Frække mobilfotos gør os høje

Man behøver ikke at være syngende rengøringsassistent med drømme om noget større for at 'komme til' at sende nærbilleder af kampklare kønsdele

Følg Sex & Samliv

Talent-Michael, syngende rengøringsassistent, er kommet på forsiden af Ekstra Bladet, fordi han kom til til at sende et billede af sin penis til en massør med body builder-erfaring. Men han er absolut ikke den eneste, der har leget den leg. Mange af vores læsere har i anfald af lige dele erigeret kådhed og våd ekshibitionisme prøvet det.

Læs senere i dag: Læsernes frække oplevelser med chat og mms

Vi spurgte Sexolog og parterapeut Rikke Thuesen om, hvorfor det tilsyneladende er en næsten gængs måde at kommunikere på - og om hvorvidt det er utroskab er sende et billede af sine kønsdele til en anden end sin vanlige partner.

- At sms og chatfora og lignende har øget vores mulighed for at afprøve grænser, udfordre hinanden - og også vove os ud, hvor isen ikke altid bærer - er ikke nogen hemmelighed, siger Thuesen:

Utroskab og især flirt er øget markant, efter takt med at det er blevet lettere at kommunikere uden vores partners vidende. Og det kan være svært at skelne mellem rigtigt og forkert og vide, hvornår man krydser den magiske grænse og er gået over stregen.

Læs: Vi er liderlige på webcam

Kick
- Jeg tror, det giver os et spændingskick, når vi sender frække billeder til folk, vi ikke kender. Det at sidde i hemmelighed og fyre billedet af via mms eller pr. mail og forventningsfuld vente på responsen. Det at skulle afvente reaktion og se, hvad man får igen, og så se, hvordan det udvikler sig, øger adrenalinet, og man føler, man lever, siger Thuesen.

Man ser, at folk i ganske udmærkede parforhold har en hemmelig kommunikation med fremmede, ikke fordi de har lyst til at føre det ud i livet - og de ville ganske sikkert springe fra, hvis tilbuddet kom - men blot fordi suset i kroppen giver dem en forløsning og glæde, de måske savner, mener Thuesen.

- Der er mange, der har for lidt passion, lidenskab og spænding i deres liv, og så kan den lette løsning være at søge det på den måde. Det er lidt ligesom, når man som lille gjorde noget, der var lidt uartigt, og man godt vidste, at man var i grænseland, men forventningen, spændingen og suset gjorde, at det var risikoen for at blive opdaget værd.

Uskadeligt
I princippet er det ganske uskadeligt, hvis det bliver ved et billede, men desværre er behovet for spænding nok stadig til stede, og det øger risikoen for at gå endnu videre - og så bliver det virkelig farligt for at parforhold, mener Thuesen:

- Så tag i stedet at se lidt på dit liv og parforhold, og find ud af, om der er noget, du savner, og hvordan du kan berige dig selv på andre måder end ved at sende intime billeder til fremmede - man ved jo aldrig, hvis indbakke billedet risikerer at ende i.

Læs senere i dag: Læsernes frække oplevelser med chat og mms

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind