'Nogle passer mennesker, jeg boller dem'

Årets frækkeste artikler: - Jeg er en lykkelig luder. Det er nemt, bekvemt og somme tider rigtig sjovt. Sådan siger den 44-årige sexarbejder og husmor Majbritt

- Jeg er jo ikke narkoman, og jeg sidder jo ikke og græder eller er ulykkelig. I forhold til mine venner og familie er jeg jo stadig den Majbritt, som de kender. (Foto: Bastian Jr.)
- Jeg er jo ikke narkoman, og jeg sidder jo ikke og græder eller er ulykkelig. I forhold til mine venner og familie er jeg jo stadig den Majbritt, som de kender. (Foto: Bastian Jr.)
Følg Sex & Samliv

(Som et led i vores juleserie med de mest populære artikler på sex&samliv i 2009 genudsender vi denne, som fik 162.314 sidevisninger).

- Jeg blev skilt for seks år siden, og det var ti år for sent. Men jeg stod der med en kæmpe gæld, og så har jeg jo altid oplevet, at mænd tændte på mig, så jeg tænkte, hvorfor så ikke bare få penge for det?

Sådan siger den 44-årige sexarbejder og husmor Majbritt til det erotiske site Side6.dk, hvor du kan læse et langt interview med den selvklærede lykkelige luder.

Mange kunder
Siden har der været en del kunder igennem Majbrits forretning, men det skal være den helt rigtige type, for kontoret ligger hjemme i soveværelset.

- Jeg siger nej til mange, men det foregår på den måde, at når min telefon er åben, så ringer folk, og så lytter jeg til stemmen, og hvis jeg ikke kan lide stemmen, så kan jeg ikke lide personen og siger nej. De kommer jo også hjem til mig selv. Jeg har jo heller ikke ti kunder om dagen, kun en eller to, og hvis jeg vågner op og føler mig sur, så gider jeg ikke den dag.

Fordomme
Det var et mindre problem at skifte branche i forhold til familie og venner, end Majbritt havde forestillet sig.

- Jeg har mødt fordomme, men hvis folk virkeligt holder af mig, så accepterer de jo, hvad jeg laver. Mine venner synes bare, at jeg er sej, og elsker at høre historier fra branchen, og så forklarede jeg min datter, hvad der skulle ske, og at jeg jo stadig var mig selv.

Først syntes datteren, at det var lidt underligt, men da hun så oplevede fordelene, så var det ikke noget problem, forklarer Majbritt:

- Jeg er jo ikke narkoman, og jeg sidder jo ikke og græder eller er ulykkelig. I forhold til mine venner og familie er jeg jo stadig den Majbritt, som de kender.

- Jeg er den lykkelige luder, selvom man siger, hun ikke findes. Det er nemt, bekvemt, somme tider rigtig sjovt, og jeg har jo også stamkunder, som jeg lærer at kende og har det godt med, siger Majbritt.

- Jeg ser mig tit som socialarbejder. Nogle passer mennesker, og jeg boller dem. Jeg kan jo også mærke, når nogen er ved at dø af skræk, og så må jeg hjælpe dem med at skabe en god stemning, så de ikke får udløsning, inden de rammer sengen.

Speciel psyke
Det kræver en speciel psyke at arbejde som prostitueret, og det er ikke et job som alle kan fungere i, mener Majbritt.

- På et eller andet plan bliver man jo brugt som genstand for nogle fantasier, og det skal man magte, men jeg går heller ikke nogensinde over mine grænser.

- Jeg skifter mellem job-sengetæppet og privat-sengetæppet. Job-sengetæppet er rosa. Jeg får sjældent noget ud af sex på jobbet, men af og til, når jeg har stamkunderne på besøg, eller en fyr, der er helt speciel, så kan det blive ret hot. Men jeg kommer aldrig, og det har noget at gøre med, hvor meget jeg giver af mig selv.

Brug for privatliv
Der gik ikke mere end nogle år i branchen, før Majbritt forstod, at selvom hun havde sex på jobbet, så havde hun også brug for et privatliv.

- Jeg begyndte så på Scor.dk for tre år siden og søgte ren sex. Men selvom det var sex, så drømte jeg også prinsen på den hvide hest. Jeg trængte til at have nogle oplevelser, hvor det var mig, der var modtageren af god sex - hvor man har tid, f.eks. en hel weekend, hvor man bare ligger og råboller. Om vi kommer uden for en dør, eller får noget at spise, det er lige meget. Og hvis det er en mand, der kan få mig til at grine, så er jeg helt solgt.

Af og til bliver Majbritt træt, og så holder hun pause fra jobbet og det hele.

- Så tager jeg måske ud og rejse et par gange, som jeg har gjort det i år. Pengene er rare, men det er jo ikke alt. Så jeg bliver nok ved, så længe jeg synes, det er sjovt. Hvis jeg mødte den rigtige fyr, så ville jeg nok overveje at holde op med at arbejde som prostitueret, siger Majbritt.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+