Red dit forhold med en podcast

Hvis I er for generte til at gå i parterapi, kan podcasts være løsningen

Der er mange måder at få informationer på: Nogle sværger til en bog, andre får måske mere ud af en podcast. (Foto: All Over)
Der er mange måder at få informationer på: Nogle sværger til en bog, andre får måske mere ud af en podcast. (Foto: All Over)

Det kan virke overvældende og skamfuldt at søge hjælp hos en terapeut, hvis det knager i parforholdet.

Derfor kan en god gammeldags analog selvhjælpsbog være første skridt på vejen mod et bedre sex- og samliv. For eksempel psykologen John Gottmans nye bog ' 7 gyldne regler for 2 der lever sammen', hvor den anerkendte forfatter blandt andet forklarer, hvordan man kan redde et parforhold, der er kørt skævt.

Men hvis du er lidt mere moderne og fremme på det teknologiske beat, er en podcast med parterapi-tips og -tricks måske mere dig.

Sexolog og parterapeut Maj Wismann oplyser i en pressemeddelelse, at hun lavet en række podcasts, 'der indeholder både viden, metoder og redskaber til at tackle de udfordringer, et parforhold kan give'.

Bliv lykkelig i dit parforhold

Skam
Ifølge Wismann skammer mange sig over at gå til terapeut, og for dem kan disse podcasts altså være den bedste løsning, idet der er masser af konkrete øvelser, konstruktive løsninger og gode råd på disse lydfiler.

De første fem podcasts, hun har lavet, tager udgangspunkt i de mest almindelige problematikker inden for kærlighedslivet og parforholdet, herunder kommunikation.

De enkelte podcasts er bygget op som interviews, idet de ifølge Maj Wismann giver en bedre ping-pong:
- Jeg har bevidst valgt den metode for at undgå, at det bliver for monotont i forhold til, hvis jeg bare taler, forklarer Maj Wismann i pressemeddelelsen, hvor hun hævder, at de er de første af sin art i Danmark.

Køb hendes podcasts her

Sex bøger om sex

0 kommentarer
Vis kommentarer