Bliv bedre i sengen

Sexlæsning: Sexperten Jakob Olriks nye bog Mer' og bedre sex' genbruger den praktiske og humoristiske stil fra det prisvindende tv-program 'I seng med DR2

Selv om Jakob Olrik og hans bog bliver solgt på hans posterboy-agtige charme, er Mer' og bedre sex' henvendt til mænd.
Selv om Jakob Olrik og hans bog bliver solgt på hans posterboy-agtige charme, er Mer' og bedre sex' henvendt til mænd.

Charmetrolden Jakob Olrik fortsætter sin ligefremme hands on tilgang til sex fra DR2 programmet 'I seng med DR2', der lige har en fået europæisk tv-pris, i sin bog 'Mer' og bedre sex.’

Et yderst personligt opslagsværk med masse af frække fif og fiduser til gør det selv-manden, der ikke orker alt for meget tung teori, føle-føle spiritualitet og hellige afsnit om selvudvikling fra coacingindustriens overdrev, som så mange af lignende værker er fulde af.

I et talesprogsagtigt tempo og let småsludrende sprog fører Jakob den (mandlige) læser gennem en bred vifte af score- og sexteknikker, gennemtestet af forfatteren selv ude i det virkeligeliv pulserende (under)liv. Fra den lette forførelse til den dybe analsex, fra blowjobs til tantasex (igen-igen). Det hele er meget konkret mht. øvelser og stillinger. Ikke så meget pis og dejligt fri for omskrivninger: En pik er en pik og en fisse er en fisse. Og sådan er det hele vejen.

Der er også enkelte afsnit til den kvindelige læser, men målgruppen er mænd. En dansk version af Neil Strauss' 'The Game' - bare med sex og uden kynisme. Den kunne også hedde: Sådan knepper jeg -og fungerer derfor givetvis fint som scorekort ude i byen - for Jakob.

Læs den og bliv bedre i sengen
Vi har fået en kvindelig bruger til at læse bogen for at høre, om Olriks mange tips rent faktisk virker på de der kvinder. Lina, 40 år og bartender fra København, skriver:

’Mer’ og bedre sex' er en yderst inspirerende og informativ bog på det nemme og underholdende plan, dog uden at den bliver plat. Selv skriften i bogen er så stor, at man sagtens kan have et øje på teksten og en hånd i trussen, hvis man føler sig inspireret og tændt.

Under læsningen gik jeg på rejse i mine tidligere og nuværende seksuelle forhold og følte mig bekræftet, værdsat og opløftet som kvinde og især forstået. Det var en fornøjelse at læse om en mand og hans passioneret forhold til sex og kvinder. En mand der virkelig har sat tid af til at elske, nyde og gå på opdagelse og som åbenlyst nyder at dele sine opdagelser og sine praktisk konkrete teknikker med andre mænd. Det giver også et par gode og meget konkret anvendelige råd til kvinder, om mænd og deres ustyrlige(dejlige) pikke og sind.

Jeg ved ikke, om jeg ville have lyst til at dele seng med Jakob Olrik, det kom an på kemi, men jeg ville afgjort elske at elske med en mand, der ville praktisere bare dele af Olriks teknikker og hans begejstring for kvindekønnet.

Mer’ og bedre sex. Jakob Olrik, Gyldeldal.

0 kommentarer
Vis kommentarer