Så skal der scores, drenge!

 Svært ved at tale med kvinder? Læs scoreekspertens råd

Gik du alene ind i det nye år? Vi har fået en scorekunstner til at give en række råd til at få kvinder på krogen.
Gik du alene ind i det nye år? Vi har fået en scorekunstner til at give en række råd til at få kvinder på krogen.

Hvad er der med de kvinder? Hvorfor er det så let for nogle mænd at komme i kontakt med dem og så håbløst svært for andre?

Nøglen er selvtillid. Og det er bl.a. det, Malte Lange fra Enrigtigmand.dk prøver at formidle til scorelystne fyre, som ikke har succes hos kvinderne.

Malte Lange har en kæreste, men da han var single, dyrkede og videreudviklede han scorekunstneren Neil Strauss’ scoreregler fra ’The Game’.

Han fandt ud af, at han var så god til at få kvinder på krogen, at han begyndte at undervise i ’spillet’, og i dag har han en virksomhed, der udelukkende er bygget på at lære mænd at score og tale med kvinder.

Ikke Brad Pitt
– Man behøver ikke ligne Brad Pitt eller være styrtende rig for at møde kvinder, fortæller Malte Lange.

– De fleste kvinder vil gerne tale, når de er i byen. Det handler bare om, hvordan man taler med dem. Og at kropssproget, det man siger og det man gør, hænger sammen. Så man ikke står usikkert med skuldrene op over ørerne og nedadvendt blik og fyrer friske replikker af. Det hænger jo ikke sammen.

Ti frække fif
Malte Lange har ti frække fif til at få kvinder på krogen. Læs dem, og øv dig næste gang, du er i byen.

1: Alfa og omega er at gå i byen med andre, så der er en god stemning mellem jer. Målet skal ikke være at jage, men at have det sjovt.

2: Lær at aflæse kvinder og deres kropssprog. Hvis I har haft øjenkontakt et par gange, og hun ser tilbage mod dig, er der stor sandsynlighed for, at hun er interesseret i at tale med dig.

3: Find en universel sætning, du altid kan indlede en samtale med. En sætning, som du kan udenad. Så er man ikke bange, når man kontakter en fremmed pige. Det skal ikke være de platte ’Hvor har du en god røv’, men gerne et spørgsmål, så hun bliver nødt til at forholde sig til noget. Det skal ikke være et spørgsmål, man kun skal svare ja eller nej til.

4: En klassiker er ’mine venner og jeg har siddet og diskuteret… Hvad mener du?’. Det er en rigtig gammel scorereplik, som kan være god, men den er snart så slidt.

5: Når du har kontakt, kan du smådrille lidt på en sjov måde. Ikke nedgøre ved f.eks. at tale om vægt med en overvægtig pige.

6: Hvis kvinden spørger, om du giver en drink, skal du afvise blankt. Du kan sige: ’Det skal jeg nok, når du har købt en til mig’. Hun skal vide, at du ikke har brug for at købe hendes tid. Senere er det ok, men ikke i starten.

7: Gå i byen med kvindelige venner. Det gør dig lidt mere spændende og viser, at man taler godt med kvinder.

8: Det er ok at gamble, men vær realistisk. En kvinde, der er otte gange flottere end dig, er nok temmelig svær. Men jeg har set masser af grimme fyre med smukke kvinder.

9: Hvis du er meget nervøs, kan du øve dig ved at tale med andre fyre i baren. Om fodbold eller andet – bare for at øve dig i at tale med fremmede.

10: Det handler også om udseende, så sørg for at klæde dig pænt og se velplejet ud.


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere