Læserne: Derfor sender vi nøgenfotos

Syv læsere fortælller, hvorfor de tænder på at sende frække billeder på mobil og mail

Følg Sex & Samliv

Talent-Michael er ikke den eneste dansker, der har haft travlt med at sende frække fotos af sig selv. Over halvdelen er vores kvindelige læsere har pirret partnere med intimbilleder. Det samme har 40 procent af mændene.

Læs: Frække fotos giver et kick

Susanne: Gerne med legetøj
Når en god fræk kontakt er skabt, enten via chat eller (tidligere) på dating sites, får de gerne et billede af bryster og kusse - og gerne mens jeg bruger legetøj.

For mig er seksualiteten vigtig, og derfor snakkes der sex ret tidligt, og derfor finder jeg det naturligt og frækt at sende lidt billeder via mms eller mail. Jeg sender dog aldrig billeder med ansigtet, der går en grænse - måske mere i forhold til, hvis de skulle blive misbrugt senere.

Thomas: Vi bytter
Jeg sender ofte frække billeder til min kæreste og får også billeder af hende. Vi kan godt lide at friste hinanden og har nærmest denne lille leg med hinanden, så vi får mere lyst til hinanden og glæder sig endnu mere til at flå tøjet af hinanden.

Bettina: Ophidsende at tænde mænd
Jeg har sendt mange frække billeder og videoer, både som mms, mails og har også dyrket websex.. Hvilket jeg stadig gør. Nu har jeg fast partner, men før ham fandt jeg det spændende, frækt og utroligt ophidsende, at jeg kunne tænde mænd langt væk via cam. Det kunne være én, jeg havde mødt via Facebook, hvor jeg har en hemmelig gruppe med mine billeder. Hvis han virkede spændende og fræk nok i mails/chat, kunne jeg sagtens finde på at bede om billeder af ham, eller spørge, om han ville cam lege med mig.

Karina: Sky ekshibitionisme
Jeg har sendt frække billeder til min nuværende partner og også til tidligere partnere via mail og sms. En tidligere partner havde jeg jævnligt camsex med, da vi ikke sås ret tit. fordi vi boede i hver sin del af landet.

Min nuværende partner har jeg sendt mms til, og jeg ved, han brygger på små opgaver, jeg skal løse for ham og så ’dokumentere via mms eller billeder på mail. Jeg er egentlig ret blufærdig, og alligevel har jeg denne ekshibitionist i mig, som bare tænder på, at de min krop tilgængelig for andres blikke.

Sten: Turn off for pigerne
Jeg har sendt billeder af mig selv til mulige dates på nettet, men det er aldrig frække billeder, da erfaringen siger, at pigerne synes, det er turn off. Jeg nyder selv at modtage frække billeder, så mine partnere sender ofte frække billeder til mig.

Jeg tror, at mange mænd sender frække billeder, da de fejlagtigt tror, at pigerne tænder på det, bare fordi mændene selv tænder på de frække billeder. Men jeg har hørt så mange piger sige, at det er klamt med pik-billeder, så det er smart at tjekke med modtageren, inden man sender noget afsted.

Theis: Frækt med den ægte vare
Jeg har webcam-chattet et par gange. Mest fordi det var lidt spændene med ægte action i stedet for pornofilm. Har nogle gange brugt frække billeder til at tease piger, som jeg har flirtet lidt med. Det virker også ganske fint, men det er nu ikke, fordi det giver mig et kick at sende et billede af min pik rundt til folk.

Julie: Bryster til kæresten
Jeg sender af og til en mms med mine bryster til min kæreste, når han er på arbejde, til hans store begejstring, men også frustration. Begejstret fordi han lige får en reminder om, hvad der venter på ham derhjemme, og frustrerende, fordi han synes, det er svært at passe sit job med en pludselig stådreng på. Jeg har aldrig sendt billeder af mig selv til fremmede eller tilfældige, og jeg tror, at folk gør det for at opnå en form for bekræftelse.

Læs: Vi er liderlige på webcam

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind