Brugte trusser til salg

En lille udvalgt skare af kinky mænd og frimodige piger har et fælles mål: Køb og salg af beskidte trusser på nettet

Diana har en hobby: Hun sælger sine brugte trusser på nettet.
Diana har en hobby: Hun sælger sine brugte trusser på nettet.

Hvad er det, der driver mænd til at betale for at få en ukendt piges piges godt brugte undertøj. Og hvad får pigerne til at sende noget så intimt til fremmede mænd.

For sexolog og parterapeut Katrine Berling er det et fint udtryk for, hvor sjov og mangefacetteret seksualiteten er, og samtidig viser det, at nettet hjælper folk med lidt anderledes lyster til at finde hinanden

- Nogle vil måske mene, at kvindens salg nærmer sig prostitution, og at mandens trang er pervers. Men jeg synes, det er sødt og faktisk lidt uskyldigt. Mændene tænder på den forbudte lugt af kvinde. Og kvinders trusser er i høj kurs, især hvis manden kan se, hvem trusserne har siddet på. Det er vigtigt for, at hans fantasi kan fungere, at det ikke bare en helt anonym kvinde.

Oftest hører selve udvekslingen og dialogen omkring, hvilke slags trusser det skal være, og hvor beskidte de skal være, med til legen. For de her mænd er det ikke nok bare at gå ned i en automat og hente dem, som man vist kan i Japan, forklarer Katrine Berling, der selv har sendt sine trusser til mandlige bekendt, som hun vidste tænde på det.

Onani
De beskidte trusser kan bruges til at lægge over ansigtet, mens han onanerer, forklarer Berling:

- De kan gemmes i en skuffe, tages frem og snuses til, indtil de ikke har mere i sig. Nogle tager dem også på for derigennem at føle sig tættere på kvinden, der solgte dem til ham.

- Og var der en, der ville betale mig 1000 kr for et par, sender jeg da gerne et par med posten, siger sexologen med et skævt smil.

Dirty Diana
Man bliver ikke rig af at sælge sin brugte trusser, men det er heller ikke altid pengene, der driver værket. Nogle gange følger der nogle fantasier med. Sådan var det for Diana, som vi har talt med. Den 26-årige københavner vil gerne være anonym, men på side6.dk fortæller hun om, hvordan hun kom på idéen om at sælge sine brugte trusser:

- Jeg har altid været nysgerrig omkring seksualitet og sad en dag og læste på nettet. Jeg faldt så tilfældigvis over en pige, som solgte sine trusser. Det synes jeg lød vildt frækt og spændende, så det besluttede jeg mig for, at jeg også ville prøve. Men jeg var lidt usikker på, hvordan jeg skulle komme i gang, da jeg ikke er nogen ørn til IT og ligesom skulle have en vej til kunderne.

Den første gang
Snart mødte Dirty Diana en fyr, der kunne hjælpe hende med hjemmesiden, og en uge efter var hun igang på brugte-trusser.com.

- Første gang, der kom en bestilling tænkte jeg, er det nu rigtig? Er der virkelig nogen, som vil betale for min brugte trusser? Men da der et par dage efter var overført et beløb til min konto, så var det jo med at få sendt min trusse af sted. Jeg gjorde meget ud af, at den nu også duftede af noget. Jeg tænkte, han må ikke blive skuffet.

- Efter et par dage fik jeg en længere mail fra ham om, at han aldrig havde fået så fræk en trusse før, og han helt sikkert ville bestille igen. Han havde åbenbart prøvet andre. Det tændte mig rigtig meget, og så fik jeg endnu mere mod på det. Og den dag i dag gør jeg stadigvæk meget ud af, at dem, som bestiller, ikke skal blive skuffede, men får en fræk oplevelse.

Læs: Sexduft på flaske

Særlige ønsker
Mange kommer med særlige ønsker, som er blevet afvist andre steder.

- Men jeg altid været nysgerrig omkring seksualitet, så for mig er der ikke noget som er for underligt. Jeg har selvfølgelig mine grænser, men ellers er jeg normalt med på det meste.

Der er sikkert mange forestillinger om, hvem der bestiller brugte trusser på nettet, men som sædvanligt med fordomme er sandheden mere nuanceret.

- Det er alle. Ung som gammel. Dem med kone og børn, singles og enkelte gange har jeg også fået bestillinger fra par. Ganske vist kan man godt tjene nogle penge på at sælge brugte trusser, men man bliver ikke rig, og der er da også andre belønninger for Diana.

- Jeg gør det ikke for pengene, så meget er der altså heller ikke at komme efter. Jeg gør det primært, fordi det tænder mig at vide, at en fræk fyr sidder derhjemme og leger med sig selv og tænder på mine dufte, som er noget meget personligt, uden at han ved, hvem jeg er.

Læs: Jeg sniffer brugte trusser

Elsker lokkede
Ikke alle går ind i trussesalget med et lige så målrettet og professionelt blik som Diana. Vi mødte 37-årige Karin fra Århus, der blev lokket til trussesalg på gulside.dk af en elsker:

- Han tændte rigtig meget på mine trusser, også når de var brugte og duftede friskt af liderlig fisse. Det syntes jeg var frækt, og på et tidspunkt overtalte han mig til at sende et par helt friske og fugtige trusser til ham. Jeg onanerede i dem på cam for ham. Efter sørgede jeg for, at de ville holde sig friske og fugtige så længe som muligt, og sendte dem med posten til ham. Et par dage efter var det så hans tur til at onanere på cam for mig. Der sad han så med mine små g-strengstrusser, duftede til dem, duftede min fissesduft, slikkede på dem og brugte dem så til at onanere i.

Læs: Elsk med hud og hår

Saftige
Senere blev Karin overtalt til at begynde sælge sine brugte trusser:

- Det, jeg syntes, var frækt ved det, var, at det var noget, jeg gjorde sammen med min elsker. Jeg lavede en mindre annonce på nettet og blev kontaktet af forskellige mænd med ønsker om ’saftige og velduftende’ brugte trusser. Det var frækt og liderligt opfylde de her mænds ønsker.

- Jeg gjorde det, at jeg gik i trussen, tog billeder af det, og mens jeg onanerede med dem på og opfyldte forskelligt ønsker/bestillinger, også de lidt mere bizarre. Billeder, trusser og en beskrivelse af min nydelse, når jeg opfyldte den enkelte mands ønske, blev sendt til køberne. Desuden udbad jeg mig altid svar, hvor mændene fortalte, hvordan de havde nydt mine trusser. De fleste ville have flere sendinger. Men jeg holdt op med at sælge, da mit forhold til elskeren sluttede.

Læs: Sådan lokker du kæresten til kinky sex

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere