Mændenes største turn offs

Se listen: Hvad tror du, mænd tænder mest af på?

Mangelfuld hygiejne er særdeles upopulært blandt mand - og kvinder. (Foto: All Over Press)
Mangelfuld hygiejne er særdeles upopulært blandt mand - og kvinder. (Foto: All Over Press)

Den skal vaskes, skal den!

Læserne er ikke i tvivl: Både mænd og kvinder tænder af på partnere, der har et lidt mangelfuldt eller anstrengt forhold til personlig hygiejne.

Men hvilke andre ting skal kvinder huske på, hvis de vil have succes hos herrerne?

Vi har fået sexolog og parterapeut Lars Juhl til at udarbejde en liste over mændene største turn offs. Derudover kommer nogle vores mandlige læsere med deres bud på de mest irriterende ting ved kvinder.

Som bonus bringer vi også sexolog og parterapeut Katrine Berlings liste over, hvad mænd finder mest belastende ved de der kvinder.

Det værste udenfor sengen, ifølge Lars Juhl
Jeg går på gaden, ser på kvinder. Nogle indtryk giver glæde, velbehag og stimulering og andre indryk er et turn off, hvor jeg lukker ned, ser den anden vej, eller slet ikke opfatter, hvad der er foran mig.

Kold fisk
Kvinden har glemt sin kvinde, hun er lad og ugidelig - eller fremstår som kold, hård og ufølsom.

Knæstrømper
Hun sætter sig ned, kjolen kommer lidt op af benet. Nylonstrømperne viser sig at være af den type, der slutter lige under knæet - knænylonstrømper!

Dårlig ånde
Jeg tiltaler hende, hun svarer. Jeg mærker en dårlig ånde stå ud af hendes mund.

Det værste i sengen
Jeg er i sengen, og ved min side ligger kvinden. Jeg er tæt på hende, og alle mine sanser er i højeste beredskab. Jeg ser, hører, føler, lugter og smager hende. Noget får mig til at lukke ned - et turn off, hvor jeg trækker mig tilbage, ind i mig selv eller går.

Manglende fokus
Stemningen er god, vi kæler, siger dejlige ting til hinanden. Pludselig flytter hun fokus og siger: ’Har du været lang tid om at renovere denne lejlighed?’

Fisk
Jeg kysser hendes krop, bevæger mit hoved ned mellem hendes ben, hun lugter skarpt af død fisk og ulykke!

Nedgør
Vi elsker hedt. Hun kommer med udtalelser, der er nedgørende: 'er du snart færdig', 'det må du da kunne gøre bedre', 'jeg kan ikke mærke dig.'

Keld, 40: Stiv og blodig
Turn off uden for sengen: Hvis pigen er for fuld. Jeg kan ikke fordrage den der højtråbende pige, der bare skal feste igennem, men ikke sanser, hvad der foregår omkring hende. Jeg kan ikke forestille mig, at hun på nogen måde ville være sjov at tage med hjem. Sex ville måske være let nok at få, men jeg kan ikke se nogen form for tilfredsstillelse i det.

Den anden ting som ville genere mig meget, ville være hvis hun ryger. Jeg kan ikke fordrage røg, og slet ikke smage det i munden på en måske ellers sød pige. Uha.

Turn off i sengen: Min kone har en god sold sort humoristisk sans... men nogle gange går hun lige lidt over stregen. F.eks. hvis hun har sin menstruation, og så kan hun - bare for at drille - begynde at snakke om blod og blodklatter i hendes bind og den slags.

Steffan, 28: Afpresning og hæmninger
Turn off uden for sengen: At kvinder vil snakke om ting, før jeg er klar til det. Hun mener det selvfølgelig godt, for det er sådan, kvinder løser problemer, men som mand vil jeg gerne have chancen for at tænke mine ting igennem, inden jeg diskuterer eventuelle problemer med hende. Det er et spørgsmål om at give mig plads, og forstår hun ikke det, så bliver jeg hurtigt irriteret.

Turn off i sengen: Hvis hendes egne hæmninger stopper det fra at være god sex! Hvis jeg først er sammen med en, så vil jeg da se det hele af dem, og siden jeg er til røve, så kan man ikke have et problem med sin røv (selvom de fleste piger har det). Så hvis det meste af sexen består af at prøve at dække ting til så jeg ikke ser den der delle eller det der hår, så bliver det hurtigt tam sex.

Thomas, 24: Lad og følelsesladet
Turn off uden for sengen: Hvis hun bliver følelsesladet, begynder at blive sur over småting eller stædig.

Turn off i sengen: Hvis hun bare ligger der, og man kan sen at hun tænker ’så få det dog overstået…’

Sten, 42: Sæbe og tænder
Turn off uden for sengen (næsten): Langt forspil er rigtigt frækt. Når man skal til at flå tøjet af hinanden, så skal hun have pause for at smutte ud på badeværelset og gøre sig lækker - måske endda lige smutte i et hurtigt bad. Det er selvfølgelig dejligt, at de vil gøre sig ekstra lækre for os mænd - men timingen er ofte elendig. Jeg vil altså hellere dufte til en kvinde, der dufter af kvinde og ikke Christian Dior’, og jeg vil hellere smage en fisse, der smager af fisse og ikke sæbe.

Turn off i sengen: Der er nogle kvinder, der tror, det er dejligt, at de bruger tænderne, når de sutter pik - men sådan et par fortænder, der kører som en ostehøvl over pikhovedet - DET er et turn off.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere