Her er de største turn offs

Nakkeost og pornoattitude. Listen over ting, der tænder kvinder af i sengen, er lang

Visse ting skal bare være rene. (Foto: colourbox.com)
Visse ting skal bare være rene. (Foto: colourbox.com)

Det kan være en fordel at lytte til det andet køn. Ikke kun i forhold til, hvad de kan lide, men så sandelig også i forhold til, hvad de tænder af på. Både i og uden for sengen.

Derfor har vi fået en kvindelig sexolog og parterapeut, Katrine Berling, til at lave en hitliste over kvindes største turn offs ved mænd. Derudover har vi fået en række flittige, kvindelige læsere til at give deres bud på de mest irriterende ting ved mænd.

Her er kvindernes største turn offs, ifølge Katrine Berling:

1. Nærighed
Et at de største turn offs ved en mand er nærighed. Nærighed kan vise sig på mange måder - han kan være nærig med penge, med kærlighed eller søde ord. Vi kvinder vil gerne behandles som dronninger.

2. Manglende hygiejne
Mænd skal være lækre, så vi får lyst til at røre ved ham, kysse ham og holde om ham. Derfor er det også vigtigt, at han ikke har sorte negle eller sorte belægninger på tænder, lugter grimt, eller har glemt at få i bad.

3: Gramser
Der er heller ikke noget ved en mand, der gramser. De fleste kvinder ved sikker godt, hvad jeg mener, når de læser det. Det er en mand, der kaster sig over en, og bare ser en som nogle bryster eller en røv, og som så bare tager for sig af retterne, uden at tænke på hvordan vi egentlig har det, og hvordan det føles for os.

4: Dårlig kysser
Noget af det bedste, jeg ved, er at kysse - derfor er det også så meget turn off, når en mand ikke kan kysse. Ofte er dem, der ikke kan finde ud af at kysse dem, der kysser med en spids tunge, eller bare stikker tungen ind i ens mund som de skulle nå et tog.

5: Kulde
Mænd, der ikke kan tåle intimitet og nærhed, er heller ikke værd at samle på. Vi vil gerne have en mand, der er der for os, kan holde om os, kan rumme vores sårbarhed. En kvinde er et stort ocean af følelser, og vi skal have en man, der kan rumme det. samtidig kan det være meget godt at have en masse tips og tricks, som man kan fyre af i sengen, men det er bare ikke nok, for der skal også intimitet og nærhed til. Derfor er et turn off, når mænd ikke er tilstede, når de har sex; når de tænker på en anden kvinde eller har en film kørende oppe i hoved; når de ikke tør se os ind i øjnene og mærke os.

6: Fissefornægter
Sidst, men ikke mindst, er det et total turn off at have en mand, der enten ikke vil slikke ens fisse eller ikke kan finde ud af det. Kvinder er ofte meget følsomme på deres klit og har derfor brug for en mand, der ikke bare gnubber løs eller bruger tungen alt for hårdt. Det kræver indlevelse og følsomhed at være god til at slikke fisse, og en mand der slet ikke vil slikke, kan ikke bruges til noget.

Det mener læserne:

Tina, 30: Smag
Største turn off i sengen: Hvis en fyr ikke dufter/smager godt, bliver det noget, som bare skal overstås. Begynder han at sige ’Hvem er din farmand’, står jeg også helt af, har kun EN far og han er bestemt ikke med i mine sekuelle tanker.

Største turn off udenfor sengen: Hvis han stikker mig en løgn, stor som lille, fanger jeg ham i det, hvilket jeg stortset altid gør, er tilliden væk og derved også lysten.

Natasha, 18: Rydde op
Største turn off i sengen: Hvis han kommer med en filmreplik, mens vi leger.

Største turn off udenfor sengen: hvis han ikke hører efter og forventer, at jeg rydder op efter ham.

Julie, 24: Hygiejne
Turn off i sengen: Dårlig hygiejne, og når fyren bare kører på uden at tage hensyn til, at man altså er to om legen - en ego-knepper som ikke tager sig af, om man overhovedet er tændt!

Turn off uden for sengen: De type fyr, som er så lad, at han forventer at få en medalje, hvis han fx har båret skraldeposen ud - på trods af at det er den kvindelige part der ellers står for ALT det huslige.

Ea, 20: Strømper
Turn off i sengen: at beholde sine strømper på.

Turn off uden for sengen: Jeg hader når en mand sidder og spiller computer, og derfor ikke virker nærværende - det er virkelig det værste, jeg ved.

Anna, 21:Uinteresseret
Turn off i sengen: Hvis han afviser mig og virke uinteresseret, hvis jeg prøver at lægge op til sex. Det får mig til at virke desperat og ynkelig, og der er ikke noget værre.

Turn off uden for sengen: Hvis han er alt for arrogant og tror, at han kan tage alle beslutningerne i hverdagen. Man føler sig så ufattelig dum og lille, og parforholdet bliver lige pludselig til et far/datter-forhold.

Susanne, 47: Fingernegle
Turn off i sengen: Hvis han 'hepper' på min orgasme, fx ved at sige: ’kom så, kom så’ - det får mig IKKE til at komme og irritationen vokser i takt med lysten daler. Derudover: Er hans fingrenegle ikke klippede og ikke rene, så tænder det mig i den grad også af! Det allerværste er nok, hvis en mand er egoistisk og kun tænker på sig selv, og når han er færdig, så er VI færdige med sex!! Det har en del mænd desværre for vane at tro!

Turn off uden for sengen: Han ikke være for sexfikseret i sin tale. En mand, der på den måde virker desperat, tænder mig i den grad af!

Malene, 51: Fjerner sig
Turn off i sengen: Det er rigtig skidt, hvis han trækker sig uden for rækkevidde, lige efter han har fået udløsning. Så føler man sig udnyttet, eller tror at han har fortrudt samlejet.

Turn off uden for sengen: Hvis han ikke svarer på sms’er eller telefonopkald. Eller spørgsmål - også efter betænkningstid.

Mariann, 42: Nakkeost
Turn off i sengen: Sådan en gang nakkeost, fy føj. Og hvis manden lige har røget en smøg, inden han kommer i seng.

Turn off uden for sengen: Hvis kæresten går og skælder mig ud hele tiden for ting, som jeg ikke er enig med ham i. En anden ting er, hvis han lugter meget af sved.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere