Annonce:
Annonce:

Tal roligt - og få sex

Ny undersøgelse peger på, at mænd med monotone stemmer scorer bedst

'Lyt til mig, når jeg med rolig stemme siger, du skal tage med mig hjem...'
'Lyt til mig, når jeg med rolig stemme siger, du skal tage med mig hjem...'
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Når soulcrooneren Barry White gav den som sengekonge med dyyyb stemme, cremet vellyd og maskulin modulation, gik det tilsyneladende lige i trusserne på de kvindelige lyttere.

På baggrund af at tidligere undersøgelser har vist, at fertile kvinder foretrækker mænd med dybe stemmer, har antropologer fra blandt andet University of California lyttet nærmere på mænds stemmer.

Det fremgår af deres undersøgelse 'Voice Correlates of Mating Success in Men: Examining “Contests” Versus “Mate Choice” Modes of Sexual Selection', publiceret i 'Archives of Sexual Behavior.'

I denne undersøgelse skulle 111 mænd konkurrere med en anden mand om at få en date med en kvinde. De optagede samtaler blev analyseret for fem non-lingvistiske elemnter, blandt andet grundlæggende frekvens (dyb eller høj) intensitet, varighed og vokallængde.

Når forskerne havde modregnet faktorer som alder og holdning til tilfældig sex, kunne de konstatere, at mænd med en monoton stemme og et dominerende sprogbrug over for andre mænd også havde haft fleste sexpartnere det forløbne år. Til gengæld var der i denne undersøgelse ingen sammenhæng mellem en dyb stemme og antal tidligere sexpartnere.

Kan læres
Til ekstrabladet.dk forklarer lederen af undersøgelsen David Puts, at man i et vist omfang ville kunne lære denne scorestemme:

- Et stykke hen ad vejen har vi bevidst kontrol over vores stemme, men hvis vi bliver nervøse, stressede eller bange, kan det være svært at holde denne rolige stemmeføring.

Og så ikke et ord om hypnose...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: