Annonce:
Annonce:

Test af penisringe

Det er ikk’ så ringe endda, lyder dommen fra side6.dk’s testpar

Det er disse seks penisringe, der bliver testet på side6.dk.
Det er disse seks penisringe, der bliver testet på side6.dk.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

En penisring er ikke bare en penisring. Som udgangspunkt er en penisring blot et gummibånd, man placerer om penisroden, før den er blevet helt stiv. Den holder blodet ude i den erigerede penis, der så holder sig stiv og tyk. Alligevel er det betydelige forskel på markedets mange tilbud.

- Enhver glad mand, der går op i, hvordan ’dyret” mellem benene tager sig ud og fungerer under sexakten, burde kraftigt overveje at anskaffe sig en eller flere pikringe - til glæde og fornøjelse for både sig selv og partneren, siger Frank, der på Danmarks største erotiske portal side6.dk sammen med konen Joan hver måned tester sexlegetøj.

De har dannet par i mere end 10 år, arbejdet med sex og sexlegetøj i ligeså lang tid - og har lige fra dag eet haft voksenlegetøj med i sengen for at krydre sexlivet.

- En pikring, der fungerer efter hensigten og passer i størrelsen, er det mest enkle, billige og nemme stykke sexlegetøj/hjælpemiddel at kaste sig over. Samtidig giver brugen en synlig og mærkbar effekt, forklarer Frank, der sammen med Joan har fundet testens seks produkter på danske netshops med et bredt udvalg af sexlegetøj.

Læs hele testen her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: