Bagfra er bedst

Det er dyrisk, og det er dejligt - både mænd og kvinder er vilde med en baghyler

De runde balder vugger lokkende og vækker dyret i ham. Som en alfahan tager han kvinden i besiddelse.
Og så føles det godt.

Hun vender sin røv mod ham, viser ham, at hun klar, og mærker derpå hans tøjleløse begær. Og så føles det godt.

For sexolog og parterapeut Rikke Thuesen kommer det absolut ikke som nogen overraskelse, at den største del af de mere end 24.000 mænd og 14.000 kvinder, der har deltaget i vores afstemning her på siden, synes, bagfra er bedst:

Fysisk
Først og fremmest er der den fysiske side af sagen. Når han trænger ind bagfra, så mærkes hun strammere og hans penishoved han lettere ramme hendes livmoderhals, forklarer Thuesen.

Han kan bedre bruge sin styrke og har godt greb om hendes bag eller hofter og kan dermed styre påvirkningen meget bedre end ved andre stillinger, og han kan trænge dybere, hårdere og eller hurtigere ind.

- Kvinden kan rotere med bagen og svaje i ryggen, så hun giver mere plads til ham, og hun kan også give ham modstød. Det giver begge parter en intens fornemmelse af indtrængen og blive fyldt ud, siger Thuesen ind. Og han kan også stimulere hendes klitoris og bryster - eller stimulere hende analt samtidig, og hun kan med hænderne lege med sig selv eller kæle for hans testikler samtidig.

Mentalt
Mentalt er der også meget i den stilling, og her handler det om kontrol og overgivelse;

- Han er den dominerende, den der kontrollerer, han indtager kvinden og bedækker hende jo nærmest som dyrene gør. Dybt inde giver det ham en følelse af magt og kontrol og overlegenhed - og så er det ofte en stor nydelse for ham at være den, der styrer.

- Modsat kan kvinden overgive og hengive sig ubetinget til ham og på den måde give helt slip på kontrol og ansvar og smide alt overbord og nyde at være hans på alle måder.

Uartig
Og sidst, men ikke mindst er det også en stilling, der tænder mange, fordi den er lidt uartig:

- Doggystyle er ofte set i pornofilm, fordi den giver gode billeder. Man kan se kønsorganerne i aktion tydeligt. Det kan manden også i virkeligheden, og de fleste godt lide at se penis glide ud og ind, siger Thuesen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere