Annonce:
Annonce:

Hver anden kvinde onanerer på jobbet

Personalegode: Selv om der tilsyneladende onaneres flittigt på de danske arbejdspladser, er det ikke noget problem for arbejdsgiverne - endnu

Overraskende mange har onaneret på arbejdsgivers regning. (Foto: colourbox.com)
Overraskende mange har onaneret på arbejdsgivers regning. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Så sidder du på pinden sådan en ganske almindelig trist tirsdag og simulerer. Ikke noget ophidsende ved det - altså indtil kæresten begynder at spamme dig med saftige sms'er og lumre mms'er.

Nogle reagerer prompte ved tage sagan i egen hånd: De går på toilettet for at ordne overtrykket. Ifølge flere internetundersøgelser er det et ganske udbredt fænomen.

Vores ellers lidt stramtandede svenske broderfolk har tilsyneladende ikke alt for travlt, når de er på job. Cirka halvdelen af expressen.se’s læsere har taget en lille, autoerotisk hyggestund på arbejdsgiverens regning.

Briterne kan også. I Londommagasinet Time Outs store sexundersøgelse svarede 44 procent af kvinderne og 64 procent af mændene, at de har lettet trykket i løbet af en arbejdsdag.

Annonce:

Seks ud af ti
Og vi ligger heller ikke på den lade side i arbejdstiden - mildest talt. Som du kan se på afstemningen til højre for artiklen her, har seks ud af ti mænd har onaneret på jobbet: 21 procent af dem har ofte høvlet løs, mens 39 procent anfører, de sjældent har taget sig en spiller. Over 16.000 mænd sætte deres kryds.

Vores kvindelige læsere er også godt med. 57 procent har gjort det: hver tredje erkender, at de ofte har hygget sig for arbejdsgiverens penge, mens 24 procent sjældent har givet efter for trangen til en hurtig orgasme. Små 9.000 danske kvinder deltog i afstemningen.

Onani ikke værre end rygning
Det kunne jo lyde som om, der går mange mandetimer til spilde på onani på de danske arbejdspladser, og en af dem, der burde være hårdest ramt, er redaktionen på mandebladet rapport. Chefredaktør Jan Nielsen har dog ikke oplevet onani som en tidsrøver:

Annonce:

- Nogle ryger på jobbet - andre vælger måske at onanere. Så længe de tager passende hensyn til omgivelserne, vil jeg ikke gøre et problem ud af hverken det ene eller andet. Gennem mine mere end 20 år på noget, som folk ofte kalder pornoblade, er jeg endnu ikke stødt på, at omsiggribende onani har været oppe i et niveau, hvor det er gået ud over produktivitet eller arbejdsmiljø. Og så ser jeg ikke et behov for at blande mig...

Samme indstilling har nyhedschef på ekstrabladet.dk, Erling Tind Larsen:

- Jeg har set masser af ansatte ryge, men jeg har endnu aldrig taget en medarbejder i at onanere. Så de faciliteter, der er til rådighed for onanisterne, må siges at fungere udmærket..

Frække mails
For sexolog og parterapeut Rikke Thuesen er tallene overraskende store. Alligevel forstår hun godt trangen:

- Man kan jo ofte opleve, at der har været en flirt i gang med en kollega, at man har haft en heftig sms-lir eller mail-lir kørende med sin partner, mens man er på job, eller at man har set eller læst noget frækt på nettet. Så for ikke at løbe rundt resten af dagen og have fokus på underlivet og mangle koncentrationen, kan det være smart nok at tage trykket, så man kan komme videre i dagens tekst…

Sådan onanerer læsere på jobbet

Annonce:

Karin: En hurtig tur
Når jeg var alene på posten, blev jeg og af til grebet af lysten. Så var det bare lige en tur ud på toilettet, og så var det det. Tænkte ikke over det bagefter - ingen vidste noget, og intet blev forsømt.

Thomas: En fræk kollega
Hvis jeg ikke havde fået sex i to-tre måneder, så kunne jeg finde på at sætte mig ud på et toilet og onanere til en tanke om en kollega, jeg lige har set. F.eks. hvis hun havde et par stramme bukser på (en lækker røv) eller hvis hun bukkede sig ned, så man kunne se ned igennem blusen. En sjælden gang imellem kunne det også være en kunde…

Steffan: Hotte sms'er
Jeg sad og skrev sms’er med en pige, og så begyndte hun at sende billeder. Af sig selv. I stillinger jeg gerne vil se live. Det blev lidt dirty over mobilen, så jeg listede ud på toilettet og sendte nogle billeder til hende. Så vi sad og kørte hinanden lidt op, så jeg onanerede.

Annonce:

Bagefter tænkte jeg mest af alt på, at jeg skulle se hende senere, og lidt på hvordan jeg kunne skjule den ståpik for de andre på jobbet, indtil den faldt til ro igen. Ellers mener jeg ikke, der er noget i mit arbejde, der kunne ophidse på samme måde.

Tina: Er tvunget
Jeg har onaneret flere gange, og jeg tænkte hver gang: De skulle bare vide, hvad jeg lige har lavet på wc. Når man vil have orgasme, så må man gå afsides og gøre det. Jeg slapper af, og får jeg ikke orgasme med det samme, er jeg en sur mokke, til jeg får orgasme. Så simpelt er det.

Malene: I banken
Tidligere var jeg bankansat, og det er da sket, at jeg er blevet liderlig i løbet af dagen, så jeg måtte ud på toilettet og ta' en orgasme. Det skulle gøres hurtigt, så de ikke nåede at undre sig over, hvad jeg lavede.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: