Annonce:
Annonce:

Læsernes hemmelige sextricks

Her er brugernes små 'knep', der anvendes, når skal skrues op for blusset i dobbeltsengen

Annonce:
Følg Sex & Samliv

De fleste af os har små hemmelige tricks, som vi tager i brug, når vi skal give vores sengepartner en ekstra god oplevelse. Vi har fået en række læsere til at røbe deres.

Melanie: Den skal skal vrides
Når man møder en fyr, synes jeg, det er synd, hvis man bruger alle de tricks, som man har samlet gennem årene, alt for hurtigt. Der skal jo være noget, man kan overraske med, indtil man ligesom begynder at finde nye tricks sammen eller udbygge dem, man har.

Annonce:

Jeg har et trick, som virker næsten hver gang. Det er vel egentlig lidt mere et trick, der glæder mig, end det glæder fyren, men de bliver altid helt vildt overraskede over det og synes, det er vildt frækt. Hvis jeg har været i gang længe med selve samlejet, så kommer det et tidspunkt, hvor jeg synes, det bliver trivielt, så i stedet for at begynde at tænke på næste dags gøremål, så kan man blot vride underlivet 30 grader til den ene side, svaje lidt i ryggen og så lige klemme til, så går der ikke længe, før fyren er færdig, og hans ansigt fortæller dig, at det var en fantastisk oplevelse. Det virker i rigtig mange stillinger og er derfor en sikker vinder.

Malene: Er åben om lyster
Jeg er bare mig selv i sengen. Jeg er meget åben omkring, hvad jeg kan lide og hvad jeg vil have, og kan fyrene ikke klare det, er de ikke noget for mig. Men jeg tager styringen, hvis jeg vil have tingene på en anden måde. Min erfaring er, jo mere man er sig selv, og jo mere åben man om tingene, jo bedre og frækt bliver det også.

Ditte: Samler hans hænder
At samle hans hænder over hans hoved og holde dem der, indtil han forstår, de skal ligge der. Jeg flytter dem tilbage, hver gang han vil røre eller gengælde. Det er frækt, fordi de ikke er bundet sammen, og han altså SKAL adlyde, selvom han gerne vil OG har muligheden.

Annonce:

Så stryger jeg ham sensuelt over hele kroppen og skiftevis bider, sutter, slikker, napper, kradser og kilder alt fra den fine hud på inderlårene til den mindre følsomme hud inde i hænderne. Dette gælder mere for en fast kæreste, fordi man skal kende nogle af de gyldne punkter på hans krop for at få ham op at ringe og finde resten.

Liselotte: Knibeøvelser
Jeg har en ret god og veltrænet bækkenbund - det kan være utroligt effektivt at stramme sammen om hans pik, lige på det rigtige tidspunkt. Plus det er super godt for mig også - det ultimative argument for at huske sine knibeøvelser!

Knib den op

Tina: Vrider fra side til side
For at manden også kan ’slappe af’ - selvom han ligger ovenpå mig - så begynder jeg at rokke frem og tilbage, som han gør. Pludselig klemmer jeg underlivet hårdt sammen og vrider fra side til side. Den giver pote - næsten hver gang. Der skal jo ske noget nyt fra gang til gang - ellers bliver det for kedeligt.

Annonce:

Malene: Hans vorter
En af mine favoritter under forspil er at kysse og nusse hans brystvorter. Jeg lader min tunge kører op og ned ad brystvorten med fortænderne, mens jeg suger let. Samtidig lader jeg den ene stive brystvorte lege med hans pikhoved - ind under forhuden - og bruger fingrene godt, da jeg selv elsker at blive nusset hårdt på brysterne.

Nikolai: Slik
Et trick som sådan er det ikke, men jeg har haft gode erfaringer med at slikke hende varieret. Det skal være over det hele... ikke kun skeden og klitoris. Bla. inderlår, maven, bryster, hals. Masser af kælen og kærtegn. Under sex virker det på nogle at tage dem bagfra, mens man stimulerer klitoris. Og så at hygge, kærtegne og sludre efter sex... Det giver gerne mere sex....

Kunsten at slikke hende til orgasme

Rikke: Rider ham
Tricks er der nok af. Men min favorit er helt klart at ride fyren. Der har han udsigt til det hele. Der er ikke noget bedre end at tage styringen. Det plejer fyren nu også at synes godt om. Vend ham om, sæt dig op og læn dig godt tilbage. Jeg plejer at lægge hænderne på hans lår og læne mig tilbage.

Annonce:

Men inden det tager jeg hans arme og lægger dem over hans hoved for at pirre ham lidt. Det er altid lidt sjovt at se, hvor længe han kan lade være med at røre. Enhver pige nyder da at se fyren nyde det.

Camilla: Rollespil
Med min nuværende kæreste er der to trick, der altid giver pote: Hvis jeg lapdancer, mens vi har sex i ske, og hvis jeg klæder mig ud, og vi rollespiller.

Frist ham med frække uniformer

Sten: Sprøjteorgasme
Sprøjte-orgasme til pigerne. Du skal vide, hvordan du skal bruge dine fingre. De piger, der kan og ved, hvad det er - de elsker det. Og dem, der ikke ved, hvad det er, er pisse nysgerrige og vil gerne lære - så du skal også kunne instruere dem. Og det bringer dem helt op under loftet og i bro.

Alle kvinder kan lære at sprøjte

Annonce:

Trine: Blowjob
Årh, et godt blowjob inden, til enten at hjælpe ham med at holde længere eller bare for at varme ham rigtig godt op - det har aldrig taget skade. Alle tiders forspil. Det giver altid pote, og man er sikker på, at han bagefter springer ud efter et håndklæde og gerne lægger den kæmpe indsats, som det kræver at give en kvinde en sprøjteorgasme - men hvor er præmien for blowjob dog vidunderlig.

Har du andre og/eller bedre sextricks? Så send dem til redaktionen. Vi lover at ikke bruge dem uden at angive copyright...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: