Test af 'Sex and the City'-dildoer

Erotiksite prøvekører 'pearl divers', der blev verdenskendte i tv-serien om singleliv, sex og shopping

Det er ’Sex and the City'-tid, film nummer to er landet til lunkne anmeldelser og lange køer af cafe latte-drikkende og shoppingliderlige kvinder i alle aldre ved biograferne.

Derfor er det helt på sin plads, når erotiksitet side6.dk tester såkaldte rabbits (kaniner) eller pearl divers, som blev verdensberømt i første sæson af new yorker-serien, da karakteren Charlotte fik øjnene - og underlivet - op for multistimulatoren.

Sexlegetøjet stimulerer kvinden indvendig i skeden og på klitoris på en og samme gang.

For testkvinden Joan fra sexsitet side6.dk er pearl divers næsten orgasmesikre:

- Benytter man legetøjet efter hensigten, så er chancerne endda meget store for, at stimulationen - endda hver gang - ender med orgasme, lyder det fra legetøjseksperten.

Her er læserne frækkeste sexlegetøj

Tævet til orgasme
Her er et uddrag af testen på side6.dk:

I mere end 10 år har jeg og min mand med jævne mellemrum været brugere af pearl divers - og fortsat er der intet sexlegetøj på markedet til kvinder, oplevet med mit underliv, der overgår denne genre.

Enhver pearl diver (navnet kommer af, at skaftet i de fleste af apparaterne er fyldt med roterende perler/kugler, der stimulerer en indvendig i skeden) kan give mig orgasme, hvis jeg giver den chancen. Og så er der de af slagsen, der kan klare opgaven på et halvt minut eller mindre.

En af disse, altså de seriøst gode af slagsen, er netop denne, Jessica Rabbit, hvis vibrationer er mere brummende end summende - jeg kun oplever som positivt.

Selv om jeg er vant til ret hurtigt at komme ved brugen af en pearldiver, fik jeg overraskende hurtigt orgasme med min nye Jessica Rabbit. Jeg fik endda hele fire eller fem af slagsen, før jeg var fuldstændig færdig. Men så var jeg altså også HELT færdig!

Så tommelfingeren helt op - månedens klare testvinder.

Læs hele testen her

1 af 2 På sex-shopping med city-tøserne.
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen