Kvinde - kom nu ind i sexlegen

Frem i trusserne: Mænd efterlyser flere frække ideer fra kvinder

Følg Sex & Samliv

Mænd er med på den værste, og de savner, at kvinderne kommer ud af busken og tør kaste nogle frække ideer ind i sexlegene.

Det er den klare konklusion på en afstemning, vi havde på ekstrabladet.dk i sidste uge: Hele 95 procent af vores mandlige læsere ønsker mere initiativ fra kvinderne.

Læs: Mænd er med på den værste

Frem i trussen
Vi spurgte sexolog og parterapeut Rikke Thuesen, hvad der er galt med de der kvinder, og hvad begge køn kan gøre for at lokke kvinderne længere frem i trussen.

- Man får jo lyst til at give sine medsøstre en kærlig opsang og bede dem om at sætte gang i kreativiteten og fantasien og så tage noget initiativ og forkæle deres dejlige mænd, lyder det fra Thuesen, der mener, at det er en win-win situation, hvis kvinderne kommer mere ind i kampen.

- For det første får man en glad mand, og glade tilfredse mænd er meget mere omsorgsfulde og kærlige og hjælpsomme og i overskud, så når man glæder hinanden, giver det mere energi til forholdet.

- Herudover bekræfter det ham i, at han er fantastisk. Vi kender jo selv: Det er vidunderligt at opleve mandens beundring og begær, og han har det på samme måde.

Stærk og beundret
En mand, der oplever, hans kvinde virkelig viser, at hun begærer ham, at hun vil have ham, og at hun ikke kan få nok af ham, føler sig stærk, dejlig og beundret - og det fortjener han jo også, mener Thuesen.

Og så er der det med kontrollen:

- HJan har også brug for indimellem ikke at skulle tage ansvar og være den styrende. Han synes også, det er sjovt at tage imod og bare nyde. Så husk også at give ham den gave.

Læs: Piger kan ikke spille op

Kvinde - sådan kommer du af busken
Hvis du har svært ved at komme i gang med at være den initiativrige kvinde, er her nogle råd fra sexolog Rikke Thuesen.

- Surf på nettet - find forskellige genre, stillinger, situationer, lege eller gode råd, du kan kopiere og bruge.

- Snak med veninderne - hvad er deres forførelseslege og små sextricks - og lån dem.

- Sæt tid af til det - ofte forsvinder initiativet, fordi sex kommer sidst på ’to do’-listen, og når så alt det andet er ordnet, så orker man det ikke: Beslut dig for, hvornår du vil gøre det, og gør det så.

- Hold af dig selv - når du føler dig smuk og dejlig, er det også lettere at give sig hen og lege den legesyge panter, så gør lidt for dig, der kun er for dig, for jo gladere og mere tilpas du er - jo mere tør du også tage initiativet.

- Spørg ham, hvad han har lyst til - sig at du har læst denne her artikel, og at du gerne vil være mere initiativrig og bed ham sige, hvordan du kunne gøre det lige efter hans smag.

- Vær ikke bange for et nej - hvis du af og til føler, du har prøvet, og at du er blevet afvist, så husk at det ikke er dig som person eller kæreste, han afviser, det er bare sex lige nu. Måske er han træt eller grubler over noget. I stedet for at trække dig tilbage eller stoppe med at være den, der tager initiativ, så bed om et kram og et kys.

Joan Ørting: Sådan bliver du en frækkert

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.