Sådan bekæmper man fri sex i det fri

Med ondt skal ondt fordrives: Store tyre skal forhindre dyrisk sex i engelsk idyl

Det er med tyre som denne, at engelske myndigheder vil fordrive lystne friluftsfolk fra deres fortrukne sexmarker. (Foto: colourbox.com)
Det er med tyre som denne, at engelske myndigheder vil fordrive lystne friluftsfolk fra deres fortrukne sexmarker. (Foto: colourbox.com)

Lokale myndigheder i engelsk flække vil forhindre overdreven sex i det fri ved at lade tyre bruge marken, hvor de liderlige englændere lader lysterne få frit spil.

Det kaldes ’dogging’ og er grundliggende set folk, der mødes på udvalgte hot spots og dyrker sex. Ofte med nogen eller nogle, de slet ikke kender.

Men aktiviteterne på en mark ved Hog's Back tæt på byen Puttenham er blevet for meget af det gode for de lokale. Mere end 300 indbyggere fra Puttenham har klaget til de lokale myndigheder, og forældrene fra en børnehave, der har udsyn over rastepladsen, hvor der tilsyneladende er heftig aktivitet dag og nat, vil have pladsen nedlagt. Men byrådet har en bedre ide: Lad (brunstige?) tyre græsse der.

En beboer udtaler til telegraph:

- Hvordan kan de tro på, at en flok tyre vil forhindre folk i at have sex? Det er jo næsten for latterligt at tænke på. Tror de virkelig, at et flok perverse mennesker vil miste lysten pga. et par tyre i nærheden? Det vil sikkert gøre dem endnu mere liderlige.

Pudsigt nok er det ofte børnene, de oprørte gemmer sig bag, når de skal protestere mod ting, de finder anstødelige.

Vi har tidligere skrevet om et lignende dansk fænomen - dog uden brunstige tyre og emsige lokale.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere