Annonce:
Annonce:

Ung pige: Jeg er blotter

Blot til lyst: 20-årige D. viser sig frem for fremmede mænd af spænding og lyst. Vi fulgte hende i toget, hvor 'Ud og se med DSB' fik ny betydning

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Så sidder du der i toget på vej hjem fra en lang arbejdsdag. Du tænker ikke videre over, at en køn, ung blondine sætter sig på sædet overfor - lige indtil hun spreder sine ben og lader dig se op under kjolen…

Singlepigen D. fra den københavnske Vestegn er blotter. Den 20-årige unge studerende tænder på at vise sig frem for vildt fremmede mænd rundt om i bybilledet.

- Første gang, jeg fik smag for at blotte mig, var i en bus, hvor en mand stirrede på mine ben i min korte nederdel. I stedet for at samle benene og kigge den anden vej eller simpelthen bare skynde mig ud af bussen, fik jeg i stedet lyst til at tage magten ved at blotte mig yderlige, fortæller blondinen D., der fandt situationen så pirrende, at hun efterfølgende tog hjem for at tilfredsstille sig selv.

Annonce:

For nylig fulgte en videofotograf eftermiddag i bagdelen på den unge pige for at dokumentere en for hende typisk blotter-tur i byen, blandt andet i toget og på cafe.

For at få reaktioner
- Jeg viser mig ikke frem for at forarge, men simpelthen for at opnå en reaktion hos de personer, jeg nu engang blotter for - og som udelukkende er mænd. Og nej, jeg ikke bange for, at der skal ske mig noget. For jeg gør det på steder og tidspunkter, jeg selv vælger - og ofte kommer det så meget bag på de personer, jeg blotter mig for, at de ikke aner, hvad de skal gøre af sig selv, forklarer D., der i det daglige er meget bevidst om sin indvirkning på mænd.

Derfor kommer det da også ekstra meget bag på de fyre, der ufrivilligt får lov at opleve hende i aktion.

Annonce:

- Efter oplevelsen i bussen for et par år siden, der åbnede mine øjne for en helt ny side af mig selv, har jeg prøvet mine grænser mere og mere af. Men der findes trods alt stadig ting, som fx at blotte sig midt på Rådhuspladsen, jeg endnu har til gode, siger D., der ikke ønsker at vise ansigt af hensyn til familien, der intet kender til den side af hende.

Desuden er titlen ’blotter’ nok heller ikke den bedste reference, når man på et tidspunkt senere i livet skal veksle uddannelsen til et forhåbentlig godt og velbetalt job indenfor finanssektoren, der er D. karrieredrøm.

Farligt er frækt
På toget ind til byen, hvor fotografen var yderligere inspiration for D., gik der ikke mange minutter, fra hun havde slået numsen i sædet, til hun var i fuld sving med at sprede ben og røre ved sig selv. Og var en kontrollør eller politiet tilfældigt kommet forbi, havde hun som minimum fået en advarsel, hvis da ikke kommet en tur med på stationen.

- At det er ’farligt’, er for mit vedkommende en væsentlig del af gamet. Men indtil videre har jeg endnu aldrig rodet mig ud i situationer af blottermæssig karakter, jeg ikke har kunnet klare mig ud af igen.

Annonce:

- Jeg er dog parat til at tage konsekvensen af mine handlinger, hvis jeg en dag skulle bliver snuppet på fersk gerning og eller anmeldt af en mand, der føler sig krænket, siger DSB-blotteren D., der ikke aner, hvordan hun vil gøre, hvis hun en dag selv blev konfronteret med en blotter.

- Jeg har selv tænkt tanken. Men da man jo ikke rigtig kan forberede sig på situationen, har jeg derfor også svært ved af fortælle, hvordan jeg vil reagere. Formentlig vil jeg bare trække på smilebåndet og tænke mit!

Se D. på en blottertur gennem byen her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: