Annonce:
Annonce:

Hanrej: Knald min kone

Finanskonsulenten Thomas nyder at se sin ejendomsmæglerkone blive ordnet af fremmede mænd

Thomas, der sidder med håndjern på, og Karin finder de fremmed mænd på nettet. (Foto: BLJ)
Thomas, der sidder med håndjern på, og Karin finder de fremmed mænd på nettet. (Foto: BLJ)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Nogle vil gerne se på, nogle vil gerne deltage, andre vil bare gerne høre om det og/eller se billeder eller lytte med over telefonen.

Og så er der dem, der gerne vil lade, som de bliver tvunget til at se på, mens deres koner bliver taget eller ’voldtaget’ af fremmede mænd.

Det hedder på moderne dansk at være cuckold, mens kvinden, der har sex med de fremmede, kaldes en hotwife.

Vi har snakket med et par, der i flere år har delt denne form for seksualitet. Her kalder vi dem Karin og Thomas, men deres rigtige navne er bekendt af redaktionen. Hun er 36 og ejendomsmægler - han er 43 år og finanskonsulent. De er fra Storkøbenhavn.

Han ordner din kone

Annonce:

Fælles fantasier
Karin: - Jeg tror, de fleste kvinder har fantasier, der handler om nogle af de ting, som vi laver sammen, Thomas og jeg. Det er bare de færreste, der tør gøre noget ved det, eller også gør de det bag om ryggen på deres ægtefælle.

Thomas: - Der er ikke mange af mine mandlige kammerater, der forstod mine fantasier om at se min kone blive kneppet af en anden mand med en virkelig stor pik, så til sidst lod jeg bare være med at tale om det. Men når man har den slags fantasier, så tror jeg, at man skal gøre noget ved det. Ellers kører ens forhold stille og roligt ud i sandet.

Hun har sex, mens han går i krig

Andre roller
Karin og Thomas ligner så mange andre ægtepar i forstæderne, med villa, vovse og Volvo, men af og til spiller de nogle helt andre roller:

Karin: - Det handler jo slet ikke om, at jeg ikke elsker min mand eller synes, at han ikke er maskulin nok, for han er virkelig en rigtig mand. Og jeg er da også godt klar over, hvilken gave det er, han giver mig, når han lader mig udleve mine fantasier på den måde, vi gør.

Annonce:

Thomas: - Vi startede med at snakke en masse om vores fantasier, og det her var først ti år inde i vores ægteskab. Men det viste sig, at vi begge to legede med nogle tanker, der mindede om hinanden. Så vi gik i gang med at lede efter mulighederne for at realisere vores frække fantasier.

Fra arrangeret ægteskab til swingerklub

Find det på nettet
Og i dag er det ikke svært at sidde med en masse fantasier, for man går bare på nettet og finder alt, hvad man har brug for at vide.

Thomas: - Jeg tog initiativet til at tjekke nettet og fandt hurtigt hjemmesider, der handlede om cuckold- og hotwife-konceptet. Vi sad og kiggede billeder og fantaserede sammen, og i begyndelsen var det rigeligt. Vi havde det frækkeste sex efter besøg på sådan en hjemmeside.

Karin: - Jeg synes, det var utroligt frækt at høre og læse om, men jeg vidste slet ikke, om jeg turde tage springet. Det var jo meget grænseoverskridende for mig at invitere en anden mand hjem i vores soveværelse og liv.

Annonce:

Thomas: - Jeg begyndte at skrive lidt sammen med et andet par, der dyrkede konceptet, og som havde kontakt til flere fyre, de havde prøvet af, og som kunne levere varen og samtidig opførte sig anstændigt. Jeg ville ikke have det godt med at se en mand behandle Karin dårligt. Det skulle være helt rigtigt, og jeg opdagede, at alt der her med kemi ikke kun gjaldt hende, men også mig.

Langt tilløb
Fantasi og virkelighed er jo to helt forskellige ting, og når man er et pænt par fra forstæderne, så skal der lidt af et spring til at bryde rammerne.

Thomas: - Jeg var rimeligt hurtigt klar til at invitere en fyr hjem, men der gik faktisk et år, før vi tog springet, og det var nok, fordi Karin havde lidt svært ved at lukket helt op for det. Men da det så endelig lykkedes, så kom der gang i sagerne!

Karin: - Jeg kunne simpelthen ikke få det til at fungere inde i mit hoved. Jeg er jo fra en pæn borgerlig baggrund, og den slags hverken gjorde eller talte man om, hvor jeg kom fra. Men vi blev anbefalet en fyr, vi mødte til kaffe. Han var stille, rolig og helt normal, og jeg havde røde kinder, da vi hilste på hinanden.

Annonce:

Thomas: - Det var sjovt endeligt at møde en potentiel fyr, der havde prøvet det her mange gange før. Han var helt rolig og en flink fyr, og jeg følte ingen jalousi overhovedet. Det havde jeg heller ikke regnet med, men man ved jo aldrig. Så vi snakkede på vej hjem, og så ringede vi og inviterede ham ud til os.

Karin: - Jeg var helt vildt nervøs! Men han dukkede op og var igen stille og rolig og sød, og så gled vi ellers direkte ind i soveværelset, hvor der så pludselig var to mænd, der kælede for mig og tog sig af det hele. Måske var det, fordi det var første gang, jeg prøvede det, men jeg er aldrig kommet så voldsomt som der, hverken før eller siden. Det var det vildeste, jeg nogensinde har prøvet.

Fire års excesser
Thomas og Karin brugte de næste fire år på at udleve diverse fantasier, indtil de fandt nogenlunde ud af, hvad der virkeligt tændte dem.

Thomas: - Jeg fandt ud af, at jeg egentligt godt kunne lide at være mere passiv. Vi har et par gange prøvet rollespil, hvor vi lader som om, der kommer to fyre ind og overmander mig og binder mig, hvorefter de ’voldtager’ min kone, mens jeg bliver tvunget til at se på.

Annonce:

Karin: - Men vi er gået væk fra, at Thomas bliver overmandet, da han træner kampsport på et niveau, hvor det ikke er realistisk. Så vi har ladet som om, jeg har bundet ham og er ved at strippe for ham, da der pludselig kommer to indbrudstyve ind i rummet og ’overfalder’ mig. Det er ret frækt og må godt være lidt voldsomt. Jeg elsker at blive hevet i håret, få lidt smæk og så blive bollet grundigt igennem. Det fungerer rigtigt godt!

Sådan dyrker vi swingersex

Stærkere forhold
Thomas: - Jeg er heller ikke i tvivl om, at det har gjort vores forhold stærkere. Jeg kan vise svaghed overfor min kone, og vi kan udleve nogle fantasier sammen. Det betyder en masse for mig.

Karin: - At min mand kan tillade en anden mand at være sammen med mig, er en stor gave. Det tror jeg bestemt ikke, mange mænd kunne får sig selv til. Også selvom jeg egentligt tror, der er mange mænd med samme fantasi, der bare ikke tør indrømme det overfor sig selv. Men vores lege har helt sikkert bragt os tættere på hinanden. Vi kender hinanden meget bedre end de fleste af vores vennepar, tror jeg. Så det er ikke noget vi stopper med lige foreløbig.

Læs længere og mere saftigt interview med parret på side6.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: