Fortæl om din frækkeste julefrokost

Juletradition: Flirt, kys og knald med kollegerne – send din historie ind

Det er det samme hvert år: Først er der sild. Og snaps. Og øl. Så er der svin på alle måder. Og snaps. Og øl. Og så begynder svineriet for alvor, når vi gramser på tværs af afdelinger og parforhold.

Det er julefrokosttid.

Det er tid til at få kød på flirten. Hele året har I luret på hinanden, så det er denne dag, mulighederne er der, og alle sejl skal sættes ind: Hvilket du selvfølgelig gør ved at drikke hjernen fuldstændig ud, kysse på både afdelingschefen og kollegaen og danse urimeligt tæt med sekretæren.

Bagefter er det tid til en tur på kopimaskinen, hvor bryster og balder lystigt kopieres til alles rungende morskab. Og slutteligt råber du på Ulrik ude på toilettet, hvor der i ene nabobås kneppes lystigt og den anden grædes heftigt.

Og det er der vel heller ikke noget galt i det?

Har du haft en saftig oplevelse til en julefrokost? Våde kys eller famlende sex? Så send din historie til redaktionenher

PLUS: Send dit bedste og frækkeste fotokopibillede fra årets julefrokost til redaktionen. Så er det op til læserne af ekstrabladet.dk at kåre det bedste. Vinderen får en flaske snaps.

Send her

Slap line
For sexolog og parterapauet Katrine Berling er julefrokosten selvfølgelig en kærkommen mulighed for at have det sjovt, se sine kollegaer på slap line, flirte og danse - i det hele taget lukke lidt luft ud.

- Men der er altid en dag efter, og hvis man er bange for at gøre noget, man kommer til at fortryde, skal man måske holde lidt igen med snapsen og gå hjem kl. 2. Hvis der er en bestemt person, som man har et godt øje til, og man er bange for at komme til at gå over stregen, ja så hold dig væk fra personen.

- Ofte ved vi jo godt, når vi tager til fest, hvem vi er mest interesseret i at flirte med, danse med, kysse med eller score.

Kvaje sig
Hvis man er kommet til at kvaje sig ved at kysse på en eller dyrke sex, skal man så sige det til sin partner, og gælder der andre regler for julefrokosten end ellers?

- Personligt synes jeg ikke, man skal have nogle hemmeligheder for sin partner, og derfor ville jeg også gerne vide det, hvis en partner var mig utro, men sådan er det bestemt ikke alle, der har det. Derfor skal man tænke sig om, hvad man gør, og hvad man siger til sin partner, men det skaber ikke nærhed og intimitet at lyve og bedrage hinanden.

- Derfor er der heller ikke et entydigt råd til, hvad man skal eller ikke skal, men jeg synes, man skal tænke på, hvad man gør ved sin partner hvis man er sammen med en anden. Man snyder dem - og fratager dem et valg ved ikke at fortælle det.

Åbent forhold
Omvendt er der jo dem, der har et mere åbent forhold, hvor det er ok at gå ud og kysse og danse med andre, og så er der jo fri bane for alt det sjove. Men derfor skal man jo stadig se sin kollega i øjnene dagen efter, så det skal man jo også lige tænke på, mener Katrine Berling, der også er stewardesse.

- Selv er jeg nok lidt kedelig, når det kommer til julefrokoster. Jeg blander ikke sex og arbejde sammen, for der findes så mange steder, man kan finde gode mænd, så hvorfor finde dem på arbejdet..?

Har du haft en saftig oplevelse til en julefrokost? Våde kys eller famlende sex? Så send din historie til redaktionenher

PLUS: Send dit bedste og frækkeste fotokopibillede fra årets julefrokost til redaktionen. Så er det op til læserne af ekstrabladet.dk at kåre det bedste. Vinderen får en flaske snaps.

Send her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere