Sådan imponerer du pigerne

På date med ny frille? Så tjeck lige listen her

Ka-tjing! Der er udbetaling ved kasse 1, hvis du bruger disse to gratis råd. (Foto: All Over)
Ka-tjing! Der er udbetaling ved kasse 1, hvis du bruger disse to gratis råd. (Foto: All Over)
Følg Sex & Samliv

Gammeldags er det nye moderne. Gode manerer er det nye sort. Gentleman er den nye gentleman.

Med andre ord: Klassiske dyder som at holde døren og ditto øjenkontakt giver dig et bitte fortrin i forhold til de andre bejlere, når du skal gøre dig gældende på datingmarkedet..

Askmen.com har lavet en liste med ti gode råd, der vil imponere en hvilken som helst kvinde. Din mor, din kæreste, din nye date.

Hvis vi forudsætter, at du ellers er nogenlunde sammenhængende og inden for hendes målgruppe, er det så de små ting, der kan være afgørende for, om hun synes, du er værd at spilde mere tid på.

Kys igennem på 1. date

10: Øjenkontatk
Kig hende i øjnene og hold hendes blik. Det kan forekomme næsten umenneskeligt ikke at lade dit blik vandre ned over hendes forhåbentligt appetitlige kurver.

Men forsøg at lade være. Se hende i øjnene, når I taler. Det gør det også lettere for dig at koncentrere dig om hendes eventuelle digressioner om hendes, mor, hund og veninden, indretning, chick flicks og verdenssituationen.

Og tag ikke fejl: Du tror, hun ikke opdager det, når du stirrer på hendes kavalergang - de opdager det altid. Kavalergang er en ondsindet test, som kvinder har opfundet for at se, om du kan styre dig og sætte dig udover den.

På Date? Husk lige tandbørsten

9: Vær nogenlunde renlig
Den dårlige ånde, den ramme hørm af daggammel sved, gule tænder og sære hår, der stritter ud af ører og næse - og på næsen - kan risikere at tage fokus fra de vittige og begavede udtalelser, du strør om dig.

De fleste kvinder kan godt lide en velplejet mænd. Det betyder ikke, at du skal være übermetroseksuel, så Christiano Ronaldo, Beckham og hele holdet fra Paradise Hotel virker ligner lasede lazaroner, der ikke fik plads på Mændenes hjem, ved siden af. Husk: Rene, ikke for lange negle.

Dette skal du IKKE gøre på 1. date

8: Hjælp hende af og på med frakken
Kvinder ææælsker gode, gammeldags gentleman-manerer. Hold døren. Hjælp hende af med frakken (prøv eventuelt også den med stolen). Det virker måske lidt corny. Men fordi mange glemmer disse tricks, vil du stå frem som noget særligt, nærmest ridderlig.

Sådan scorer du din date

7: Socialiser med hendes venner
En af måderne, hvorpå en kvinde undersøger, om en date kan udvikle sig til en kæreste, er ved at se på, hvordan han omgås med hendes venner og, gys, familie.

En kvinde kan lide en omgængelig, social charmerende mand, som hendes venner, familie kæledyr også synes er sød. Så tal med hendes venner: Vær dit meste charmerede selv. Og du vil imponere både hende og hendes omgangskreds. Pas dog på med at flirte for hårdt med hendes veninder. Det kan hurtigt blive for meget.

Fire kvindetyper du kan score

6: Ignorer din telefon
Intet virker så afvisende, arrogant og uhøfligt som at tage mobilen, mens du er på date (dette gælder for begge køn). Det siger: ’jaja, du er da sikkert meget sød, men den her samtale/sms er altså bare vigtigere.' Den slags har taget overhånd. Det er decideret uhøfligt. Vis istedet, at hun har din ubetingede opmærksomhed ved at slukke din mobil. Eller sætte den på lydløs. Eller i hvert fald lade være med at tage den.

Derfor kikser dine dates

5: Stil spørgsmål
Den bedste måde at lære en kvinde at kende er ved at få hende til at slappe af. Det kan du gøre ved at styre samtalen hen på emner, som hun kan lide at tale om. For eksempel sig selv. Med fare for at lyde diskriminerende: Alle kvinder kan lide at tale om dem selv. Det er et emne, som hun ved meget om.

Derfor: Stil spørgsmål om hendes fortid og ting, hun går op i - det vil give hende mulighed for at åbne sig og får hende til at slappe - samtidig med at det viser, at du er interesseret i mere end bare hendes gode udseende.

Scor med din hobby

4: Åben døre
Som med at hjælpe hende på og af med overtøjet er det at holde døren det ridderlige, gentlemanagtige at gøre. Det virker. Sådan er det bare.

3: Komplimentér hendes look
Du vil gerne give hende en kompliment, men du vil også have, den virker ægte og ikke for klam. Hvilket betyder, at du må komme med noget mere originalt end ’du har smukke øjne’ - og noget mindre direkte end: 'Orv, god røv!’

Prøv at rose hendes tøj. Du ser god ud i den nederdel/frakke/sko etc. Det er en god og smart måde at give en kompliment til hendes udsende, uden at sige lige ud, at hun er lækker. Plus. Hun forstår, du har god smag og går op i 'the finer things in life.'

2: Spørg om råd
Om du er leder efter en lejlighed eller forsøger at købe gave til din mor eller lave en blind date for en ven eller købe alufælge til din slæde (hm, måske ikke lige den), så bliver kvinder imponerede, når du spørger dem til råds,

Det viser, at du værdsætter andres folks meninger - og især hendes. Det er dog vigtigt, at du ikke fremstår som en total tåbe, uforbederligt tabt bag vognen. Du må ikke spille fuldstændig uvidende.

Giv hende et begrænset sæt svarmuligheder, så hun ikke er helt på bar bund. Fx: Skal du flytte ind i herskabsvilla eller penthouselejlighed?

Her kan du lettest få en date

1: Giv hende de rigtige komplimenter
Du siger til hende, at hun udstråler en god/fed udstråling. Det får hende til at føle sig godt tilpas, for det er, hvad de fleste gerne vil udstråle det meste af tiden (i modsætning til ’føj, hvor du har en nederen udstråling’).

Det giver dig så samtidig mulighed for at spørge ind til de ting i hendes liv, der gør hende glad, hvilket får hende til at føle sig endnu bedre tilpas. Og det vil hun alt sammen associere med dig

Og så er den scoring i hus.

Disclaimer: Redaktionen påtager intet sig ansvar for svipsere ud i det virkelige liv. Husk: på ekstrabladet.dk er gode råd gratis.

Sådan bliver 1. date en succes

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU