Annonce:
Annonce:

Mænd: Sådan ta'r vi hende i to'eren

Ikke for sarte sjæle og numser: Danske mænd fortæller, hvorfor de synes, analsex er frækt

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Op med 80 procent af vores mandlige læsere synes, at det er ophidende at bruge bagindgangen. Her fortæller nogle af dem hvorfor.

Læs: Derfor elsker pigerne analsex

Bo: Hun skal nyde det
Jeg tror, der er rigtig mange kvinder, der kan lide det det, og det er jo fedt for os mænd, som også godt kan li’ det. Analsex er godt, når kvinder viser/siger, at hun er vild med det, når manden kan mærke, at det ikke er noget, hun gør bare for at være med på moden eller gør det for mandens skyld, men virkelig giver sig hen og viser hun, nyder det - det er det bedste, der findes!

Og så er det kanon frækt, når man har et par fingre oppe i fissen samtidig og den anden hånd på et blød bryst - det er enhver mands drøm, hvis man er til analsex.

Annonce:

Når man har prøvet nogle gange, et det for vildt lækkert, især hvis man smører sig ind i noget glidecreme. Sidste gang fik den ikke for lidt. Det vil jeg tænke tilbage på, for det var noget, der kunne tage pusten fra enhver mand.

Mit råd: Giv jer god tid, og lad pigen bestemme dybden og farten til at starte med, for en ting er sikkert: Når først hun er tændt, må man godt give den lidt gas og støde igennem - bare I husker at bruge lidt olie, og hun er tømt og ren.

Tue: Snigeren kan ikke anbefales
Synes, analsex er mega frækt. Tænder på det og nyder at give det. Ikke at det er så meget bedre end almindelig penetration, men det er mere følelsen af det. Pigerne er lidt svære at overtale til det, og snigeren kan absolut ikke anbefales. Dog kan langt de fleste overtales, hvis man har set dem i et stykke tid. Nogle piger elsker det, men det er et fåtal, desværre.

Annonce:

Claus: Skyl ud
Det er godt, når en kvinde tør nyde det - kan hun det, så synes jeg altid, det er godt. Undtagelsen kan dog være, hvis hun ikke har ’skyllet’ sig indvendig, og der kommer alt for meget afføring til syne – på det område er jeg ret sart. Det er pisse frækt, fordi det er lidt forbudt - og så føler jeg mig som mand, når hun totalt har overgivet sig.

Sidste gang var med min nuværende partner - vi dyrker det meget, for hun er lige så vild med det som jeg. Gode råd til mændene: Vær forsigtig fra starten, det gør ondt på hende. Brug masser af olie eller glidecreme.

Steffan: Må ikke gøre ondt
Jeg sagde til min kæreste, at det var en af de ting, jeg skulle prøve i mit liv, så hun ville gerne give mig det. Den allerførste gang var frækt, fordi det var noget, jeg gerne ville prøve, så jeg lagde en masse frække tanker i det. Min partner var nu mere forberedt på smerte, så det var knapt så frækt, at hun havde ondt.

Annonce:

Man ved godt, at det vil gøre lidt ondt på hende, så man er selvfølgelig blid, men ideen om, at hun slet ikke nyder det, tager lidt det frække ud af det. Sidste gang, jeg prøvede det, var frækkest, fordi det ikke gør så ondt på hende mere, så hun kan faktisk nyde det. Jeg kan gå lidt hårdere til den, og det gør det så meget bedre for mig. Desuden kom hun også en enkelt gang, hvilket gjorde det endnu mere frækt! Hvis det bare er mig, der ’tvinger’ min pik i hende, uden at hun vil, så taber det værdi.

Sten: En del af s/m
Jeg dyrker meget s/m, og som en del af en s/m-leg er det rigtigt godt. For det første kan det bruges som ’straf’ mod nogle piger - for det andet skal en god slavinde bare stå til rådighed med alle sine tre huller, som Herren kan bruge, som han ønsker. Desuden har jeg endnu ikke mødt en kvinde, der ikke har kunnet lide at få en finger i røven, mens jeg slikker hende.

Per: Hun skal bede om det
Det er godt, når kvinden godt kan lide det - eller ligefrem beder om det. Det er skidt, når det gør ondt på hende, og hun så spænder i anus i stedet for at sige stop. Jeg har prøvet det en del gange med forskellige kvinder og det har kun en enkelt gang været en dårlig oplevelse. Hun var for dårlig til at åbne op og slappe af i anus. Et råd er: At være enige om det, slappe af i anus for kvinden, og manden skal tage den meget med ro.

Morten
Analsex er super dejligt. Det er skidt, når det gør ondt på kvinden, og super dejligt, når hun nyder det for vildt. Bare det at trænge ind i det lille, stramme hul og bare mærke det omslutte pikhovedet, er frækt.

Læs: Derfor elsker pigerne analsex

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: