Sex it up

Hvad du ønsker skal du få - også i sengen

Sexlegetøj, trekanter, quickies eller en intim samtale – uanset hvad man vælger som middel til at peppe sexlivet op, er det vigtigste, at man virkelig ønsker og beslutter sig for,  at der skal ske noget nyt. (Foto: colourbox.com)
Sexlegetøj, trekanter, quickies eller en intim samtale – uanset hvad man vælger som middel til at peppe sexlivet op, er det vigtigste, at man virkelig ønsker og beslutter sig for, at der skal ske noget nyt. (Foto: colourbox.com)
Hvordan kommer vi igennem en våd og mørk november? Stearinlys i vindueskarmene og kaffe på kanden er lige som ikke nok til at klare denne triste måned.

Så er sex og erotik en hel del sjovere. Især hvis begge parter i et forhold er friske på at gribe chancerne, når de byder sig – i stedet for at køre et fast program af en gang om ugen.

Teknikker, rollelege og anvisninger til, hvordan den ene forfører den anden, kan gøre meget, hvis man er fastlåst i sit sexliv. Men det vigtigste er indstillingen. Så grib dagen eller rettere erotikken, når den byder sig.

Første skridt er at skifte nej’et ud med et højt og rungende JA TAK.

Fra fantasi til virkelighed
– På en måde er det nok bare at ønske, at der sker noget nyt og minde sig selv om, at man er åben overfor det, partneren foreslår eller en situation, der opstår spontant, siger Joan Ørting.

– Husk lige at sige det til dig selv engang i mellem: ’Jeg er åben over for seksuelle overraskelser’. Når man er parat til at gribe de muligheder, der er, vil der også komme flere chancer for en ny og anderledes erotisk oplevelse.

Og mere vil have mere. Hvis man kommer ind i vanen med at sige ja til det, der pludselig opstår eller til en leg, som partneren foreslår, skal der ikke meget overtalelse til i fremtiden, før man griber opfordringen.

Samtidig bliver man selv mere bevidst om, at nu skal der altså ske noget sjovt i sengen. Så vil tanken om at lege eller forføre sin partner på en ny og anderledes måde ikke nøjes med blot at være en tanke. Det bliver til handling. Og inden vi får set os om, er november overstået.


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere