han tager hendes ene kjolestrop til side og stirrer på hendes nøgne skulder. Han krænger hendes underkjole til side, så han kan få en hånd op under den, og hun udbryder et lille gisp, da han stikker en finger op i hende. Så tager lidenskaben over, de kysser grådigt, og han må putte en tommelfinger ind i munden på hende, så hun ikke skriger, da han trænger op i hende første gang.

Kødet skælver: En lidenskabelig hævn
Den spanske instruktør Pedro Almodovars film er altid fyldt med lidenskabelige intriger og sex. I Kødet skælver bliver den unge Viktor forelsket i Elena, men en skæbnesvanger aften bliver han uskyldigt dømt for at skyde en politibetjent. Elena gifter sig med betjenten. Da Viktor er kommet ud fra fængslet, beslutter han sig for at tage hævn ved at blive den bedste elsker nogensinde – og forføre Elena. Første skridt er at finde en elskerinde, der vil give ham lektioner i sex.

Den bedste scene: Filmens visuelle klimaks kommer, da Viktor endelig skal forføre Elena. Hun opsøger ham på hans værelse på deres fælles arbejdsplads. Uden yderligere indledning smider hun tøjet, og på Viktors intense blik kan vi se, at han er klar. Sexscenen bliver vist i slowmotion, vi ser hvordan Viktors faste balder bølger op og ned, vi ser, hvordan sveden fra hans ansigt drypper ned på hendes, og hvordan han slikker hende over hele ansigtet. Hun rider ham, mens han tager hende på brysterne, og da morgenen gryr, ligger de afslappede og glade og holder om hinanden.

9½ uge: Erotisk besættelse
Elizabeth bor i New York, og en dag møder hun den lækre businessmand John. De indleder et lidenskabeligt forhold, der grænser til besættelse. Sammen udforsker de hinandens seksualitet og tester, hvor langt de kan få den anden til at gå. Filmen var et kæmpe hit i firserne og inspirerede mange par til at afprøve blid SM, sex med isterninger og hjemmestrip.

Den bedste scene: John har udfordret Elizabeth til at ud gå med ham, mens hun er klædt ud som mand. Nogle bøller på gaden råber “bøsserøve” efter dem, og Elizabeth svarer igen. Bøllerne følger efter hende, og de havner alle nede i en kælderskakt, hvor vandet drypper fra loftet, og hvor det eneste lys kommer fra en stor ventilator i væggen. Efter at de har jaget bøllerne på flugt, kaster Elizabeth og John sig over hinanden. Han presser hende op mod væggen i kælderskakten og hjælper hende af med tøjet. Vandet fra nedløbsrørene gør hendes hvide skorte gennemsigtig, så man kan se hendes stive brystvorter gennem det tynde stof. Hun sætter sig i spænd op af væggen, ryggen mod den ene væg, benene mod den anden, så han kan tage hende, mens de står op. Senere slikker han hende, mens hun ligger på trappen. Vandet skyller ned over dem, mens hun stønner sin orgasme ud.

Secretary: Hvis du er til blid SM og dominans
Pigen Lee kommer fra et hjem med problemer, og siden hun var barn, har hun straffet sig selv fysisk, hver gang hendes forældre kom op at skændes. Efter at have været indlagt på en psykiatrisk klinik får hun sit første job som sekretær for advokaten Edward. Han forbyder hende at skade sig selv, og i stedet indleder de hurtigt et på en gang bizart og kærligt forhold, hvor han dominerer hende – og hun underkaster sig i en række rollelege.

Den bedste scene: En dag har Lee lavet en slåfejl i et brev, hun skal renskrive. Advokaten beder hende om at komme ind på hans kontor med brevet. Da hun er kommet derind, beordrer han hende til at lægge brevet på hans skrivebord og siger, at hun skal lægge hænderne på bordet og bøje sig forover og læse det højt. Han stiller sig hen bagved hende, og da hun begynder at læse, giver han hende et smæk i røven. De kigger hinanden dybt ind i øjnene et langt øjeblik, inden hun vender sig om og læser videre. Han slår igen og igen, hurtigere og hårdere. Hendes stemme skælver af lyst og overraskelse, indtil de begge når orgasmepunktet, hvor han lader sin krop falde ind over hendes. Deres fingre strejfer hinanden på bordet, mens de begge – uden at sige et yderligere ord – får pusten igen.

L’Amant: Forførelsen af en uskyldig
I 1929 tager en 15-årig teenagepige båden til Saigon, hvor hun går på kostskole. På båden møder hun en ældre aristokrat, og de tiltrækkes straks af hinanden. Han tilbyder hende et lift i sin bil, da de går fra borde. Herefter indleder de et seksuelt forhold, hvor han oplærer hende i elskovens kunst.

Den bedste scene: Aristokraten henter hende efter skole og kører hende til sit ungkarlekammer, hvor han har hyrdetimer med sine elskerinder. Langsomt klæder han hende af. Han er meget blid, fordi det er hendes første gang. Han bærer hende nøgen hen i sengen. Hun skælver af nervøs lyst under hans tøvende kærtegn. Hun klæder ham af og undersøger hans krop nysgerrigt. Hun gisper let, da han trænger ind i hende første gang og lukker siden øjnene i vellyst, mens han elsker med hende med langsomme, dybe stød.

The Reader: Ældre kvinde, yngre mand
Den 15-årige Michael indleder et forhold til den ældre kvinde Hanna, som han møder ved et tilfælde. I løbet af sommeren har de et intenst kærlighedsforhold, hvor han læser bøger højt for hende, og hun lærer ham at elske – et forhold der kommer til at følge ham resten af hans liv.

Den bedste scene: Efter at Michael for første gang har været i seng med Hanna, er han et forandret menneske – hele verden forekommer ham sanselig, og han bliver ved med at få flashbacks til deres nat sammen. Næste dag kan han ikke vente med at besøge hende igen, han løber ind af døren, og de flår tøjet af, ivrige efter at komme i gang. Han trænger ind i hende, og hun lægger det ene ben op over hans skulder, mens hun guider ham: “Ikke så hurtigt, gør det igen.” Bagefter kysser han hende over hele kroppen, hans livs bedste sommer er lige begyndt.

Lust, caution: I seng med fjenden
Under 2. verdenskrig skal den kvindelige spion Chia-chi forføre en japansk minister og lokke ham i en fælde. De indleder et heftigt forhold, og undervejs forelsker hun sig i ham. Og så er det pludseligt svært at fortsætte dobbeltspillet.

Den bedste scene: En aften henter ministeren hende i sin bil. På køreturen fortæller han, hvordan han har fanget nogle af hendes modstandsvenner, samtidig med at han tager på hende. Da de kommer hjem i villaen, har de en heftig omgang sex. Hun ligger på ryggen oven på ham, så han kan røre hendes klitoris samtidig med, at han tager hende. Bagefter bytter de roller, hun rider ham hårdt, mens hun holder en pude henover hans ansigt, så han næsten ikke kan få vejret. Al deres fælles vrede over krigen bliver kanaliseret over i dyrisk sex.

True Blood (Sæson 1): Sex med bid i
Vampyrbølgen er populær i både film og bøger i øjeblikket, og hvis du er til sex med bid i, skal du se den corny tv-serie True Blood, der er fyldt med vampyrer og dampende sex. Den telepatiske pige Sookie arbejder som servitrice i den lille by Bontemps i Louisiana. En dag kommer vampyren Bill ind på baren, og de drages magnetisk af hinanden. Som den gentleman han er, kurtiserer han hende i lang tid, inden de endelig har sex.

Den bedste scene: Sookie er jomfru. Efter at hendes mormor er død, er hun endelig klar til at fuldbyrde sit forhold til Bill. Hun gør sig klar til den store aften, slår håret ud og iklæder sig en hvid, gennemsigtig neglige, mens hun længselsfuldt venter på, at solen skal gå ned, og vampyren Bill stå op. Da tusmørket sænker sig, løber hun gennem skoven. Bill kan fornemme, at hun kommer, og løber hende i møde. De kaster sig i hinandens arme og deler et lidenskabeligt kys, inden han løfter hende op og bærer hende ind i huset. Han lægger hende blidt ned på tæppet foran kaminen. Han tager langsomt tøjet af hende og kysser hende først forsigtigt. Hans hugtænder kommer frem, da han bliver ophidset, og hun lader ham bide sig, efter at han trænger ind i hende.

Læs mere i det nyeste nummer af Tidens Kvinder - og tjek deres hjemmeside her

1 af 2 Det nyeste nummer af det erotiske magasin for kvinder er netop kommet på gaden.
2 af 2 Maggie Gyllenhaal får kærligheden af føle i The Secretary.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere