Har sex med 30 mænd af gangen

Heidi på 30 havde et lidt kedeligt sexliv. Men så begyndte hun at swinge sammen med sin mand, og nu kan hun ikke få nok

- Når vi arrangerer gangbang, hvor Heidi er i centrum, er vi begge naturligvis med til at bestemme, hvem der får lov at være sammen med hende, fortæller Niels. (Foto: FIlli Foto)
- Når vi arrangerer gangbang, hvor Heidi er i centrum, er vi begge naturligvis med til at bestemme, hvem der får lov at være sammen med hende, fortæller Niels. (Foto: FIlli Foto)

For et lille års tid siden havde 30-årige Heidi et helt almindeligt sexliv med sin to år ældre mand. Endda et lidt kedeligt og rutinepræget sexliv, hvor intet hverken nyt eller spændende skete.

Men så blev skeen taget i den anden hånd, hvorpå de slukne hormoner atter kom i kog.Parret begyndte at have sex med andre par, piger og fyre, både privat og i sexklub.

Tager billeder af konen
Vi møder parret til et særarrangement i klubben Swingers No. 1 i København. Her skal hun være sammen med op til 40 mænd. Samtidig bliver det filmet til den nye pornoportal SexiDanmark.nu, hvor du kan se det nu.

- Heidi har været centrum i et gangbang (mange fyre om én pige, red.) mange gange. Både i forbindelse med private sexfester og i sexklubben Swingers No. 1 på Østerbro i København, fortæller Niels, Heidis mand, der ikke blot accepterer, men i høj grad også tænder på - og tager billeder af seancen - når hustruen bliver ordnet af en stor flok fremmede mænd.

- Jeg har endnu ikke oplevet, at hun har fået nok. Så vi kan vel dårlig tale om grænser med hensyn til gangbang, da grænsen ikke er nået endnu. I forbindelse med en tidligere swingersfest, var hun fx på madrassen næsten fem timer i træk, kun afbrudt af ganske korte pauser, når hun skulle have noget at drikke.

- Så jeg vover den påstand, at Heidi er mere eller mindre umættelig seksuelt, fortæller hendes ægtemand gennem mere end 10 år, der ikke når sin kone til g-strengen, når det handler om den mere fysiske del af sexlivet.

Bestemmer begge to
- Når vi arrangerer gangbang, hvor Heidi er i centrum, er vi begge naturligvis med til at bestemme, hvem der får lov at være sammen med hende. Men er man blot pæn og renlig og ikke alt for gammel, max 45-50 år, samt forstår at opføre sig ordentligt, når det går løs, så er man som regel mere end velkommen.

- Og vi har ikke en øvre grænse for deltagerantallet, fortsætter Niels, der indimellem bliver nødt til at hive en mand eller to af, hvis vedkommende fx ikke arbejder seriøst for sagen. For ikke kun tænder hustruen på at være sammen med rigtig mange mænd, en efter en - og som regel både i det ene og andet hul - det skal også være lige på og hårdt. Ikke noget med alt for lange pauser og snegletempo over hoftebevægelser. Det handler om at kneppe igennem.

Får aldrig nok
- At det er mig, der konsekvent udtaler sig til pressen og ikke Heidi, hænger sammen med, at hun er alt for genert og tilbageholdende - paradoksalt nok, smiler Niels, da formiddagens gangbang er vel overstået - og endnu engang uden, at Heidi sådan helt havde fået nok.

- Vi havde håbet på flere, men ’kun’ i omegnen af 30-35 mænd dukkede op og deltog. En del blev formentlig væk på grund af fotografen. Til gengæld var flere af fyrene så på to eller tre gange hver. Så ingen tvivl om, at Heidi har fået en rigtig god oplevelse. Men hun kunne også sagtens have blevet ved!

- Men den oplevelse gemmer vi så til næste gang, hvor jeg så bliver den eneste, der tager billeder, siger Niels, hvis hustru har enfantasi om blive taget af op imod 100 fyre. Et pænt, rundt tal, som da også er lidt af et mål at sætte sig.

Du kan skrive til Niels og Heidi på www.swingerdating.dk - her har de profilnavnet par29og31.

0 kommentarer
Vis kommentarer